keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

Voi taivas...

Istuin olohuoneessa kaikessa rauhassa nettiä selaillen. Ohimennen satuin katsomaan ikkunasta ulos, ja melkein säikähdin: nopealla vilkaisulla näytti kuin jossain olisi riehunut tulipalo ilmiliekeissä. Menin heti parvekkeelle katsomaan ja huomasin onneksi erehtyneeni. "Tulipalo" olikin vain auringonlasku, joka värjäsi taivaanrannan keltaiseksi ja punaiseksi ja pilvenhattarat vaaleanpunaisiksi :)


Voi taivas, miten kaunis voikaan olla taivas!8 kommenttia:

 1. Huomasin saman ihanan ilmiön eilen,mutta olin niin laiska että en viitsinyt lähteä ulos kuvaamaan, naapurin talo on just sopivasti auringonlaskun tiellä, niin olisi pitänyt kävellä vähän matkaa että olis saanut kunnon kuvia, kiva että pääsen nauttimaan taivaasta näin Sinun kuvaamanasi :) Kauniita kuva!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nää on ihan partsilta otettuja kuvia. Olis kyllä jäänyt kuvaamiset väliin multakin, jos pidemmälle olisi pitänyt mennä ;D

   Poista
 2. Hieno näkymä parvekkeelta! Hymyilytti tuo viimeinen lause, ihanasti sanottu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos J! Näkymä meidän partsilta ei kokonaisuutena juuri päätä huimaa, mutta mä keskitynkin mieluummin ihailemaan niitä kauniita yksityiskohtia :) Onneksi voi partsilla istuessaan toljottaa taivaalle sen sijaan, että tuijottelisi sitä vastapäätä olevaa kerrostalon seinää ;)

   Poista
 3. Ohhoh ompas melkoisen värikästä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös olekin! Harvemmin mä kotona ollessani ihan näin kauniita auringonlaskuja onnistun bongaamaan :)

   Poista
 4. AH! Taivas on niin kaunis!! Mulla on kymmeniä kuvia taivaasta ja sen eri "ilmiöistä" !! Beautiful and peaceful!! :))

  IHanaa iltaa muru!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon aina rakastanut taivasta! Se vaan jotenkin osaa kuvailla niin monenlaisia tunnelmia aina sään ja pilvikertymien mukaan :)

   Poista

Jätä viestiä käynnistäsi! Huomaa, että yli 6 päivää vanhoihin teksteihin on päällä kommenttien valvonta, jotta huomaan ne varmasti :)