perjantai 26. heinäkuuta 2013

Purkkeja ja rehuja


Ihanaa perjantai-iltaa!

Kauppareissun ohessa meikä pistäytyi tänään myös Tiimarissa. Siellä kun on sellainen tarjous, että ota kolme samaa tuotetta ja maksa vain kahdesta. Ja mä nyt olen vaan niin helppo tällaisten tarjousten suhteen ;)
Alkuperäinen tarkoitus oli olla fiksu, ja ostaa jotain vain sillä edellytyksellä, että löydän jotain oikeasti tarpeellista ja järkevää. Piti joko keksiä käyttötarkoitus kaikille kolmelle samalle tavaralle, tai sitten olla ostamatta mitään. Justiinsa. Arvaahan sen, että tää ei nyt vaan mennyt ihan niin...

Pyörin kaupassa aikani, enkä vaan millään keksinyt mitään ihanaa ja haluttavaa tuotetta, joista tarvitsisin heti kolme kappaletta. Ja samaan aikaan aivoissa vaan surisi, että jotain ihanaa on pakko saada pakko pakko pakko... Lopulta sitten ostin kolme nättiä ja tiiviskantista lasipurnukkaa.

Yhdelle purkeista jo keksin heti käyttöä, mutta kahta vielä mietitään. Toisaalta voihan tällaisiin laittaa periaatteessa mitä vaan, vaikka jotain kuivatarvikkeita ruokakaapista. Purkit ovat kaikki noin litran vetoisia (itse vedellä mitattu tilavuus), ja niissä on tuollainen tiivis kansi. Valitettavasti erikokoisia ei voinut tämän tarjouksen yhteydessä ottaa.
Kun vain keksisi käyttöä kaikille, niin kiva olisi. Löytyisikös teiltä keltään mitään ideaa? Otan kaikki idikset, sekä järkevät että vähemmän järkevät, mielelläni vastaan :)

Lisäksi mukaan lähti tuollainen valkoinen muovitabletti. Sen sijoituspaikaksi on jo idea olemassa, on ollut jo itseasiassa pidemmän aikaa. Se onkin hyvä ostos, ei maksanutkaan kuin n. 3€. Saman hintaisia olivat purkitkin kappaleelta, joten ostosten kokonaissummaksi jäi alle kympin. Ja taas Dara järkeilee säästäneensä rahaa... =D

Jaa, ne otsikossa luvatut rehut?
Tämä piti itseasiassa laittaa jo tohon mutsila-postaukseen mutta unohtui. Pistetään siis tähän jatkoksi hieman jatkokertomusta mutsin terassin kasvien edesottamuksista. Aika kivasti ovat istutukset kasvaneet näin kesän mittaan, vai mitä?

Kukkapenkki ennen ja jälkeen:

Kuva 31.5.2013
Kuva 18.7.2013

Yrttipenkki ennen ja jälkeen:

Kuva 31.5.2013
Kuva 18.7.2013


Toi yrttipenkki varsinkin reuhahti ihan kunnolla ;D

Lämmintä viikonloppua!! Vielä on kesää jäljellä :)
10 kommenttia:

 1. Ohhoh, kovasti kasvua havaittavissa puutarhassa, ihanan vehreää!:) Meillä piha rehottaa, pitäisi vähän käydä siistimässä sitä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäisköhän ensi kesänä yrittää laittaa itsekkin jotain yrttejä pihalle... ;)

   Poista
  2. Nieinda: Mutsikin jo ehti siistimään vähän tuota yrttilaatikkoaan, se kun pääsi hiukka vyörymään yli äyräidensä =D

   Poista
 2. Suffeliini: Laita ihmeessä! Mutta varoituksen sana: kahdesta pienestä siemenparasta voi kasvaa suurensuuri yrtti ;D

  (Toi reuhka tossa yrttipenkissä on lähtöisin kahdesta itäneestä siemenestä ja mutsi ei tosiaan olettanut että niistä kasvaisi mitään kovin kummoista =D)

  VastaaPoista
 3. Mahtavan upea yrttipenkki! Purkkeihin voit laittaa jauhemaista pyykinpesuainetta (mikäli käytät) astiapesukoneen pesutabletit (mikäli käytät),vehnäjauhoja, tuikkuja, teet itse hilloa, tai annat jollekin lahjaksi kakkutarpeet kuiva-aineet laitat valmiiksi kerroksittain purkkiin ja päälle kaunis resepti, purkkiin voi myös kasata mökkiviemisenä "purkkikakun", kerroksittain paistettua kakkupohjaa, hilloa ja kermavaahtoa, mums :)) Aurinkoista päivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haa, siinähän tuli vinkki poikineen! Kiitos kaunis Tuisku <3 <3
   Mä arvasin että suhun voi luottaa ;D

   Poista
 4. Mä oon just samanlainen noiden tarjousten kanssa. Meen aina helppoon, kun muka jotain halvemmalla saa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih ;D Myyköhän ne jossain ihmisille sellaisia pään sivuille laitettavia silmälappuja, mitä hevosilla joskus käytetään, ettei näkisi kuin suoraan eteensä ja jäisi siten ehkä muutama "elämää suurempi" tarjous siitä ympäriltä bongaamatta... =D

   Poista
 5. Purkit ja purnukat on kyllä ihania.

  Purkkivinkit ala Soili: hunajaa, kissan kuivaruokia (syökö ne naksuja?), herkkuja, keksejä, kuivattuja yrttejä, nappeja ja lankoja, kolikoita. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon vinkeistä Soiliseni! Yhteen purkkiin laitan ainakin kissojen raksuja!

   Poista

Jätä viestiä käynnistäsi! Huomaa, että yli 6 päivää vanhoihin teksteihin on päällä kommenttien valvonta, jotta huomaan ne varmasti :)