tiistai 9. heinäkuuta 2013

And that's who I am...

Sain taannoin (suom. huom. kaksi kuukautta sitten) Kotikolmion Annalta haasteen, jossa oli tarkoituksena kertoa kahdeksan asiaa itsestään. Jätin tuolloin haasteen tietoisesti myöhemmäksi, koska sain samoihin aikoihin myös hyvin samantyyppisen Täyden kympin haasteenkin. Arvelin etten viitsi tehdä kahta samanlaista postausta peräkanaa, ja alusta asti halusin tämän Annan heittämän haasteen toteuttaa hiukka toisella tavalla. Tarkoitus oli kyllä vastata tähänkin haasteeseen hieman aiemmin kuin vaivaisen parin kuukauden viiveellä, mutta sit koko juttu vaan yksinkertaisesti unohtui... ;D Anteeksi Annaseni!

Olen eri blogeja lueskellessani tykännyt kovasti "And that's who I am" -postauksista, ja koska halusin itsekin sellaisen jossain vaiheessa tehdä, päätin yhdistää sen Annan heittämään haasteeseen. Kerron siis nyt kahdeksan asiaa itsestäni täältä löytyvien kuvien avulla! Kuvia tuolla on ihan hirmuiset määrät, enkä jaksanut kaikkia edes läpi vielä kahlata, koska löysin kahdeksan itseeni hyvin sopivaa asiaa ilmankin... Saattaapi olla, että ahdistelen teitä vielä joskus toistekin saman sivuston kuvilla täällä blogissani ;)

Mutta asiaan
...and that's who I am...


Ja koska olen niin törkeän myöhässä tämän haasteen kanssa, kerron bonuksena vielä yhden asian itsestäni:
Minulla on erinomainen muisti. Sääli vain, että se on lyhyempi kuin kanan lento. ;D

Tällä kertaa en haasta ketään erikseen mukaan, mutta halukkaat saavat napata haasteen mukaansa vapaasti!

Mukavaa tiistaita kaikille!!

14 kommenttia:

 1. Ihana versio <3 Eikä yhtään haittaa, että tartuit tähän vasta nyt. Mä aina tykkään näistä postauksista, jotka kertovat vähän enemmän ihmisestä blogin takana.

  Ihanaa tiistaita sulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että tykkäsit! Ja kiitti ettet suuttunut mulle, vaikka tällainen mattimyöhäinen olenkin <3

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos Jossu! Nappaa vaik itte mukaan tämä haaste ;D

   Poista
 3. Mä kans niin rakastan yksinoloa kotona, ventovieraille hymyilemistä (vieraan ihmisen hymy takaisin tekee niin päivän!) ja tietty kisun paijausta! :) Aivan ihana postaus ja kertomusta itsestä näiden kuvien kautta! :) Jollet pahastu niin voisin napata tän idean saamaani haasteen toteutukseen? :) Ihmettelen miten en aiemmin oo tänne sun sivuille eksyny, onneks eksyin nyt!!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haa, meissähän on sitten aika paljonkin jotain samaa Vilhelmiina! Ihanaa että eksyit sivuilleni, olet erittäin lämpimästi tervetullut :D

   Poista
 4. IHAN MAHTAVA HANA, HANA DARA <3 <3

  Näitä on niiin ihana aina lukea, vaikka onkin syvällisiäkin mietteitä välissä.
  <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Soili oma muru <3 Syvällisyys on hyvä... :)
   Hana <3 <3

   Poista
 5. Suurin osa noista sopii muhunkin. :) Paitsi etten ihan herkästi hymyile vieraille. :D Niin enkä ole menettänyt vanhempaani vielä enkä lue samoje kirjoja uudelleen ja uudelleen. Muutoin sopii muhunkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistan kun sä teit tällaisia postauksia ja musta aina tuntui, että suurin osa sun valinnoista sopi muhunkin :)

   Poista
 6. Ihania totuuksia sinusta!! Musta noi on niin hauskoja noi kuvat :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää on kivoja juttuja minustakin :)
   Mitäs muuttajalle muuta kuuluu? ;D

   Poista
 7. Ihana Daruska <3 myös muhun sopi moni kohta :)

  VastaaPoista

Jätä viestiä käynnistäsi! Huomaa, että yli 6 päivää vanhoihin teksteihin on päällä kommenttien valvonta, jotta huomaan ne varmasti :)