keskiviikko 3. heinäkuuta 2013

Ei vettä, rantaa rakkaampaa...

Terve! Kotiseudulle olemme jo palanneet, silti mun mieleni palaa tälle lammelle ja näihin rantamaisemiin...

Eniten rakastan auringonlaskuja meidän mökkilammella. Laiturilta avautuu suurin osa lammesta länteen päin, ja siksi saammekin ihailla ihania auringonlaskuja harva se ilta! Toinen toistaan maalauksellisemmat auringonlaskut ovat enemmän sääntö kuin poikkeus meidän mökillä kesäaikaan.


Kolme viimeisintä kuvaa on otettu mun puhelimen kameralla. Laatueron pokkarilla ja P:n kännykällä otettuihin kuviin huomaa selvästi...

Lisään vielä yhden auringonlaskun. Se on kuvattu viime kesänä mökillä.

Tässä siis yksi upeimmista auringonlaskuista, mitä olen koskaan nähnyt:


Kesäistä keskiviikkoa kaikille!

14 kommenttia:

 1. Wow! Todella kauniita kuvia olet saanut ikuistettua! Miten kauniita onkaan teidän mökkimaisemat! <3 Tuo viimeinen kuva on kyllä varsinkin ihan huikea, henki salpaantui! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenna! Muistan elävästi tuon viimeisen kuvan auringonlaskun. Se oli todellisuudessa vielä paaaljon upeampi kuin kuvassa. Ei toi mun vanha pokkari vaan osaa tavoittaa sitä jotain tiettyä maisemasta... aina jää jotain puuttumaan :)

   Poista
 2. Oooooh miten mahtavia kuvia!! Se teidän mökki on kyllä niin upealla paikalla. Lammella oli ja on jotenkin niin ihana ja jännä tunnelma.

  Oliko tuo yks kuva se bääbää -niitty? :)

  Hei nyt on muuten selvitetty se yks horoskooppijutska, laitan sulle lähiaikoina s-postia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sun pitää ensi kesänä tulla käymään silleen, että voit jäädä iltaa istumaan! Usva kun illan hämärtäessä laskeutuu lammelle, niin silloin siellä vasta jännä tunnelma on!

   On tuokin bääbää-niittyä, kuten myös se enempi navetan sivustalla olevakin ;D

   Haa! Horoskooppiselvyyttä tulossa! Jään oottelemaan mailia ;)

   Poista
 3. Kesä <3 Ihania kuvia olet ottanut... voi kun oliskin mökki missä viettää kesällä aikaa, täytyy tyytyä vaan oman pihan terassiin... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta on sulla sentäs nätti terassi! Toisin kun meitsin partsi ;D Mutta maailmassa ei kyllä oo mitään kauniinpaa ku noi meidän mökkimaisemat, ainakaan mun mielestä :) Toivottavasti vielä elokuussa pääsis sinne kesän rääppiäiset viettämään...

   Poista
 4. AIVAN MIELETTÖMIÄ KUVIA! Aivan ihania!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielettömistä maisemista on helppo ottaa hyviä kuvia ;)

   Poista
 5. No kyllä noita maisemia kelpaa katsella ja kuvailla. Onneksi on vielä paljon ihania kesäiltoja ihailtavaksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kelpaa kyllä kuvailla, oikeassa oot. Aika vähäiseksi jäi kuvaaminen tällä lomalla kameran hajoamisen takia. Tai siis hirmu paljon kännykälläkin otin kuvia, mutta julkaisukelpoisia ei valtaosasta niistä saa sitten millään ilveellä... Onneksi sentään muutamia hyviäkin otoksia tuli :) Ja parasta on tietty muistot!

   Poista
 6. Voiko olla tottakaan, miten kaunis tuo viimeinen kuva on. Vaude, mitä maisemia, ja upeasti olet ne linssin läpi ikuistanut. Taidan katsoa ne vielä uudelleen, näistä tuli ihan todella häkellyttävä ja samalla rauhallinen fiilis... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon kauniista sanoistasi JuttaEmilia! Ja tervetuloa lukemaan mun horinoita :)

   Poista
 7. Uskomattoman upeita kuvia ja satumaisemia <3

  VastaaPoista

Jätä viestiä käynnistäsi! Huomaa, että yli 6 päivää vanhoihin teksteihin on päällä kommenttien valvonta, jotta huomaan ne varmasti :)