sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

Helsinki

Olipas kiva möksältä kotiin tullessa huomata, että postipoika oli tuonut loman aikana kivan kirjeen mulle!

Minä, joka en ikinä voita arpajaisissa, voitin taannoin jo toisen kerran puolen vuoden sisään blogiarvonnassa! Talvella voittamastani sisustustarrasta kerroin jo täällä, nyt onni potki ihanan Live & Home-blogin yhteistyössä Hyvän Tuulen Puodin kanssa toteutetussa arvonnassa! Tällaista voittosumaa voi pitää meikäläiselle pienenä ihmeenä, sillä arpaonneni on perinteisesti ollut todellakin onneton. Muistan joskus lapsena voittaneeni partakoneenteriä, jotka lahjoitin sitten isille. Se siitä :D

Itse arpajaisvoiton lisäksi mukana kuoressa oli tällainen kovin ilahduttava kirjelappunen! Ja itse arpajaisvoitto tuo todella iloa elämään ja varsinkin arkiaskareisiin :) Kyseessä on nimittäin ekoliina, eli kotoisammin tiskirätti. Ja aikas hiano tiskirätti onkin! Mikäs se paremmin mulle sopisikaan, kun en niistä peruswettexeistä oikein jaksa enää intoilla ;D

Minä valitsin Helsinki-nimisen rätin, jossa on piirroskuva Helsingin korttelikartasta. Mustavalkoista ja tyylikästä. Nyt saatiin kappale kaunista Helsinkiä meille Vantaallekin :D


Sydämelliset kiitokseni sekä Live & Homelle että Hyvän Tuulen Puodille kivasta arvonnasta ja oikein mieluisasta tiskiliinasta!! <3

Tuolta Hyvän Tuulen Puodista löytyy muuten ihanien ja ekologisten tiskirättien lisäksi vaikka mitä muutakin mukavaa! Käykäähän tutustumassa :)

Nyt mä lähden valmistamaan pizzaa. Aateltiin P:n kanssa herkutella näin viikon viimeisenä iltana ;)

Mukavaa sunnuntai-iltaa kaikille!


9 kommenttia:

 1. AAH!! Hauska tuo Helsinki- rätti :):)! Mä voitin myös ja valitsin tähti- rätin (ylläri)!! :):)

  On ollut kyllä tosi hyvä!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että sun rätti on ollut hyvä :) Mä en omaani vielä ole ottanut käyttöön, mutta sen verran on aiempaa kokemusta näistä, että tiedän ne hyviksi.

   Poista
 2. Toi on kyllä magee! Ja Hyvän Tuulen Puodista oon tehnyt kyllä vaikka mitä ihania löytöjä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jossu! Kunhan tästä rikastun ja köyhtymästä lakkaan, niin aattelin jotain tuolta tilailla ;)

   Poista
 3. Onnittelut voitosta ja rättikin on hieno,Hyvän Tuulen Puodista löytyy kaikkea kivaa! Mulla on myös pari ekoliinaa joista toinen on virkattu tiskirätti, mikä mun mielestä on aika kiva idea, viedä vaikka kesämökille, kaunis saajan lempparivärinen virkattu tiskirätti. Nykyään käytetään pöytäliinoja aika vähän, eli vanhat pumpuliliinat voi myös uusiokäyttää tiskirätteinä :)menikö jo liian OT?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä menny yhtään OT!! Tiskirättijututhan on ihan parhaita ;D Vitsit mä niin haluaisin koklata tollasta virkattua tiskirättiä. Pitäisköhän hommata lankaa ja pyytää että äitimamma opettaisi virkkaamaan... ;)

   Poista
 4. Tuo ekoliina on kyllä aika veikeä, nii Dara kuin olla ja voi ;) HEH ! :D <3

  Kiitos itsellesi osallistumisesta tähän kyseiseen arvontaan ja onnea vielä voitoista mutta ERITYINEN KIITOS tästä postauksesta ! Niin mieltä lämmittävä Hyvän Tuulen Puodin osalta, vau ! Ihan parasta kiitosta Piialle ! :) KIITOS DARA !!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vaan sulle ja Piialle! <3
   Juu, Helsinki ja Dara ne yhteen soppii... =D

   Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista

Jätä viestiä käynnistäsi! Huomaa, että yli 6 päivää vanhoihin teksteihin on päällä kommenttien valvonta, jotta huomaan ne varmasti :)