perjantai 5. heinäkuuta 2013

Purnukkavuoren pienennystä - kesäkuu 2013

Otsikko on harhaanjohtava. Purnukkavuori ei nimittäin pienentynyt pätkääkään kesäkuussa. Se itseasiassa kasvoi parilla purnukalla. Ja silti mua ei harmita yhtään!

Sain kesäkuussa kulutettua loppuun SEITSEMÄN tuotetta! Minulle tämä on jo hyvä saalis ja olen oikein tyytyväinen aikaansaannoksiini. Shoppailtuakin tosin tuli sen verran hyvällä sykkeellä, että lopputulos vierähti pikkuisen miinukselle...
Alkukuun kosmetiikkasaaliistani, josta kerroin täällä, olisin vielä selvinnyt puhtain paperein, mutta viimeviikkoinen visiittini Joensuun Yves Rocher-myymälään veti saldon miinukselle. Morkkiksen poikastakaan ei tosin ole siitä repsahduksesta tullut. Päinvastoin, olen suorastaan hävyttömän hyvilläni ostoksistani ;D

Pidemmittä esipuheitta siirryn esittelemään "suloseitsikkoani", eli niitä seitsemää loppuun kuluttamaani tuotetta:
Kuva: Dermoshop
Kuva: Lush
Loppuun kului Dermosilin Puolukkasaippua.  Tykkäsin siitä oikein paljon, niin tuoksu, väri kuin pesutuntumakin olivat erittäin kohdallaan. Pidin myös sen kevyestä kuorivuudesta iholla: tuntui kuin kädet olisi puhdistuneet pikkuisen paremmin kuin tavallisella saippualla. 
Myös Lushin kylpypallo nimeltään Space Girl loppui. Kylpyammetta meillä ei ole, mutta mä käytän Lushin kylpytuotteita jalkakylvyissä. Yksi kylpypallo kestää siinä tarkoituksessa pienen ikuisuuden, kun raastaa raastinraudalla pallosta sopivan määrän jalkakylpyveteen, eikä heitä koko pötkälettä sinne kerralla ;) Tämä kylpypallo oli ihan mukava: pehmeän marjaisan greippinen tuoksu ja vaalean violetti kylpyveden väri tuntui houkuttelevalta. Pieni miinus tulee siitä, että toisin kuin kylpyvaahtoviipaleet, nämä pallot eivät vaahtoa juurikaan. Jalkakylvyssä tosin ei luulisi vaahdolla olevan merkitystäkään, mutta musta on tullut sen verran diiva, että rakastan upottaa kinttuni ihanaan tuoksuvaan vaahtovuoreen ;D Kai siinä on sitä arjen luksusta...
                                                                        
  

Loppuun kuluivat myös alkukuusta ostamani Montagne Jeunessen kasvonaamiopussit. Niistäkin pidin molemmista, tosin Virgin Olive oli enemmän mieleeni. Siinä oli pehmeän miellyttävä tuoksu ja se putsasi hyvin pärstää jättämättä sitä silti kiristävän tuntuiseksi. (Nämä kuvat ovat luvattoman huonot, mutta parempiakaan  ei löytynyt ja molemmat pussitkin on jo heitetty roskiin aikaa sitten...)


Yves Rocherin Luonnonmukainen kaura -suihkugeeli ei ollut paras tämän merkin suihkugeeleistä. Pidin sen kermaisasta rakenteesta ja pehmeän tuntuisesta pesukokemuksesta, mutta tuoksua jäin vierastamaan jotenkin. Minusta se oli liian hajuvesimäinen, kauran maanläheistä tuoksua en oikein siitä löytänyt.

Dermosilin käsidesi sen sijaan on osoittanut kuuluvansa käsidesien parhaimmistoon. Se desinfioi, muttei kuivata ihoa eikä jätä käsiin sellaista outoa kalvoa, vaan imeytyy nopeasti. Tätä aion hankkia lisää, kunhan tuo kesäkuulla ostamani MediSoftin vastaava tuote loppuu joskus.

Viimeisenä esittelyyn pääseekin Kuukauden Kuningatar, eli kesäkuun loppuneista tuotteista paras: Dermosilin Yövoide käsille ja jaloille! Tästä tuotteesta minulla ei ole mitään negatiivista sanottavaa, positiivista on senkin edestä.

Ensinnäkin tykkään siitä, että sama tuote, jolla rasvaat illalla jalkasi, sopii loistavasti myös käsillekin. Mikään ei tietty estä käyttämästä tavallista jalkavoidetta käsillekin, mutta monissa jalkavoiteissa on minusta kovin minttuinen tai mentholinen tuoksu, joka sopii kyllä jalkoihin, mutta käsien kautta esim. naaman lähelle kulkeutuessaan ärsyttää. Tässä voiteessa on hyvin mieto, pehmeä ja neutraali tuoksu, joka ei taatusti ärsytä nenänkään lähellä.

Koostumus tässä voiteessa on  todella hyvä: se on sopivan jämäkkää, muttei niin liisteristä tavaraa etteikö tulisi tuubista ulos. Kosteutta ja pehmeyttäkin tämä toi iholleni hienosti. Jopa korppukantapääni se sai pehmenemään muutamassa päivässä. Paksuudestaan huolimatta voide  imeytyi silti ihoon sen verran sutjakkaasti, että käsiäänkin saattoi vielä sinä iltana käyttää voiteen levityksen jälkeen.
Kaiken lisäksi tuubin ulkomuoto on minusta yksinkertainen mutta tyylikäs! Niin ja hinta? 7,10 € 200 ml tuubista. Ei yhtään paha! Dermosilin tuotteita voi muuten tilata Dermosilin nettisivujen kautta!

Rentouttavaa perjantai-iltaa immeiset!!


9 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Eiks vaan? Mä oon aika ylpeä itsestäni ;D Tosin heinäkuusta tuskin taas on näin menestyksekästä odoteltavissa :)

      Poista
  2. Mikähän siinä on että kaikki tuotteet loppuu samaan aikaan? Minusta minttu on ihana tuoksu, ostan kaikkea mikä haiskahtaakin mintulta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai sanos muuta! Välillä tuntuu, ettei mitään lopu ja sitten yhtäkkiä loppuukin hirveesti kerralla.

      Mäkin tykkään mintusta, mutta jotenkin käsivoiteena tuntuu oudolta ajatuksena...

      Poista
  3. Te ootte kyllä niin reippaita näiden purnukoiden tyhjennysten kanssa!!! :)) Mä en kyllä tähän haasteeseen lähtenyt mukaan, mutta en ole vähään aikaan mitään kosmetiikkaa ostanutkaan!! :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Irina se vasta reipas sillä tyhjennyssaralla on! Mä ahkeroin viime kuussa enemmän niiden lisäämisessä ;D

      Poista
  4. Olispa ihanaa, jos loppuvuodesta kylppärin kosmetiikkakori näyttäisi inhimillisemmältä. <3 Mietin tuossa jo, että joku päivä voisi lajitella korin tuotteet kategorioihin ja tehdä jonkun postauksen k ä y t t ä m ä t t ö m i s t ä tuotteista. Olisko siinä mitään ideaa? Jos ei muuten, niin ainakin näkisi pienemmällä vaivalla, minkä kategorian tuotteita pitäisi ostaa lisää ja missä kategoriassa riittää vielä käytettävää. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis toi on tosi hyvä idea! Tee ihmeessä ja mä voin tehdä kanssa :)

      Mullahan on se lista, mihin oon merkannut kategorioittain sekä käyttämättömät että jo käytetyt tuotteet (siis se nälkävuoden mittainen, jos muistat ;D). En vaan oo jaksanut sitä hetkeen kunnolla päivittää, vaikka tästä blogistahan helposti näen mitä milloinkin on kulunut...

      Poista
    2. Kattotaan, josko tässä kesän aikana jaksaisi plaraa tuotteet läpi :)

      Poista

Jätä viestiä käynnistäsi! Huomaa, että yli 6 päivää vanhoihin teksteihin on päällä kommenttien valvonta, jotta huomaan ne varmasti :)