torstai 6. maaliskuuta 2014

Purnukkavuoren pienennystä - helmikuu 2014

Voi elämä mikä viikko! Töissä on kiirettä ja häsellystä riittänyt, ja illoille mulla on voimia jäänyt juuri sopivasti nettisurffailuun ja töllön katseluun. Pakolliset kotihommat siihen päälle ja meikä on aivan valmis kaatumaan sänkyyn. Onneksi huomenna on perjantai!

On taas päässyt vähän viivastymään tämä jokakuinen kosmetiikkakatselmukseni. Tosin eipä helmikuun tilanteessa paljon katseltavaakaan ole. Kulutin loppuun ruhtinaalliset kolme tuotetta ja yhden ostin lisää.

(Kuvat: Lush.fi)

Lushin ihanat Bohemian -saippua ja New -shampoo tulivat tiensä päähän. Kummastakaan ei ole pahaa sanottavaa. Bohemian on ihanan raikas saippua, jossa on mieto ja mukavasti kirpakka sitruunan tuoksu. New, kiinteä shampoo tuoksui mausteiselta ja teki tukkani mukavan jämäkän tuntuiseksi. Nämä Lushin shampookiekot ovat ihan älyttömän riittoisaa tavaraa; palasta ei todella tartte kuin pari-kolme kertaa hieraista märkään tukkaan, niin se vaahtoaa kuin vesikauhuinen ja putsaa rasvaisimmankin pehkon helposti ja pehmeästi :)

Loppuun kului myös Yves Rocherin suihkugeeli Luonnonmukainen vadelma. Tämä on sekä minun että mieheni mieleen. Tuoksu on todellakin vadelmainen, ihanan marjaisa, ripauksella villinä kasvavan vadelman kirpeyttä. Tuoksu on todella raikas ja aidon tuntuinen. Pullo on tuollaista sopivaa 400ml perhekokoa, niin eipä heti lopu kahdenkaan ihmisen käytössä :)
Kuukauden kuningatarta en tällä kertaa valitse, sillä en osaa näistä kolmesta herkusta valita parasta. Jokainen on ihana omalla tavallaan!

Tässä sitten se yksi uusi tuote, eli Flow kosmetiikan shampoopala Blondi. Repsahdushan se ei ole, sillä hankin sen loppuneen Kehäkukkashampoon tilalle. Ihana se silti on, mutta hehkutan sitä enempi sitten, kunhan se loppuu. Toivottavasti ei vaan lopu kovin äkkiä ;)

Vielä yksi työpäivä ja sitten olis viikonloppu! Jaksaa jaksaa....
Mukavaa viikonloppua kaikille tasapuolisesti!


2 kommenttia:

 1. Sielläkin kiirettä? Tääl kans ja päivät ja viikot vilisee silmissä :).

  Olet mielessä<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai kiirettä? Niin on ajatuksetkin sekaisin, etten ees tähän kommenttiin ole aiemmin muistanut vastata ;D Mutta ajatuksissa olet sinäkin usein <3

   Poista

Jätä viestiä käynnistäsi! Huomaa, että yli 6 päivää vanhoihin teksteihin on päällä kommenttien valvonta, jotta huomaan ne varmasti :)