keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

10 kuvaa kesään - maaliskuu 2014

Tämän kuun kuvan piti olla ihanan keväinen. Siinä piti olla lumeton maisema, aavistus nuorta nurmea puskemassa siellä täällä ja aurinko huikaisevan korkealla jo. Sen piti olla niin keväinen kuva, että sitä katsellessa voisi melkein kuulla lintujen kepeän konsertin. Juuri niin keväistä täällä jo oli, vielä viime viikolla.

Vaan toisin kävi. Takatalvi iski just sopivasti pari päivää ennen kuvan oton hetkeä. Luonto päätti, että meikäläisen sarjaan pitää saada vielä yksi lumikuva. Itse en olisi enää tässä vaiheessa välittänyt lumisateesta, mutta koskas luonto multa lupaa olisikaan kysynyt mielenliikkeilleen. Joten tällä mennään, ja toivotaan hartaasti huhtikuun kuvan näyttävän jo ihan toiselta :D

Maaliskuun 17. päivä, vuonna 2014 maisema meidän partsilta kuvattuna näytti siis tältä:


Ja nyt, jos saan pienen toiveen esittää? Se kevät! Voisko tulla jo oikeasti? Ja sitten sen jälkeen kesä, niinkuin kuuluukin? Ei talvea enää ennen kesää, kiitos! On talvikin toki ihan kiva, mutta jos palataan siihen sitten loppuvuonna, vaikka siinä marraskuun hujakoilla? Sopisko millään?

Ja se kollaasi sarjan edellisistä kuvista tässä:


8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Jospa sekevät taas pian vaan tulis... Toivon ma :)

   Poista
 2. Kyllä se kevät sieltä tulee, alkaa jo ehkä viikonloppuna! <3 Mä päätin jättää tän haasteen kesken, vaikka en tykkääkään jättää juttuja kesken blogissani. Mä unohdin ekaa kertaa ottaa kuvan oikeana päivänä ja sitten päätin vaan, että en jaksa jatkaa, koska mulla oli myöskin aivan pönttö maisema valittuna haasteeseen. Ei siitä oikeen ottanut selkoa. Katsotaan jos tää napsahtaa kohdalle ens syksynä ja jos kekkaan paremman kohdan, josta näkyy edes jotain luontoa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tää munkaan maisema mua kauheasti miellytä. Ensi syksyksi valkkaan jonkun toisen, jos silloin tätä teen ;) Ja ei sitä pakko ole haastetta jatkaa, jos ei enää inspiroi, vaikka ymmärrän että kesken jättäminenkin harmittaa :)

   Jaa, että oikeesti viikonloppuna kevät? No vähäks olisi siistii :D

   Poista
  2. Joo, ne tais lauantaille ja sunnuntaille lupailla aurinkoisia päiviä ja olin näkevinäni jonkun kutosen siellä etelän suunnalla ja jos en ihan harhoja kuullut niin sanat "lähemmäksi kymmentä astetta" kuulin myös. Toivotaan tämän paikkaansapitävyyttä.

   Poista
  3. Oi miten kauniin lauseen sä oot kuullut <3 <3 Toivottavasti sääennustukset kerrankin pitäis kutinsa :)

   Poista
 3. Toivotaan, että se kevät sieltä taas kohta tulee takaisin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan näin! Ainakin mun työkaverit tänään lupaili, että nyt viikonloppuna tulisi :)

   Poista

Jätä viestiä käynnistäsi! Huomaa, että yli 6 päivää vanhoihin teksteihin on päällä kommenttien valvonta, jotta huomaan ne varmasti :)