lauantai 19. lokakuuta 2013

Keittiön ikkuna ennen ja nyt

Leppoisaa lauantaita!

Eilen saitte kuvapläjäyksen olohuoneen ikkunan muutoksesta ja nyt seuraa sama homma keittiöstä :) Keittiöhän meillä remontoitiin muuten jo keväällä 2012 ja nyt vihdoin sinne saatiin uudet ikkunatkin. Keittiö on ollut mun lempihuoneeni tässä asunnossa juuri siksi, että se on niin uusi ja vastikään kuntoon laitettu, ja uudet ikkunat eivät ainakaan yhtään vähennä sen ykkösasemaa. Nythän vasta keittiökin on todella valmis ja oikeasti nätti! Keittiöesittelyä löytyy tarkemmin tästä ja tästä postauksesta, nyt keskityn vaan tuohon ikkunaan.

Ensin ennen-kuva, otettu ennen mökille lähtöä kuten olkkarin ikkunastakin:


Ja tältä se näyttää nyt:

Valkoisten puitteiden lisäksi tuuletusikkunakin suureni puolella, mikä saa minusta ikkunan kokonaisuutena näyttämään edellistä isommalta. Ja huoneen ilmeeseenhän tämä tuo valoa ja raikkautta lisää enemmän kuin etukäteen edes osasin kuvitella.

Kuvissa ikkunan oikealla puolella pilkottava sininen muovipussiputki on mun "tarpeellinen murheenkryynini" ;D Näyttää rumalta, mutta on hirveän näppärä pussien säilytyksessä. Ja onneksi peittyy verhojen alle, sitten kun verhot saan taas ikkunaan :)

Iso lyhty ikkunan vieressä on tuossa väliaikaisesti, sillä se lipasto olkkarissa, jonka päällä se yleensä on ollut, on vielä täynnä rempan takia pois ikkunan luota siirrettyä sälää. Toisaalta, mitä enemmän lyhtyä tuossa ikkunan juuressa katselen, sitä paremmin se siihen minusta sopii! Vanhojen, tummanruskeiden ikkunanpuitteiden kanssa en olisi voinut kuvitellekaan lyhdyn paikkaa tuohon, mutta nyt ajatus ei tunnukaan enää vieraalta :)

Verhoja ei vielä uusia sälekaihtimia lukuunottamatta ikkunoissa ole. Hirveästi mua houkuttelisi hankkia uudet verhotkin uusien ikkunoiden kunniaksi, mutta taidan toistaiseksi tyytyä jo olemassaoleviin verhoihin. Olkoon uusien aika sitten, kun tosiaan tiedän millaiset haluan, ja onpa tässä rahareikiäkin nyt tarpeeksi ihan muuhun kuin ikkunaverhojen suuntaan muutenkin.

Keittiö on nyt meillä sellaisessa kuosissa, että jos koko muukin asunto vastaisi sitä, olisin ihan onnessani. Ja uudet ikkunapokat saavat keittiönkin tuntumaan entistä suuremmalta ja valoisammalta!

Kivaa iltaa kaikille!


17 kommenttia:

 1. Kyllä valkoisella värillä on vain ihmeellinen vaikutus saada yleisilmettä heti paljon raikkaammaksi ja kutsuvammaksi :). Uudet ikkunat näyttävät todella hyvältä! Olen kade :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia! Olen kyllä tosi tyytyväinen ikkunoihin nyt :)

   Poista
 2. Kyllä vaan valkoiset ikkunanpokat näyttää hyvältä ja raikastaa koko tilaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oot ihan oikeassa! Mä en olisi uskonut ennen, että miten paljon pelkät ikkunapokat tosiaan saa aikaan koko huoneen yleisilmeelle.

   Poista
 3. Huikea muutos :) kivan näköiset!

  VastaaPoista
 4. On kyllä ihanan raikas! Meillä on ruskeat ikkunakarmit, eikä remppaa ole tulossa vielä pitkään aikaan.
  Ja kiva maisema ikkunasta, tuollainen "kivipelto"! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivipelto ;D Ai vitsi miten kiva kuvaus, ja onhan toi piha vähän kuin kivipelto kun tarkkaan ajattelee. Pihan tenavat ainakin tykkäävät noista isoista kivista hirmuisesti :)

   Poista
 5. Siis mä tiedän, että olet NIIIIIN onnellinen muutoksesta :) MÄkin olen!! Huoh! Meillä oli punaset karmit...WHAT?? miksi??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis MITÄ?? Punaiset ikkunapokat!??!! Voi apua... ;D Onneksi sait uudet sinäkin, mä voin vaan kuvitella, miten sua olisi alkanut ne punaiset ahdistamaan... ;)

   Poista
 6. Upealle näyttää, onnea, kyllä kannatti!

  VastaaPoista
 7. Ihan huikee ero! Kyllä tuo vaan valaisee koko huonetta niin paljon enemmän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Kati! Oon itsekin aika hämmästynyt siitä,miten ison muutoksen uudet ikkunat toi :)

   Poista
 8. Todellakin, vaalensi kokonaisuuden samantien!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä :D Ja antoi inspistä samalla mitalla muutenkin lisää ;)

   Poista
  2. Jään kieli pitkällä odottamaan, että saat teidän kodin upean muodonmuutoksen nyt käyntiin <3

   Poista

Jätä viestiä käynnistäsi! Huomaa, että yli 6 päivää vanhoihin teksteihin on päällä kommenttien valvonta, jotta huomaan ne varmasti :)