torstai 17. lokakuuta 2013

10 kuvaa kesään - lokakuu 2013

Kuukausi sitten tartuin Irinan heittämään haasteeseen nimeltä "10 kuvaa kesään".  Kuukausi tuntuu hujahtaneen ohi ihan silmissä ja tänään otin lokakuun kuvan :)

Valitsinpa kuukausi sitten muuten kerrassaan nerokkaan paikan kuvakohteekseni. Enhän minä silloin tietenkään tajunnut, että kun taloyhtiössämme alkaa ikkunaremontti, ne remppamiehet levittelevät kaiken roinansa juuri tuohon meidän partsin alle, eli siihen, mistä mun pitäisi kuvia ottaa. Joten jos joku ei vielä tiennyt, että meidän talossa on meneillään ikkunaremppa, tämän kuvan myötä se selviää takuuvarmasti ;D

Remonttikamojen lisäksi maisemakin on muuttunut kovasti: Puut ovat kellastuneet ja muhkea pensas ehtinyt kaljuuntua jo kokonaan. Maa on täyttynyt syksyn kirjavista lehdistä. Paras ruska-aika alkaa olla jo mennyttä aikaa, sillä lehtiä irtoilee tuulessa puista niin paljon, että oksat paljastuvat suorastaan silmissä. Kuukauden kuluttua ei ole varmaan yhtään lehteä puissa enää jäljellä.

Kuukausi sitten otin kuvia myös keittiön ikkunasta avautuvasta näkymästä, koska en osannut päättää, mistä kohteesta oman kuvasarjani rakentaisin. Lopuksi lähinnä vain arvoin voittajaksi tuon parvekkeelta otetun kuvan. Sen verran alkoi nyt nyppimään nuo remonttiromut keskellä kuvamaisemaani, että otin nytkin kuvan myös keittiön ikkunastakin. Jos rojut ei ala marraskuuhun mennessä tuosta partsin alta katoilemaan, harkitsen siirtymistä keittiön ikkunasta otettuihin kuviin...

Kivaa torjantaita kaikille! Huomenna alkaa taas viikonloppu :)

Haasteen edellinen kuva löytyy täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä viestiä käynnistäsi! Huomaa, että yli 6 päivää vanhoihin teksteihin on päällä kommenttien valvonta, jotta huomaan ne varmasti :)