tiistai 8. lokakuuta 2013

Kappale kauneinta Suomea

Heippa kaikille ja kivaa tiistaita!

Lomaviikko Pohjois-Karjalassa on loppuun lusittu ja työviikko alkoi eilen. Lomalla oli aivan ihanaa ja kieltämättä aika nihkeältä on paluu arkeen vielä tuntunut ;) Saimmekin kyseenalaisen ilon ja kunnian palata keskelle kaaosta, koska ikkunaremppa oli rapussamme alkanut, mutta ei ole vielä meille saakka ehtinyt.  Ei kauheasti piristänyt, koska olimme toivoneet pääsevämme loman ajaksi pois rempan jaloista ja saavamme palata kotiin, jossa ihanat valkoiset ikkunanpokat vain hohtelevat uutuuttaan. Toisin kävi ja edelleen odotellaan remonttireiskojen meille saapumista...

Eilen telkkariuutisissa kerrottiin ruskan olevan tänä vuonna poikkeuksellisen upea. Sen huomaa täällä pääkaupunkiseudullakin, ja varsinkin mökillä maisemat olivat tosi värikylläiset ja puut hehkuivat keltaista ja punaista! Aurinkoisina päivinä oikein silmiä huikaisi sitä väri-ilottelua ihastellessa.

Valokuvia otin mökiltä varmaan yli 200, joten aikamoista karsintaa olen tässä pari iltaa tehnyt. Tässä muutamia otoksia niistä maisemista, jotka minusta ovat kauneinta maailmassa :)


Lammella...


Ruskan hehkua...


Näiden kuvien myötä toivotan kaikille värikästä viikkoa ja muistakaa pysähtyä aina välillä ihailemaan tätä syksyn upeaa ruskaa! Kohta sekin on jo ohi, joten nautitaan siitä nyt kun voidaan :)8 kommenttia:

 1. Oih niin kauniita kuvia :))) varsinkin tuo seitsemäs alhaalta!!!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Love! Kauniita oli kuule maisematkin :)

   Poista
 2. Ihanat maisemat... ja tuo lampi oooh. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä muuta viserrä Soiliseni! Tuuthan taas joskus käymään siellä?

   Poista
  2. Kiitos, mielelläni tulen kun sattuu hyvä sauma. Pitänee vaan kysyä sit ajo-ohjetta sinne ja takaisin (:D heh). Nyt tää syksy on ollu yhtä lentämistä, viime viikko varsinkin.

   Poista
  3. Hahhaa ;D Pitää piirtää sulle kartta ;) En tiiä kyllä millon ittekään pääsen seuraavaksi mökille, tuskin ennen kevättä kuitenkaan :)

   Poista
 3. Ihania ruskan sävyjä ja kauniita maisemia! Hyvää viikkoa sinnekkin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Suffeliini! Ruska on kyllä ihana ja varsinkin tänä syksynä oikein tosi hehkuvaa lajia :)

   Poista

Jätä viestiä käynnistäsi! Huomaa, että yli 6 päivää vanhoihin teksteihin on päällä kommenttien valvonta, jotta huomaan ne varmasti :)