keskiviikko 30. heinäkuuta 2014

Sillä siisti

Mua ei saisi päästää edes Prisman siivousosastolle enää. Kärryyn kun voi tarttua vaikka mitä. Prismat ovat selvästi panostaneet siivousainevalikoimiinsa viime vuosina, ja mukaan on tullut paljon muitakin kuin niitä ihan perinteisiä markettimerkkejä. Ei siis ihme, että meikäläinen viihtyy siellä hyllyjen katveessa paremmin kuin hyvin ;)

Mutsilassa ollessamme shoppailimme usein Hyvinkään Prismassa. Sieltähän ostin alkuvuodesta Maison Bellen pyykinpesunestettä ja käsitiskiainetta. Molemmista tuotteista tykkäsin kovasti, mutta tällä kertaa mukaan tarttui jotain muuta...

Pyykinpesuainepula oli taas iskenyt kuin puun takaa ja päätin, että nyt saa joku tavallinen tuote kelvata. Sellaista etsiessäni silmäni kiinnittyivät tällaiseen söpöläiseen:


Kyseessä on Rainbown Wild Berries  pyykinpesuneste värilliselle pyykille, ja minä ainakaan en ennen tällaiseen puteliin ole missään törmännyt. Ihastuin ensisilmäyksellä pullon ulkonäköön ja kun alle kolmen euron hintakin sopi suunnitelmiin, oli ostopäätös siltä osin selvä. Montaa kertaa en tällä vielä pyykkiä ole ehtinyt pestä, mutta tähän mennessä tuote vaikuttaa ihan mukavalta :)



Ei mun siivousaineshoppailut toki tähän vielä jääneet. Koska Methodin Pink Grapefruit ylispuhdistussuihke veteli viimeisiään, tarvitsin jotain sen tilalle. Etukäteen olin jo päättänyt haluavani kokeilla Maison Bellen keittiösuihketta seuraavaksi, ja onneksi sellainenkin Prismasta löytyi :)


En tiedä mikä siinä on, mutta mä olen aivan ihastunut näiden Maison Bellen putelien ulkonäköön. Mulla on käsitiskiainekin vastaavassa pumppiksessa, joten tämä puteli sopii meidän tiskipöydälle sen kaveriksi paremmin kuin hyvin :) Kun pullojen sisöltökin vielä miellyttää mua, niin mikäs näitä on kokeillessa. Onneksi enää ei tartte mennä merta edemmäs kalaan tällaisia kaunokaisia löytääkseen. Mukavaa kun ihan tavallisesta Prismastakin jo löytää vaikka mitä ihanuuksia :)



Kun kaksi ostosta tuli tarpeeseen, pitää kai joukkoon mahtua yksi heräteostoskin. Minä sorruin ostamaan tiskirättejä ;) Ja vieläpä Wettexin sellaisia...


Ei, en ole tullut hulluksi. Antakaa mun selittää. Yleensähän minä en jaksa näiden peruswettexien perään juuri intoilla, enkä aio ruveta intoilemaan nytkään. Nämä rätit eivät olekaan ihan niitä tavallisia, vaan joku rajoitettu erä, jonka tähtimäinen kuviointi on minusta kaunis. Tuo kuviointi ei silti ole se varsinainen syy, miksi tämän kolmen rätin pakkauksen ostin. Varsinainen syy on nimittäin tämä, valkoinen rätti mustilla kuvioilla ;)


Näissä kolmen rätin pakkauksissa ei yleensä koskaan ole valkoista rättiä mukana, ja tähän ihastuin heti. On se vaan niin nätti! Ja on se vaan jännä, miten pienistä asioista sitä ihminen voikaan ilahtua ;D

Suosittelen muuten mulkoilemaan Prismassa käydessänne sitä siivousaineosastoa sillä silmällä! Tuonne Hyvinkään Prismaan oli ainakin tullut monia sellaisia tuotteita, joita en aiemmin siellä ole nähnyt. Esim. Methodin kodinpuhdistustuotteita näkyi nyt hyllyssä muutamia löytyvän, sellainen mulla juuri loppunut Pink Grapefruit yleispuhdistussuihke siellä esim. näkyi olevan ja hintakaan ei ollut muistaakseni kuin vähän päälle 4€. Methodin pyykinpesuaineita en tuolla nähnyt, mutta ehkä niitä olisi joissain muissa Prismoissa...?

Saas nähdä innostaako nää hankinnat mua siivoamaan yhtään enempää. Ainakaan näin helteillä ei juuri mikään kotityö hotsita, kun hiki virtaa istuessakin... ;D
Kivaa keskiviikkoa kaikille :)


10 kommenttia:

  1. Kiitos vinkeistä - enpä ole oikein tajunnut Prismoissa muuta katsellakaan kuin niitä perusaineita. Ja ymmärrän erittäin hyvin, jos nuo tiskirätit piti ostaa;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa tosiaan tsekkailla hyllyjä tarkemmin. Voi tehdä vaikka löytöjä ;)

      Poista
  2. Toi Rainbown pesuneste näyttää kyllä ihan joltain limpparilta :D.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, niin muuten vähän näyttääkin :D Ja tuoksuu pikkuisen marjamehulta, sellainen mieto ja marjaisan raikas tuoksu.

      Poista
  3. Voi sua, mutta mä ymmärrän! Kukas noista ei innostuis, kauniita ovat ja vieläpä tosi tarpeellisia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eiks oo nättejä! Musta on ihanaa, kun näitä tuikitavallisia ja arkisia tuotteita saa nykyisin niin näteissä kuoseissa ja puteleissa :)

      Poista
  4. Mä bongasin kans meidän Prismasta tota Rainbown pyykinpesuainetta, mutta se oli niin herkullisen väristä, että säikähdin mitä kaikkea myrkkyjä se pitääkään sisällään. :D Ja sitten menin ja ostin LV:n pyykinpesuaineen. Seuraavaksi olin päättänyt, että ostan Methodin Fresh Airin mutta hitto soikoon meidän Prismassa ei (enää) ole sitä! :( Toivottavasti on vain tilapäinen häiriö.

    Pyntynpuhdistusaineeksi päädyin kokeilemaan myös Maison Belleä, sillä Methodia ei ollut ja yllättäen olin etukäteen päättänyt ostaa juuri sitä. Pitää selkeästi pistää viestiä Prismaan, että Methodia tilaukseen kiitos! :D Seuraavaksi on vuorossa yleispuhdistusaine, minunkin Pink Grapefruit on muutamaa suihkasua vailla finito.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai teidän Prismassa on kuitenkin ollut Methodin pyykinpesuaineita? Sehän anta kuitenkin toivoa, että voisi löytyä toistekin :) Mun tartteekin varmaan vietää tovi siivousosastolla siellä päin kun Prismassa seuraavaksi käyn. Siellä saattaisi olla isompi valikoima kuin Hyvinkäällä, kun on isompi Prismakin :)

      Poista
  5. Heh! Onneksi on muitakin pesuaine intoilijoita :D Itse olen ihan toivoton siinä asiassa... tosin olen nyt hurahtanut noihin eko tuotteisiin ja hitsi kun kaikki pitää täällä syrjässä asuessa tilata!! Lilly's eco cleanit on kyllä tosi hyvä ja kauniisti pakattu. Kirjoittelinkin niistä aiemmin:
    http://myttyra.blogspot.fi/2014/07/tiskaillen-ja-siivoille.html Olen tosiaan sitä mukaa vaihtanut kaikki tuotteet ekotuotteiksi kun joku on päässyt kotoa loppumaan. Projekti alkaa pikkuhiljaa olla loppusuoralla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noita Lilly's tuotteitakin muuten oli tuolla Hyvinkään Prismassa! Tartteekin pistää korvan taakse nääkin ;)

      Poista

Jätä viestiä käynnistäsi! Huomaa, että yli 6 päivää vanhoihin teksteihin on päällä kommenttien valvonta, jotta huomaan ne varmasti :)