lauantai 5. heinäkuuta 2014

Purnukkavuoren pienennystä - kesäkuu 2014

Kesäkuu ehti jo heinäkuuksi vaihtua, ja on aika taas tutkailla loppuneita kosmetiikkatuotteita. Siltä osin kesäkuu meni hyvin, suorastaan loistavasti itseasiassa! Minä kunnostauduin kosmetiikan käytössä ja tulos on kerrassaan hivelevä, vaikka itse sanonkin: loppuun nimittäin kului kokonaista seitsemän tuotetta eikä yhtään tullut lisää! Näin hienoa kuukautta en muista ennen olleenkaan, tosin en jaksa alkaa tarkistamaankaan ;) Ai vähäks mä oonkin hyvä ;D



Ja siirrytään sitten omahyväisestä rehentelystä itse asiaan. Nivean Invisible For Black & White -dödö oli oikein kiva dödö. Tuoksui mukavalta, piti hyvin ja kuivui iholle sukkelasti. Taattua Nivea-laatua. Pullon läpinäkyvyydestä annan plussaa, mutta korkin pyöreästä päästä miinusta. Pidän enemmän niistä ylösalaisin-pulloista, sillä niiden kanssa ei tarvitse nähdä vaivaa viimeisimpiäkin dödönrippeitä rolliin valutellessa. Puhtaasti ulkonäköseikkoja jos ajatellaan, pidin tämän dödön modernista ja raikkaasta ilmeestä. Mutta sitten kuitenkin usein käytännöllisyys ajaa mun maailmassa ulkonäköseikkojen edelle.


Jättipullo TRESemmén Naturals -hoitsikkaa loppui vihdoin ja viimein. Tämä vaikutti todella hoitavalta ja hiukset jäivät erittäin sileiksi ja silkkisiksi käytön jälkeen. Välillä tuntui, että hieman turhankin sileiksi. Jatkuvaan käyttöön en ihan näin silottavaa hoitoainetta tarvitsisi, joten voipi olla, etten toistamiseen tätä hanki. Silloin tällöin tämän tarjoama silkkisyys olisi toki paikallaan, mutta tuskin tulen hankkimaan melkein litran pönikkää hoitoainetta, jota en käyttäisi kuin satunnaisesti...

(Vasemman puoleinen kuva: Lush.fi)

Loppuun kului myös pari kiinteää tuotetta, joista ei juuri mitään jälkipolville esiteltäväksi loputtuaan jää. Tämä on muuten yksi syy, miksi arvostan tällaisia tuotteita. Ne kuluvat kokonaan eivätkä jätä jälkeensä pulloa tai purnukkaa tms. roskiin heitettäväksi.

Lushin Buffy -vartalovoi on varsin erikoinen tuote. Palaa hierotaan suihkun yhteydessä kostealle iholle ja huuhtaistaan pois. Jälkeensä se jättää kosteutetun ihon, joka ei minulla ainakaan enää lisäkosteutusta tarvinnut. Buffy on kuoriva vartalovoi ja minä tykkäsin siitä kovasti. Se oli perinteisiä vartalokuorintoja helpompi siksi, ettei ihoa tarvinnut suihkun jälkeen enää rasvata erikseen. Ehdottomasti voisin ostaa tätä lisääkin, kunhan joskus hamassa tulevaisuudessa saan kaikki varastoissani olevat vartalokuorinnat pois kulutettua.

Toinen kokeilemani Flow kosmetiikan kiinteistä shampoista, Blondi nimeltään, loppui myös. Tämäkään ei mua pettänyt ja aion ehdotomasti kokeilla lisää näitä shampoita sitten syksymmällä. Näin kesäisin hikoilu lisää ennästäänkin todella nopeasti rasvoittuvan tukkani rasvaisuutta, joten kesäksi perinteiset sulfaattia sisältävät shampoot ovat mulle paikallaan. Kesällä kaipaan pesevämpää shampoota, mutta talven kylminä kuukausina nuo Flown sulfaatittomat palaset ovat ihanan hellävaraisia :)



Minipullo Dermosilin hajustamatonta ihonhoitovoidetta loppui. Tämä on yksi luottotuotteistani, kevyt ja nopeasti imeytyvä vartalovoide, joka ei tuoksuttomana riitele ainakaan mahdollisen parfyymin kanssa. Loppuun kului myös apteekista saatava Bevita R -huulivoide. Siitä mulla ei ole mitään sanottavaa. Ihan jees, mutta tuskin toiste ostan, kun parempiakin huulivoiteita on.


Kuukauden kuningatar oli kesäkuussa itseoikeutetusti The Body Shopin Vineyard Peach -suihkugeeli. Tämän voin rankata helposti kaikkien koskaan kokeilemieni suihkugeelien ehdottomaan parhaimmistoon. Raikas, pehmeä, kerrassaan hurmaavalta tuoksuva ja vielä tyylikäs pullokin. Voiko ihminen muuta enää suihkugeeliltä pyytää? Se loppui pari viikkoa sitten ja mulla on jo nyt sitä ikävä...


Niin kivasti kului kesäkuu kosmetiikkasaralla. Lähellekään yhtä hyvää tulosta en uskalla tosin tälle heinäkuulle luvata. Suunnitelmissa mulla olisi nimittäin tehdä tilaus Dermosilille ja saapa nähdä onnistunko siinä sortumatta mihinkään ihanaan, mutta ylimääräiseen... ;D

Mukavaa viikonlopun jatkoa kaikille! Nauttikaa auringosta, mä ainakin nautin :)

8 kommenttia:

  1. Mulla on tuo flow kosmetiikan brunette -shamppoopala, ja siitä en enää luovu! Toki pitkien ja paksujen hiusten pesu tuolla kalikalla vaatii aina oman aikansa, mutta jälki on niin hyvää niin miksipä lähtä enää vaihtamaan ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Musta on jännä noissa shampoissa se, miten pestessä tuntuu sellaiselta nahkealta, mutta lopputulos ei koskaan ole tippaakaan nahkea, vaan täysin puhdas ja sileä! Mä en aina käyttänyt edes hoitoainetta noiden shampoiden kanssa, eikä haitannut yhtään :)

      Poista
  2. Sä tosiaan suoriuduit hienosti kesäkuusta ja kuten huomasit, niin mun kesäkuu jäi aika vaisuksi. Jos olisin hieman yrittänyt, olisin saanut toisenkin tuotteen loppumaan. Mut ei jaksanut ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aaah, se on kuule niin harvinaista herkkua, että mulla kuluu enemmän tuotteita kuin sulla! Oli ihan sillä hilkulla, etten tässä postauksessakin pikkuisen kuittaillut asiasta, mutta aattelin etten kauhean ilkeäksi sentään viitti heittäytyä :D Sä kun saisit sitten kuitenkin ylenmäärin tilaisuuksia kostaa mulle... ;D

      Poista
  3. Mä oon kans yrittänyt pienentää purnukkavarastoja jonkun verran tai no ei se edes ole kovin iso, mutta välillä jostain hyllyltä löytyy voidepurkki tai shampoo/hoitoaine. Myös kynsilakkoja ja meikkejä pitäisi yrittää käyttää pois.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla taas meikkejä ja kynsilakkoja ei kamalan paljoa ole. Kynsilakkoja nyt on jonkun verran, mutta meikkejä ei oikeestaan ole kuin ne vähäiset mitä tarvitsen ja käytänkin...

      Poista
  4. Oletko Flowta ostanut netin kautta vai jostakin suoraan? Minulle ihan uusi tuttavuus ja vaikuttaisi kokeilun arvoiselta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon ostanut kaikki Flown tuotteeni ihan heidän omasta myymälästään Hyvinkäältä :) Suosittelen piipahtamaan siellä, jos yhtään niillä main liikut. Tässä muuten vanha postaus aiheesta:
      http://daralandia.blogspot.fi/2014/01/flow-kosmetiikkaintoilijan-karkkikauppa.html

      Poista

Jätä viestiä käynnistäsi! Huomaa, että yli 6 päivää vanhoihin teksteihin on päällä kommenttien valvonta, jotta huomaan ne varmasti :)