sunnuntai 13. heinäkuuta 2014

Elämän pinkkejä iloja

Sunnuntain viimeisiä tunteja viedään. Mitenkäs teillä viikonloppu sujui?

Mulla viikonloppu sujui yllättäen aika vaaleanpunaisissa merkeissä, ainakin noin laajemmin katsoen. Päätin perjantai-aamuna, että oikein erikseen etsin niitä sellaisia juttuja, joista mulle tulee hyvä mieli, ja otan valokuvia niistä. Nyt kuvakavalkaadia katsellessani, huomaan hyvin monen pikkujutun värittyvän vaaleanpunaisella tai jollain sen lähellä olevalla punaisen sävyllä. Joten Elämän pienet ilot muuttuivatkin nyt elämän pinkeiksi iloiksi ;D Vähän hattaraa päivään... ;)

Kävelylenkin varrella mua ilahdutti ruusupensaat maantien pientareella. Kovin kaipaisivat jo vettä nuo, mutta sentään pari sinnikästä ruusua jaksoi vielä porskuttaa:



Saunailta ja juuri ostettu Erittäin Hieno Suomalainen shampoo. Saunan päälle vielä tölkillinen kylmää mansikka-sitruuna siideriä terassilla...





Tähän lisää ne lauantaina lakatut varpaankynnet ja vaaleanpunaiset puutarhatossut, jotka ovat vaan niin äärettömän mukavat jalassa, niin tällä on sitten viikonloppu taputeltu.



Aurinkoista ja kesäistä viikkoa kaikille (heti huomisesta lähtien)!







12 kommenttia:

  1. Pinkkejä iloja myös tulevaan viikkoon. Ja sitä aurinkoa:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ladyseni! On tässä ollut aurinkoa ja sateitakin ja jonkin verran pinkkiäkin ;D Olen ihan kamalan myöhässä kommentteihin vastaamisessa,,, Anteeksi!

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Hih ;D Eikös vaan olekin! Tuollaisia pikkujuttuja. Kivaa viikonloppua, Irmastiina!

      Poista
  3. :)). Meilläkin käytetään tuota shampoota :)). Pinkki on kyllä niin kaunis väri :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai tykkäätteks tekin tuosta shampoosta? Mä en paljoa vielä ole kerennyt kokeilemaan, mutta ainakin pullossa on sellaista perinteistä viehättävyyttä ja tuoksu on ihana :)

      Poista
  4. Mullakin oli pinkki viikonloppu! Ostin pinkin tunikan, lähinnä tosin kotikäyttöön juurikin tuon värin takia :) Sit ostin todella tuhdisti pinkin kynsilakan vähän aikaa sitten. Ja kasan erilaisia pinkkejä kynttilöitä viikonlopuksi. Pinkit mansetitkin olivat kuvassa mukana. Ja vaaleanpunaisia lautasliinoja, mutta ne ei ole ihan pinkkejä kylläkään. Ja pinkki-valkoruudullinen pöytäliina. Joko alkaa heikottaa? :D

    Silloin kun aloitit kynsien kasvattamisen, mä aloitin vain hiukan aiemmin saman urakan vuosien nysäkyntisyyden jälkeen. Hupaisia yhteensattumia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No huh! Sähän olet pinkkeillyt ihan kunnolla ;D

      Mites sun kynsien kasvatus edistyy? Joko on pitkät ja kauniit kynnet? Mulla menee joko tosi hyvin tai sitten ei erityisen hyvin, ihan riippuen kynnestä... ;)

      Poista
    2. Nyt on se tilanne, että mä oon onnistunut 50/50. Viis kynttä on ok, muut on nysiä - taas! On tää kanssa :) Mä järsin niitä heti kun lakkapinta antaa vähänkin myöten. Jep, ei oo aikuisen käytöstä pureskella kynsiä...

      Heh, ajattelinkin, että noin paljon pinkkiä saa jo puistatuksia aikaan :DDD
      Ohimenevä vaihe, enkä ihmisten ilmoilla käytä oikeastaan mitään pinkkiä koskaan. Sinänsä sääli, että pinkki mielletään niin teinibimboväriksi. Itseasiassa se on tosi kaunis ja säteilevä väri, myös vaaleanpunainen on kaunis; aika levollinen ja silti raikas väri.

      Poista
    3. Mulla on ihan tuo sama, että osa kynsistä on pitkiä ja osa ei! Mä tosin en ole pureskellut kynsiäni enää, mutta jotkut kynnet eivät vaan tunnu kasvavan sitten millään.

      Kynsien pureskeluun en oo uskaltanut edes ruveta tänä kesänä, sillä oon kynsienpureskeluholisti; kun kerran alan järsimään, siitä ei tahdo loppua tulla ;D Mutta auta armias, jos kynteen tulee yksikin pieni lohkeama, niin mä alan heti nyppimään sitä sormillani! Jos en seuraavan tunnin sisään pääse kynsiviilan ääreen korjaamaan sitä, mikä ehkä vielä korjattavissa olisi, ehdin nyppiä koko kynnen nysäksi...

      Poista
  5. Pinkki on ihan best väri! <3 ;) Sitä vierastetaan ihan suotta.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vipsu! Pinkki on kyllä kaunis väri. Musta tuntuu, että mäkin vierastan sitä liikaa. Ei se pienissä annoksissa, ja pikkuisen eri sävyin ainakaan yhtään överiksi mene :)

      Poista

Jätä viestiä käynnistäsi! Huomaa, että yli 6 päivää vanhoihin teksteihin on päällä kommenttien valvonta, jotta huomaan ne varmasti :)