torstai 5. kesäkuuta 2014

Operaatio Kesäkynnet 2

Iltaa, pitkästä aikaa!

Toukokuu vaihtui kesäkuuksi ja kesän voi julistaa ihan virallisesti alkaneeksi :) Siksi onkin oikein sopivaa tsekata, kuinka mun kynsien kasvatusprojektini on edistynyt. Runsas kolme viikkoa tässä nyt olen kynsiäni hoivannut, rasvannut, öljynnyt, suojannut, puunannut, viilannut ja rakkaudella kasvattanut. Tulos on kertakaikkiaan silmiä hivelevä, vaikka itse sanonkin ;D

Pituutta on kynsiin tullut lisää varmaan sellainen kolmisen milliä, en nyt tosin viivottimella ole alkanut mittailemaan ;) Kolme milliä tuntuu todella, todella pikkuruiselta määrältä, mutta kynsissä ero on selvä: kädet näyttävät heti paremmilta, kauniimmilta ja jotenkin terveemmiltä. Ihan en vielä värilakkaa näihin laita, mutta enää ei hävetä omien kynsien kunto.

Seuraavaksi pitäisi sitten varmaan aloittaa Operaatio Kesäkintut. Se sisältää mm. säärikarvojen poistoa, kantapäiden kovettumien karkotusta, jalkakylpyjä, kuorintaa ja ahkeraa rasvausta, ehkä jopa jonkinlaista itseruskettavaa voidetta. Siitä tosin en ajatellut sen syvällisemmin blogiin raportoida. Uskokaa huviksenne, te ette halua nähdä mun kuolonkalpeita sääriäni ja kovettumaisia kavioitani ;D

Mutta takaisin kynsiin: Pistin lähtötilanteen kuvan ja uudemman kuvan vierekkäin, niistä näkee aika kivasti eron kynsien pituudessa :) Älkää välittäkö epätarkkuudesta ja värieroista. Yhdellä kädellä valokuvan ottaminen on vaikeampaa kuin luulisi ;)


Huomenna on perjantai!! Ihanaa! Ja meille on saapunut jotain uutta ja tosi kauan kaivattua! Siitä lisää viimeistään ensi viikolla, koska se pitää koota ensin... Vihjeeksi voin antaa, että se on valkoinen ja se on huonekalu ;D Ja että mun fiilikset ovat aika katossa sen takia!10 kommenttia:

 1. Mikä ero!! Itsenikin täytyisi kynsioperaatio aloittaa.. Suunnitteen samanlaiset kuin sun alkutilanteessani minun kynteni ovat! :D Jospa mäkin saisin näistä yhtä nätit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ala vaan säkin kynsioperaatioon, Jelena! Ei siinä kauaa lopulta mene kun kynnet kasvaa. Mulla kesti ensin pari viikkoa niin ettei kynnet tuntuneet kasvavan yhtään, ja kun jo melkein masennuin, ne yhtäkkiä kolmannen viikon aikana alkoivatkin kasvaa ihan silmissä :D

   Poista
 2. Tv-taso! (onneksi olkoon kynsikehityksen johdosta)

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos Irmastiina! Minustakin näyttää paljon paremmalta kuin lähtötilanteessa :)

   Poista
 4. Mieletön ero! Mä oon vähän kade, kun vuoden ajan siistiä sisätyötä tehneenä sai pitää kauniita kynsiä ja nyt kun palasin vuorotyöhön kehitysvammaisten pariin, niin kynsien täytyy olla nysät ja käsidesillä lotraaminen kuivattaa kädet korpuiksi... Joten kauniista kesäkynsistä saa tämä tyttö vain haaveilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, voi. Toisaalta, voihan lyhyetkin kynnet kauniit olla. Mulla vaan on jotenkin sormien muoto sellainen kärkiä kohden levenevä, että ihan lyhyet kynnet ei kovin ihanilta näytä...

   Poista
 5. Minä viilaan välillä kynnet ihan nysäksi, jos esim. yksi katkeaa niin sitten saa kaikki saman pituisiksi. Sen jälkeen alkaa aina kasvatusoperaatio :) Onneksi kynnet saa jo parissa kolmessa viikossa ihan kivaan mittaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en yleensä yhden katkenneen kynnen takia kaikkia muitakin lyhennä, en vaan raaski ;D Mutta pari kynttä, niin sitten näyttää jo omaankin silmään niin häijyltä, että pakko se on rivistö tasoittaa.

   Poista

Jätä viestiä käynnistäsi! Huomaa, että yli 6 päivää vanhoihin teksteihin on päällä kommenttien valvonta, jotta huomaan ne varmasti :)