tiistai 3. joulukuuta 2013

Purnukkavuoren pienennystä - marraskuu 2013

Nyt on aika tämän vuoden viimeiselle purnukkavuoren pienennyspostaukselle. Aion jatkaa haastetta vielä ensi vuonnakin ja joulukuun loppuneista tuotteista postaus tuleekin tammikuun puolella. Minä olen tykännyt tästä haasteesta kovasti, sillä se on kannustanut minua käyttämään varastojani ahkerammin pois. Se on myös hillinnyt himojani hamstrata uutta kosmetiikkaa ja pitää mut kaiken lisäksi paremmin kärryillä varastojeni sisällöstä. Ja koska sitä varastoa mulla vielä riittää yllinkyllin, ei olisi aihettakaan lopettaa haastetta tähän, ihan kesken kaiken ;)

Marraskuun osalta purnukkavuoreni ei pienentynyt, mutta pysyi sentään tasapainossa. Uusia tuotteita tuli seitsemän kappaletta, ja tasan saman verran niitä myös loppui.
Peräti kaksi hoitoainetta tuli tiensä päähän:


Syyslomalla mökiltä kotiin pakkasia pakoon tuomani halpishoitsikka loppui. Siitä ei ole juuri kerrottavaa. Käytin sitä CO-pesuissa, jossa se ajoi asiansa suht kelvollisesti. Se siitä.

Kuva: Lush.fi
Lushin kiinteä hoitoaine Jungle loppui myös. Tästä mä tykkäsin, vaikka koin sen käytön olevan vaikeampaa kuin nestemäisten hoitoaineiden kanssa. Tuoksu tässä oli hedelmäinen ja pala oli todella riittoisa. Jonkin verran sitä sai kosteisiin hiuksiin hieroa, ennenkuin tuntui tehoavan. Mutta kun aikansa jaksoi ahertaa, oli lopputulos ihan miellyttävä. Mikään kiireisten suihkuhetkien hoitoaine tämä ei ole.


Doven dödö ja Pepsodentin hammastahna loppuivat myös. Molemmat olivat ihan hyviä ja kumpaakin voisin ostaa lisääkin. Dödö kuivui suht rivakasti ja tuoksui raikkalta, hammastahna puolestaan oli raikkaan makuinen ja putsasi leegot hyvin. Niin ihmeellisiä kumpikaan ei kuitenkaan ollut, että näiden takia rupeaisin yhtäkkiä merkkiuskolliseksi dödöjen ja hammastahnojen suhteen ;) Nää on sellaista sarjassamme arkiset päivittäistuotteet, joiden valinnan suhteen mä en viitsi juuri päätäni vaivata; kunhan jotain tarvittaessa ostoskärryyn kaupassa nappaan sen enempiä miettimättä.


Yves Rocherin Mango & Passionhedelmä -suihkugeeli oli viime kesän tuotteita, joita oli myynnissä vain rajoitetun ajan. Tämä oli niin herkullinen suihkugeeli, että olisin voinut vaikka syödä sitä. Ihanan raikas ja hedelmäinen tuoksu ja houkuttelevan keltainen väri. Ja pesi ihon pehmeästi jättäen sille niin miedosti tuoksua, ettei se riidellyt muiden vartalotuotteiden kanssa. Tätä suihkugeeliä näkisin ensi kesänäkin enemmän kuin mielelläni taas myynnissä!


Dermosilin minikokoinen After Sauna -ihonhoitovoide loppui myös. Tämän mä käytin käsivoiteena, koska tuollainen pikkuinen tuubi mahtuu niin näppärästi käsilaukkuun. Oikeasti tämä on oikein mukava vartalovoide, jossa on hyvin mieto ja raikkaan kesäinen tuoksu. Sopii oivallisesti kosteuttamaan ihoa mökkisaunan päätteeksi. Valitettavasti tuote taitaa olla jo poistunut Dermosilin valikoimista.

Kuva: Lush.fi
Viimeisenä vaan ei suinkaan vähäisimpänä esittelyvuorossa on jälleen Kuukauden kuningatar. Marraskuussa sen pystin vei komealla etumatkalla muihin nähden Lushin palasaippua Karma.

Tämä on tuote, jota kohtaan mulla oli asennevamma, ennen kuin olin sitä edes kokeillutkaan. Se vamma sitten paranikin kuin taikaiskusta heti ensikokeilulla ;D Karman tuoksua on kuvailtu voimakkaaksi, raskaaksi, tunkkaiseksi, mausteiseksi, itämaiseksi, jumalaiseksi ja kamalaksi. Minä en ole koskaan ollut suuri mausteisten ja itämaisten tuoksujen ystävä, ja siksi en koskaan tuntenut minkäänlaista viehtymystä tai houkutusta tätä saippuaa kohtaan. Tuskin itse olisin tätä edes ostanut koskaan, jollen kerran olisi saanut tästä näytettä Lushin myymälästä.

Saippuan tuoksussa on toki aavistus mausteisuutta, mutta sitäkin enemmän siitä hehkuu aivan uskomattoman mehevä ja kypsä appelsiinin tuoksu. Siinä on jotain tosi huumaavaa!  Näytepalan sain syksyllä 2011 ja siitä saakka Karma on ollut mielestäni maailman palasaippuoiden ehdotonta aatelia.
Karmassa on karismaa!

Karmaan ja muihin Lushin herkkuihin pääset tutustumaan täällä (klik).

Karismaattista tiistai-iltaa kaikille ;) 


3 kommenttia:

 1. Kivasti sulla loppui tuotteita vaikkei itse varasto pienentynytkään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, oon ihan tyytyväinen itsekin. Ja suurin osa noista lisää tulleistakin tuotteista tuli oikeesti tarpeeseen :)

   Poista
  2. No tarpeeseen ostaminen onkin sallittua!

   Poista

Jätä viestiä käynnistäsi! Huomaa, että yli 6 päivää vanhoihin teksteihin on päällä kommenttien valvonta, jotta huomaan ne varmasti :)