tiistai 31. joulukuuta 2013

Joulua ja kilttejä nisäkkäitä

Vuoden 2013 viimeinen ilta.

Juu, tiedän, että joulu meni jo, mutta haluan silti kuskata teidät kuvapläjäyksen muodossa vielä meidän joulutunnelmiin. Mulla viikko kun vierähti melkein kokonaan blogipimennossa, ja nyt vasta sain aikaiseksi tsekkailtua kuvia, mitä joulun aikaan tuli otettua. Osa on otettu puhelimella ja osa pokkarilla. Galaksin kauneimman kamera tosin on niin hyvä, ettei juuri pokkarille kyllä häviä! Varoituksen sana kuitenkin, nyt seuraakin sitten sellainen määrä kuvia, ettei Daralandiassa ole moista ennen nähty... ;D

Meillä jouluateria oli aika niukka, mutta sitäkin herkullisempi. Vietettiin joulu mutsilassa ilman mutsia, eli ihan vaan minä, P ja kissat, joten ei jaksettu edes hankkia sellaista, mikä ei ehdotonta herkkua ole. Tarjolla oli kinkkua, itsetehty lanttulaatikko, itse graavattua lohta ja ihana juustoinen salaatti. Lisäksi itsetehtyä sinappia ja kinkun kastiketta. Illalla mässytettiin karkkia ja suklaata ;)

Joulukuusta ei ollut, joten sellaisen virkaa sai toimittaa pikkulipaston päällä oleva viherkasvi. Sen alle kasattiin lahjat. Lahjojen määrästä päätellen talo oli täynnä kilttejä nisäkkäitä, homo sapiens ja felis catus -lajeihin kuuluvia sellaisia :)
Paketeistakin löytyi vaikka mitä, aina pyyhkeistä kosmetiikan kautta villasukkiin...


Kisut on aina vaan kerrassaan hurmaavia! Ikuinen ilon ja huvin lähde meille <3 <3

Kissoja on vaan oikeesti pirun hankala kuvata... Kun ei ne pysy paikallaan sen vertaa, että saisi just siitä ihanasta asennosta ja hetkestä tarkan ja kunnollisen kuvan. Tässä kuvassa piti olla ylisöpö Taavi iltapesulla, vaan ihan oli muut suunnitelmat herralla siinä vaiheessa, kun minä sain kameran laukaisinta painettua... ;D


Mutsilan terassi on jo ihan talviteloilla, mutta kivasti tunnelmaa sinnekin sai valoilla ja kynttilöillä. Mutsi oli viritellyt kirsikkapuuhun tuollaista joulukoristehörsylää, oli sen verran hullun näköistä, että alkoi naurattamaan =D Äiti itse vietti joulun kylpylässä ystävänsä kanssa, mutta onneksi me sentään saatiin nautiskella hänen kauniista kodistaan joulun pyhinä :) Kiitos äiti <3

 

Sisällä amaryllis puhkesi kukkaan juuri sopivasti jouluksi...


Kivat oli joulun pyhät, mutta nyt ne on ohitse ja on aika vastaanottaa vuosi 2014! Rakettien räiskettä teille kaikille!!

10 kommenttia:

 1. Oikein hyvää ja onnellista uutta vuotta sinnekin - ja kyllä, Galaksin kauneimman kuvat hakkaavat aika monen pokkarin tuotokset;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä alan huomaamaan, että tietyissä valaistuksissa jne. käytän nykyisin mieluummin Galaksin kauneinta kuin tuota pokkaria... :)

   Toivon oikein onnellista ja muutenkin silleen sopivan suloista uutta vuotta sinulle, Lady!! <3

   Poista
 2. Onnellista uutta vuotta!

  (mä jo ihmettelinkin, mihin sä oot kadonnut)

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia ja tunnelmaa, oikein hyvää ja kaunista vuotta 2014, olkoon se onnea ja terveyttä ja iloa pullollaan <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Tuisku kauniista sanoistasi <3 Sä oot niin ihana!

   Poista
 4. Ylisöpö kuva Viivistä sohvin nojalla! Lähetä kuva kissojen missikisoihin - varmasti voittaisi. Viivistä on puhjennut vanhemmiten kaunotar; roskaläjästä misseyteen. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kissojen missikisoihin... ;DD Mä olen kyllä varma, että Viivi voittais heittämällä ihmistenkin missikisat jos voisi sellaisiin osallistua ;) Ehkä ne ei siksi ota kissoja ihmisten missikisoihin, kun sen jälkeen kellään ihmisellä ei olisi enää mitään voittomahdollisuuksia? =D

   Poista
 5. Ihania kuvia ja joulu näytti olevan ihana <3 <3 Halit!! Iksu!

  VastaaPoista

Jätä viestiä käynnistäsi! Huomaa, että yli 6 päivää vanhoihin teksteihin on päällä kommenttien valvonta, jotta huomaan ne varmasti :)