torstai 19. joulukuuta 2013

10 kuvaa kesään - joulukuu 2013

Tässä olisi sitten viimeinen kuva tätä sarjaa tältä vuodelta. Marraskuussa ehdin jo elätellä toiveita lumesta joulukuuksi, ja ollaanhan sitä pariin otteeseen saatukin. Ei siitä kyllä rippeitäkään enää taas ole jäljellä... Kovin ovat lyhytaikaisiksi jääneet nuo lumen ilot tänä talvena vielä, mutta onhan tässä vielä melkein koko pitkä talvi edessäpäin.

Tämä kuva on otettu tänään, eli 19.12. Se "oikea" kuvauspäivähän mulla olisi aina 17. päivä, mutta en taaskaan ollut valoisaan aikaan kotona kyseisenä päivänä. Tänään on viikon ainoa päivä ennen viikonloppua, kun pääsin töistä niin aikaisin, että olen kotona kun vielä päivänvaloa on jäljellä.

Juuri mitään ei kuvassa ole muuttunut sitten marraskuun. Viimeisetkin ikkunaremppa romut ovat maisemasta kadonneet, onneksi, mutta ihan samalta mutalikolta toi muuten näyttää kuin kuukausi sittenkin. Samanlainen harmaa päiväkin on vielä, kuin viime kuvassa. Jospa sitten tammikuussa olisi jo sitä luntakin...? Tai edes vaikka aurinko paistaisi, tai jospa vaikka molempia ;D

Tämän haasteen aiemmat kuvat löytyvät täältä:
Syyskuu
Lokakuu
MarraskuuTouhukasta torjantaita kaikille! Tää lähtee tästä keittiötä siivoomaan ja pyykkiä pesemään... pläääh...


4 kommenttia:

 1. Lunta oottelen minäkin....eipä taida jouluksi tulla...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Irmastiina, lumi kyllä valaisisi maisemaa kovasti. Mua jotenkin tuppaa masentamaan tällainen lumeton kaamosaika, kun tuntuu että keskellä päivääkin on hämärää. Lumi tuo siihen sellaisen talven tunnun ja sitten pimeyskään ei masenna, koska talvella kuuluukin olla pimeää...

   Juu, joulu taitanee mennä lumettomissa merkeissä, ainakin täällä etelässä. Tosin siitä en jaksa nyt edes masentua, kun vaan odotan jo joulua ja ennenkaikkea lomaa, oli lunta tai ei ;D

   Poista
 2. Samanlaiset maisemat on tälläkin suunnalla Suomea.. Parina päivänä on nyt onneksi ollut peräti -1 aste pakkasta, joten ei ole tarvinnut kestää inhottavaa kuraa ja märkiä katuja!

  Olisihan se ihanaa, jos tulisi valkoinen joulu, mutta itse en ainakaan jaksa masentua mahdollisesti mustasta joulusta. Sisälle saa joka tapauksessa luotua ihanan jouluisen tunnelman, oli ulkona lunta tai ei :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan samaa mieltä oon sun kanssasi Tiia! En mäkään jaksa mustasta (tai pikemminkin harmaasta) joulusta masentua. Ylipäätäänkään ei juuri kantsi masentua asioista, joille ei vaan mahda mitään. Itseäänhän sellaisessa vain loukkaa! Mä ainakin otan ilon irti jokaisesta kynttilästä, lyhdystä ja sähköisestä valosta jouluna, oli sää millainen hyvänsä!

   Poista

Jätä viestiä käynnistäsi! Huomaa, että yli 6 päivää vanhoihin teksteihin on päällä kommenttien valvonta, jotta huomaan ne varmasti :)