maanantai 30. syyskuuta 2013

Kosmetiikkaa kerrakseen

Lupailin jo elokuussa esitellä kaikki käyttämättömät kosmetiikkatuotteeni, mutta se osoittautuikin hankalammaksi jutuksi kuin kuvittelin. Kuvaaminen oli kovin hidasta hommaa, koska kosmetiikkaa löytyy pitkin kämppää. Aina kun olin mielestäni kerännyt kaikki tietyn kategorian tuotteet yhteen kasaan ja kuvannut ne, huomasin monta tuotetta, jotka olin unohtanut. Näistäkin kuvista puuttuu muutama tuote, joita en joko onnistunut löytämään mistään kuvaa varten tai en vain muistanut ottaa mukaan. Mutta näillä nyt mennään, on ne suurinpiirtein kaikki tässä kuitenkin.

Ensimmäisenä saippuat, sekä palat että nestesaippuat. Näitä käytän pääasiassa käsien pesussa, toisinaan myös suihkussa. Palasaippuat ovat pienissä Minigrip-pusseissa valmiiksi pienemmiksi paloiksi pilkottuna.


Käsiä pitää tietty rasvatakin välillä! Tässä ovat käsi- ja kynsinauhavoiteeni, sekä käsidesi. Mulle kynsinauhavoide on ihan ehdoton tuote, koska ilman sellaista kynsinauhani tikkuuntuvat tosi herkästi. Lushin Lemony Flutter on kynsinauhavoiteiden ehdotonta aatelia <3

Kun kädet tuli käsiteltyä, siirrytään muuhun kroppaan. Aloitetaan päästä ja edetään varpaisiin saakka. Ensin hiustuotteet, eli shampoot ja hoitoaineet, sekä pois huuhdeltavat että hiuksiin jätettävät sellaiset. Pienessä metallirasiassa olevat palat ovat Lushin New -kiinteä shampoo ja Jungle -kiinteä hoitoaine. Muotoilutuotteet puuttuvat kuvasta, mutta eipä sellaisia olekaan kuin muotovaahto ja hiuslakka, joita niitäkin käytän hyvin harvoin.

Sitten on vuorossa kasvojen hoitotuotteet. Ensimmäisessä kuvassa kasvoputsarit ja kasvovedet, toisessa kuvassa puolestaan kasvo- ja silmänympärysvoiteet sekä huulivoiteet.

Sitten vuorossa on kroppa, eli ensin suihkugeelit, suihkujelly ja vartalokuorinnat. Keltaisella lautasella oleva epämääräisen mutoinen möhkäle on Lushin Australian Igloo -sokerikuorinta ja sen vieressä metallirasiassa on Buffy -vartalovoi.
Jälkimmäisessä kuvassa ovat puolestaan vartalovoiteet ja Lushin Each Peach hierontapala.

Lopuksi sitten jalkojen hoitotuotteet, eli jalkakylpypallo, pieniä kylpysulapalasia, kuorintavoide ja jalkavoiteet. Jalkakylpysuolan asemesta käytän Lushin kiinteitä kylpytuotteita. Raastan vain pienellä raastimella sopivan määrän palasesta jalkakylpyveteen ja heitän mukaan pienen palasen kylpysulaa, joka jälleenkosteuttaa jalkojen ihoa. Kylpysuliksi mulle kelpaa myöskin liian pieneksi kuluneet hierontapalatkin ;) Tässä kuvassa pienessä lasipurnukassa oleva vaalea möykky on Lushin Amandopondo -kylpyvaahtoviipale.

Ja vielä viimeisenä sekalaisia tuotteita, lähinnä hammastahnoja ja dödöjä. Näiden suhteen en ole lainkaan merkkiuskollinen ja ostankin molempia käytännössä vain tarpeeseen ja silloinkin sellaista, mikä sattuu olemaan tarjouksessa.

Kynsilakkoja ja meikkejä en viitsi enää esitellä. Eipä silti, ei niissä juuri esiteltävää olisikaan ;) Mä olen tosi laiska meikkaaja ja kynsien lakkaaja.

Mitäs sanotte? On tuossa aikalailla kosmetiikkaa ja se kosmetiikan vähennyshaaste on mulle kyllä hyvin tarpeellinen ;D

Mukavaa maanantai-iltaa ja kivaa viikkoa kaikille!




18 kommenttia:

  1. Herranjumala mikä määrä kosmetiikkaa!!!! Mä en edes omista mitään suihkugeeliä.... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai älä! Tiiätkö Jossu, en edes uskonut että kosmetiikkaa onkaan noin paljon, kunnes sen tälleen kuvien myötä laitoin yhteen läjään!

      Mutta tuota, millä sä itsesi suihkussa peset, jos sulla ei ole yhtään suihkugeeliä?

      Poista
    2. Meillä on semmoinen erisanin herkkäihoisille tarkoitettu pesuneste, jota kummatkin miehen kanssa käytetään :) Ja silloin kun pesen hiukset, niin pesen yleensä vartalonkin shampoolla, kun sitä on jo valmiiksi käsissä :D

      Poista
    3. Se Erisanin pesuneste vastaa varmaan yhtä suihkugeeliä. Sellainen on siis myös suihkusaippua ja ihan noi monet shampoostakin käy, kun P käyttää myös samaa tuotetta hiuksista varpaisiin ;)

      Poista
  2. No on tossa hieman käytettävää :) Tuota Lushin kynsinauhavoidetta olen liikkeessä ihastellut monesti, mutta en ole raaskinut ostaa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih ;) Sulla varmaan jo jonkinlainen ajatus oli tästä määrästä kun sulle sillon alkuvuodesta sen koko listankin laitoin ;D Mutta kuvien myötä näyttää kyllä itsellekin suuremmalta määrältä, kuin kuvittelin... Lushin Lemony Flutter on tosi hyvä ja taatusti joka centin arvoinen!! On meinaan ihan älyttömän riittoisaa kamaa! Herneen kokoinen nokare riittää kaikkiin sormiin, se on nimittäin tosi paksua ja kosteuttavaa tavaraa ;D

      Poista
    2. Jotenkin ajattelin, että siinä listassa oli paljon enemmän kuin näissä kuvissa. :D

      Poista
    3. No mutta Irinaiseni! Se lista mikä sulla on, on se lähtötilanne ja on tästä nyt jo jotain poiskin pudonnut... Vaikka on jotain lisääkin tullut ;) Ja noita dödöjä ja hammastahnojahan mulla ei ees listassa ollut ;D

      Poista
  3. Voi apua mikä arsenaali :D Saippuamäärä!!! Mä omistan ehkä 5 tuotetta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, noi saippuat selittyy sillä, että mä oon friikahtanut niihin ;D Rakastan herkullisia ja käsintehtyjä palasaippuoita ja haluaisin oppia itsekin niitä valmistamaan :)

      Poista
  4. WOW, no johan on ;)). Mä luulin, että mulla on paljon mut nooo wayyy. Miten sulla onkin kerääntynyt noin paljon. Hih!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vitsit kuule murunen, en mäkään oikein tajua miten niitä noin kauheesti on kertynyt ;D Toisaalta, vaikka haluankin niitä kuluttaa, olen tyytyväinen jokaisesta niistä ;)

      Poista
  5. No johan on butskua ja purtiloa kerrakseen, ihanat nuo palasaippuat, oletko itse tehnyt / mistä ne on hankittu? Mä olen kynttilöiden lisäksi valanut myös saippuaa joskus, mutta nyt en ole enää jaksanut (viitsinyt) Iloista lokakuuta, vietättekö lihatonta lokakuuta? Itse en aio viettää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Tuiskuseni! Palasaippuat ovat Lushilta ja Soap Factorylta (tällä hetkellä ei ole muuta). Itse en oo koskaan saippuaa tehnyt, vaikka haaveissa se kyllä on! Mä RAKASTAN käsintehtyjä ja kauniita palasaippuoita!!!

      Iloista lokakuuta sullekin <3 Ja ei, me emme vietä myöskään lihatonta sellaista ;)

      Poista
  6. No onpas sulle tosiaan kertynyt kosmetiikkaa :)
    Mä en kylä koskaan oo ees ajatellut, miten paljon kosmetiikkaa muut käyttävät, mut mulla on ehkä viidesosa tosta sun määrästä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mutkin kyllä yllätti toi määrä, kun sen kaiken tälleen kuvien muodossa yhteen keräsin :) Joo, on tässä tosiaan kulutettavaa :D

      Poista
  7. Aikas monta purkkia sullekin kertynyt! :) Noiden yhteen kerääminen oli kyllä hämmentävää kun aina tuntui löytyvän vaan lisää ja lisää... Mäkin muistin monia kuvista unohtuneita juttuja vielä jälkeenpäin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onhan noita joo ;D Oli sullakin aikalainen vuori, joten en kai sentään ihan häpeään joudu ;D

      Poista

Jätä viestiä käynnistäsi! Huomaa, että yli 6 päivää vanhoihin teksteihin on päällä kommenttien valvonta, jotta huomaan ne varmasti :)