lauantai 28. syyskuuta 2013

Kameran "uusi" koti

Joskus kannattaa siivota lipaston laatikotkin. Voi nimittäin tehdä löytöjä ;) Minä löysin taannoin ikivanhan tekonahkaisen ja jo varsin kuluneen pikkupussukan. Meinasin sen jo viskata mäkeen, kun tajusin, että kamerani on vailla "kotia", eli säilytyspussia. Ja tämä vanha pussukkahan on kuin luotu siihen tarkoitukseen!

Pussissa on vetoketju ylhäällä, sekä pienet kantohihnat. Edessäkin on pikkuinen vetoketjulla suljettava tasku, jossa voi säilyttää tarvittaessa vaikka muistikorttia tai muuta sellaista pientä. Materiaaliltaan pussi on tavallista kangaspussia vahvempaa, joten tarjoaa edes hieman suojaa kamerallekin. Ja ainakin suojannee sitä naarmuilta ja kulumilta. Tähän saakka kamera on ollut vaan jossain laukun pohjalla, kun olen sitä mukanani kuljettanut, nyt se saa suojakseen sentään pussin :)

Onhan toi nyt aika rähjäisen näköinen, mutta ajaa asiansa kunhan löydän jostain paremman pussin :) Ja kameraa varten tämä on just passelin kokoinenkin!


Leppoisaa lauantain myöhäisiltaa ja kivaa sunnuntaita kaikille! Seuraavan postauksen teenkin sitten jo mökkimaisemista :)
3 kommenttia:

 1. Mä oon kans joskus tehnyt hyviä löytöjä kaappien nurkista :))

  Kivaa sunnuntaita.
  Ps. Laitoin mailia sulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti kulta! Luin sun mailin ja yritän ehtiä vastailla pian <3 Tää on vaan aika kiireistä tää lomalaisen elämä välillä ;D

   Poista

Jätä viestiä käynnistäsi! Huomaa, että yli 6 päivää vanhoihin teksteihin on päällä kommenttien valvonta, jotta huomaan ne varmasti :)