keskiviikko 8. kesäkuuta 2016

Savannin saalistaja

"Jos mä oisin niinku savannin suurin ja komein gepardi ja toi puu ois sen savannin korkein puu...""Haa! Ihan ku kuulisin rapinaa puun latvasta! Siellähän on erittäin harvinainen ja hyvin herkullinen, puissa kiipeilevä SAVANNIHIIRI! Vain harvat onnekkaat gepardit on semmosen saaneet kiinni!""Pitää kiivetä tooooosi äänettömästi ja lähestyä savannihiirtä tuulen alta. Mä osaanki kiivetä tälleen puunrungon taakse piiloutuneena, ku mä oon koko savannin paras gepardi!""Siellä se savannihiiri vielä vähän korkeemmalla rapisee... mä kyl saan sen, kunhan hyökkään oikein äänettömästi ja nopsasti! Sitten musta tulee kaikkien gepardien kuningas!""Mitä? Tä? Kuuluu tuttua kilinää ja rapinaa... Joku avaa raksupurkin!! LOUNASAIKA!""Äkkiä alas ja syömään enneku Taavi ja Viivi kerkee ensiks!!"


13 kommenttia:

 1. ...:)) Meillä kerran jouduttiin koivu kaatamaan, kun kissanpentu ei uskaltanut tulla alas ja koivu oli niin nuori, ettei aikuinen mies voinut sinne kiivetä..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi ei! Sääli koivua, ja kissaakin vähän ;) Meillä Viltsu on aika hyvin uskaltanut tulla alas puista. Se tosin olikin jo melkein vuoden vanha kun ekoja kertoja puuhun kiipesi :)

   Poista
 2. Hahahahahaha! Kiitos päivän hymyannoksesta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihhii ;D Eipä kestä kiittää Jossuseni! Viljami toki ottaa mielellään kaikki kiitokset vastaan ;)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Lämmin kiitos sinulle M! Viljami muuttuikin tänään metsäretkellä kädenkäänteessä savannin saalistajasta sademetsän saalistajaksi... =D

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Lapsi on terve kun se leikkii... Pätee kai parivuotiaisiin kissoihinkin ;D

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Kiitoksia Heidi! Viljami the gepardi kiittää myös :)

   Kuule, onko mulla näissä blogiasetuksissa jotain vikaa, kun sinun lisäksesi muutamalta muultakin tuppaa tulemaan kommentit kahteen kertaan? Vai onko kyse vain internetyhteyksistä tai jostain muusta minusta riippumattomasta asiasta? Olisi kiva tietää, jos tääl mun päässä on jotain häikkää... Mulla on kyllä internetyhteydet wifin kautta heitelleet aika railakkaasti viime viikkoina, mutta nyt niiden pitäis olla jo kunnossa taas...

   Poista
 6. Hahhaa... Savannin parhaalle gepardille terkut ;D

  VastaaPoista

Jätä viestiä käynnistäsi! Huomaa, että yli 6 päivää vanhoihin teksteihin on päällä kommenttien valvonta, jotta huomaan ne varmasti :)