sunnuntai 9. elokuuta 2015

Lyhty

En yleensä tee postausta yksittäisestä esineestä, joka ei ole minun. Nyt teen poikkeuksen tähän "sääntöön". Tämä minun äitini muutaman euron kirpparilöytö, on yksi kauneimmista lyhdyistä, mitä kuunaan olen nähnyt. Se näkyi etäisesti jo edellisessä postauksessani ja nyt vielä paremmin.Tämä lyhty on käytetty, tosin sen iästä minulla ei ole tietoa. Se on kuitenkin ajan patinoittama, naarmuttama ja ruostuttama. Ja silti niin kaunis. Ikäänkuin jokainen naarmu ja ruskea ruostetahra kuuluisi siihen... Kuvat puhukoot puolestaan.On olemassa ihmisiä, jotka tekevät todellisia löytöjä kirppareilta. Minun äitini on yksi heistä. Minä en tiedä, onko tämä lyhty alunperinkin vaan joku halpis, vaiko joku hienompikin tuote. Minusta se on yksinkertaisesti kaunis ja siksi ansaitsi oman postauksensa. Ja se muuten sopii tuohon mutsin terden pöydälle tosi hyvin!!Mukavaa sunnuntaita kaikille!!

1 kommentti:

  1. Mä en oo hirveästi löytänyt mitään jännää nykyään kirpparilta. Käyn kyllä aika useasti. Joululehtiä ja -kirjoja oon nykyään yrittänyt etsiä ja jonkun verran myös joulukoristeita.

    Mun joulublogissa olis sulle haaste jos haluat tehdä: http://joulu1nen.blogspot.fi/2015/09/liebster-award.html

    VastaaPoista

Jätä viestiä käynnistäsi! Huomaa, että yli 6 päivää vanhoihin teksteihin on päällä kommenttien valvonta, jotta huomaan ne varmasti :)