lauantai 30. marraskuuta 2013

Arkista designia

Keittiön pikkupiristykset jatkuvat. Tällä kertaa hankin sinne oikein designia!

Ei, en ole hankkinut Muuton Myy-valaisinta ruokapöydän ylle. Kattimaljaakaan en ole korvannut Aaltomaljakolla. Tämä design-tuote liittyy talouspaperiin...

Jos joku hetken nyt luuli, että olen vihdoin hankkinut jo pitkään himoitsemani Georg Jensenin Alfredo-talouspaperitelineen, niin joudun tuottamaan pettymyksen. Kyseessä on nimittäin talouspaperi Vallilan suunnittelemalla kuviolla. Oikeasti hyvin arkista designia siis ;D

Paketissa on neljä talouspaperirullaa, kaikki samalla kukkakuosilla varustettuna. Kahdessa rullassa on sinisävyisiä yksityiskohtia, yhdessä punaisia ja yksi on mustavalkoinen. Minusta kuvio on kaunis ja hyvin vallilamainen, siitä tunnistaa suunnittelijansa kädenjäljen. Tykkään myös siitä, että kuviossa on uskallettu lähteä rohkeasti niiden perinteisten talouspapereissa olevien kuvioiden ulkopuollelle rönsyilemään. Kivaa piristystä ja vähän vaihtelua tuo keittiöön tämäkin :)

Joku kausituote tai rajoitettu erä on tämäkin ilmeisesti, kun en montaakaan pakettia kaupoissa ole näitä nähnyt. Mä kyllä voisin huolia vakituisiin valikoimiinkin jotain vähän tavallisuudesta poikkeavaa ja rehellisesti kaunista ihan näin talouspaperiosastollekin. Mikä laki muka sen määrää, että talouspaperirullien pitää olla aina niitä samoja perusvalkoisia tai sitten tylsillä kuvioilla varustettuja? Olettekos te kiinnostuneita hieman perinteistä poikkeavista talouspapereista, vai onko kyse niin arkisesta tuotteesta, ettei kuvioilla ole väliä?


Leppoisaa lauantaita kaikille :)

10 kommenttia:

  1. Tuo mustavalkoinen rulla on kaunein, ihastelen vaan sun siistiä keittiötä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tuisku kehuista :) Ei se keittiö yleensä kauhean siisti ole... ;D
      Mustavalkoinen rulla on minustakin kaunein!

      Poista
  2. Ihana tallouspaperi, varsinkin just tuo mustavalkoinen :) Pitääpä lähteä kauppaan metsästämään nuita ja hamstrailemaan ihan rullatolkulla, hihii. Tykkään vallilasta.

    Kivaa viikonloppua Dara <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eiku Soili sit metsästyskamppeet mukaan, ylirakas alle ja talouspapeririistan kimppuun :D Luulis, että jostain Prismasta, Cittarista tai Tokmannilta löytyisi...

      Poista
  3. Musta on ihanaa, että juuri niihin arkisiin ja pakollisiin asioihin tehdään jotain tällasta :) Kyllä tuota rullaamieluummin kattelee kun peruskuvioista tai valkoista. Ihmettelen, ettei esim. näissä talouspapereissa oo enempää tällasia vaihtoehtoja!
    Toi mustavalkoinen on ehdottomasti mun lemppari :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tsinnia, mä oon ihan samaa mieltä! Varsinkin nää talouspaprut on sellasia tuotteita, jotka on yleensä kotitalouksissa esillä eikä kaappeihin piilotettuna. Miksi sitten kuviot, värit ja valikoima on niin tasapaksua ja tylsää?
      Mustavalkoinen on munkin suosikki ;)

      Poista
  4. Hihih..mul on soft embon DESIGN vessapapruu :)) hihih!!! Vähänkö repesin...

    Hei, tiedätkö että tuo rikkaimuri on mun joululahjatoivelistalla...onko hyvä???

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uuuhhh.... Siihen sitä sit kelpaa peppunsa pyyhkiä ;DDD
      Hahhaa, siis mähän repesin jo kaupassa kun luin paketin kyljestä ton sanan design ja heti plupsahti aivoihin idea tästä postauksesta =D

      Hattivatti (siis se rikkaimuri) on oikein kelvollinen laite. Sopii hyvin pienten leivänmurujen sun muun nappaamiseen, esim. mitä ruuanlaiton ja syömisen seurauksena tulee. Isompiin siivouksiin jos rikkaimuria tarttet, niin sellaiseen käyttöön löytyy varmaan tätä tehokkaampiakin malleja. Meillä käytetään just leivänmurujen sun muun imppaamiseen pöytätasoilta ja välillä vähän lattialtakin, ja tietenkin kissojen ruokapaikan siistimisessä tämä on hyvä apu. Eli jos sellaiseen tarttet, niin voin suositella lämpimästi! On meinaan aikas hianon näköinenkin, ei ainakaan mikään keittiön rumistus :)

      Poista
  5. Tää postaus oli jotakin niin parasta!!! Ihan huippua!!! Ei tarviikkaa olla mitään himohintasia design juttuja, vaan tälläinen design paprukin riittää joillekin, jes mahtavaa Dara! Mä niin diggaan sua ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vaan ;) Kelpais mulle vähän hienompikin design, kunhan vaan saisin pankkitilini saldon olemaan samaa mieltä siitä asiasta :D Näistä talouspapereista se ei vielä sentään ala liikaa marisemaan ;)

      Poista

Jätä viestiä käynnistäsi! Huomaa, että yli 6 päivää vanhoihin teksteihin on päällä kommenttien valvonta, jotta huomaan ne varmasti :)