perjantai 8. marraskuuta 2013

Uusi kuvakulma

Nappasin taannoin Varvikon kotihiireltä, eli mainiolta Marrulta mukaani haasteen, jossa tarkoitus on kuvata kodistaan jotain ennen kuvaamatonta taikka jotain vanhaa uudesta kuvakulmasta katsottuna. Alunperin haaste lähti liikkeelle KOTILA-blogin Riikalta, ja sen säännöt menevät näin:

- Ota valokuva tai useampikin kodistasi, tai muusta blogisi aihepiiriin liittyvästä, tällä kertaa jostakin sellaisesta kuvakulmasta tai yksityiskohdasta, jota blogissasi ei ole ennen nähty.
- Kiitä sitä bloggaria, jolta olet haasteen saanut ja käy laittamassa linkki postaukseesi myös KOTILA -blogiin (kotilablogi.blogspot.fi).
- Laita haaste eteenpäin viidelle bloggarille.
- Have fun!

Minä tiesin heti, mitä haluan kuvata. Kaksi ihan erilaista, eikä edes väritykseltään ihan sitä mun ominta juttua olevaa tuikkulyhtyä. Mutta jokin niissä viehättää ja olin pohtinut, missä asiayhteydessä ne blogissani esittelisin. Sen asiayhteyden tarjosi kerrassaan oivallisesti tämä haaste :)

Iittalan tummanvihreä Kivi-tuikkukippo sekä enovainaaltani peritty kaksiosainen "tuikkupallo".
Tuikkupallon alempi osa on väriltään viininpunainen ja ylempi osa tuollainen vihreä. Tuikkukynttilän saa kätevästi sisälle vain nostamalla ylemmän osan pois ja kun sen laittaa takaisin paikoilleen, se suojaa paitsi tuikkua, myöskin yliuteliaiden kissaolioiden turkkia ja viiksiä. Ja koska sain sen perintönä rakkaalta enoltani, on sillä tietenkin tunnearvoa valtavasti <3

Iittalan Kivi-tuikku puolestaan on ihan ensimmäinen sarjassaan mun Iittalan lemppareita, eli Kastehelmi- ja Kivi-sarjojen tuikkukippoja. Toivon kokoelmani kasvavan vielä muutamalla yksilöllä. Suunnitelmissa onkin ostaa niitä lisää kun sekä lompakon sisältö että jokin tarjous toisensa kohtaavat ;) Seuraavaksi haaveilen jostain Kastehelmestä.

Vaikka nämä eivät nyt mitään lempivärejäni olekaan, sopivat ne minusta tulevaan talveen ja joulunaikaan hyvin. Vihreä on yksi joulunväreistä, ja tuohon olkkarin ikkunaan olen suunnitellut laittavani kaksi viininpunaista sivuverhoa, jotka olen saanut mutsiltani. Niiden kanssa tää yhdistelmä tuossa lipaston päällä on varmaan oikein kiva :)

Näiden kuvien myötä toivotan teille oikein tunnelmallista ja rentouttavaa perjantai-iltaa! Se ois niinku viikonloppu nyt!! :D


4 kommenttia:

 1. Kivoja kuvakulmia ja tosi hyviä kuvia, olen itsekin nyt testaillut tuota kuvamuokkausta, aika hauskaa puuhaa. Ihanaa viikonloppua Teille <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Tuiskuseni <3 Kuvanmuokkaus on kyllä aika kivaa, vaikkakin aikaavievää ;)

   Poista
 2. Toivottavasti sinul oli ihana viikonloppu <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli se! Ja nyt on toinen vielä ihanampi tulossa! Mennään mä, P ja katit mutsilaan ja saadaan olla mutsinkin kaa kunnolla :)

   Poista

Jätä viestiä käynnistäsi! Huomaa, että yli 6 päivää vanhoihin teksteihin on päällä kommenttien valvonta, jotta huomaan ne varmasti :)