tiistai 6. elokuuta 2013

Tiskiaineita ja kissanruokaa

Moikka kaikille!

Eilinen päivä sujahti ohitse niin, etten bloggeria edes avannut koko päivänä. Tänä aamuna kun avasin, tein heti kärkeen iloisen huomion: Daralandia on kerännyt nyt jo yli 10 000 sivun katselua! Hieno homma! Bloggerin kautta lukijoita on 31 kappaletta ja Bloglovinissa 8. Vallan huisia! Olen niin iloinen ja kiitollinen teistä jokaisesta! Ihanaa kun olette siellä ja ihanaa kun jaksatte lukea ja kommentoida horinoitani <3 <3 <3

Tänään ajattelin höpistä kahdesta niinkin saumattomasti yhteen liittyvästä asiasta kuin tiskiaineista ja kissanruuasta. Älkää säikähtäkö, olen toki kehittänyt erinomaisen aasinsillan näiden välille, ettei ihan tolkuttomuuksiin homma mene ;D
Muistatte varmaan taannoiset purnukkaostokseni Tiimarista. Silloin pohdin mitä purkkeihin säilöisin, jotta niille tulisi käyttöäkin. Sain teiltäkin tosi hyviä ideoita, ja niiden inspiroimana kaksi purkkia kolmesta on sisältönsä löytänyt!

Yhteen purkeista siirsin konetiskitabletit. Edellinen Ikean purkki oli muuten hyvä, mutta vähän turhan suuri konetiskitableteille. Se tuntui olevan enimmäkseen lähes tyhjillään, koska runsaan kuukauden satsikin tabuja täytti sen vain n. puoliväliin. Tämä uusi purkki on edeltäjäänsä pienempi, joten siitä on helpompi kaivaa tabletti esiin sittenkin, kun se alkaa käymään tyhjilleen. Sisäänsä se vetää n. 30 tablettia, mikä määrä meillä kestää reilun kuukauden. Ja sitten kun pohja alkaa häämöttämään, onkin jo aika hankkia täydennystä.

Kuten edellisestä kuvasta huomaa, myös käsitiskiainerintamalla on tapahtunut uusiutumista. Methodin Kurkku-tiskiaine loppui taannoin ja tilalle hankin sitten saman merkin klementiini-version. Taaskaan ei Methodin tuote tuottanut pettymystä, vaan tykkään tästä tiskiaineesta jopa enemmän kuin kurkkuisesta siskostaan. Tämän tuoksu on kertakaikkiaan hurmaavan ihastuttava ja oranssi värikin piristää kivasti tiskipistettä!

Tiimarin purkeista toinenkin löysi sisältönsä. Siinä asuu nykyisin kissojen kuivaraksuja. Meidän katit syövät raksuja todella mielellään ja käytössä on kerrallaan yleensä kahta taikka kolmea erilaista sorttia raksuja. Joka päivä kupin pohjalle jää jotain tähteeksi, ja nämä tähteet minä kippaan tähän lasipurnukkaan. Siitä löytyy sitten maukas sekoitus kaiken sortin kuivamuonaa, josta on hyvä tarjota silloin tällöin kissoille apetta. Tiivis kansi pitää huolen siitä, että raksut säilyvät tuoreemman makuisina. Ja muutenkin vaihtelunhaluisille maukumaakareille tällainen sekoitus tarjoaa mieleistä vaihtelua arkiruokailuun :)


Kivaa tiistain jatkoa teille kaikille ihanille immeisille!


12 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Eiks vaan :) Kolmaskin purkki tulee käyttöön kunhan jaksan siivota ruokakaapin. Siihen tulee sokeria :)

   Poista
 2. Jippii kissojen ruuat sai oma purnukan :) ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin sai ja kiitos sulle ideasta! Katit lähettää sulle bäään ja viuuun kiitokseksi ;D

   Poista
 3. Method, vieläkin vain haaveilen noiden käytöstä, en ikinä tunnu saavan aikaiseksi tilausta :D Irinalta voitin kerran sen pyykinpesuaineen ja se oli L O I S T A V A A !!!!!!!!!!

  Onnea lukijoista ja tuosta maagisesta kymppitonnin rajasta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kyllä kokeilla Methodeja, mulla ei ainakaanole vielä pettymystä vastaan tullut!

   Ja kiitos onnentoivotuksistasi! Kymppitonni tuntuu kyllä aika maagiselta ja lukijoiden määrä myös. Kun blogiani aloitin, uskalsin toivoa, että jos sitä vaikka viisi lukijaa ekan puolen vuoden aikana onnistuisi haalimaan ;D

   Poista
 4. Täytyypä kokeilla kans methodeja, tiskiaine alkaakin olla pian loppu.
  Kiva idea tuo kisujen raksupurkki!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Niina! Kokeile ihmeessä Methodin käsitiskiainetta, mä en voi muuta kuin kehua niitä molempia :) Ja raksuideasta sopii kiittää Soilia ;)

   Poista
 5. Hyvä purkit on tärkeässä tehtävässä :) en ole kokeillu Methodin käsitiskiainetta, pitääpä seuraavaksi koklata sitä, kivaa päivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvaas vaan ihana Tuiskuseni, kenen idea olikaan alunperin toi konetiskitabujen säilytys tuossa purkissa ;DD Kiitos vaan sinulle <3 <3

   Poista
  2. Sinäpäs oot! <3 <3 <3 Pusu ja rutistus <3

   Poista

Jätä viestiä käynnistäsi! Huomaa, että yli 6 päivää vanhoihin teksteihin on päällä kommenttien valvonta, jotta huomaan ne varmasti :)