torstai 2. lokakuuta 2014

Sipistelyä


Siinä se on, mun suuri rakkauteni ;) TV-taso, jonka esittelin jo täällä. Edelleen vaan niin ihana <3

Jotenkin luulin, että sitä seuraisi valtava muutosvirta meidän olkkarissa. Mutta suurin muutos taisi ollakin TV-taso itse, sillä sipistelyksi muu sisustus sen jälkeen on mulla jäänyt. Lähinnä olen siirrellyt pikkuesineitä paikasta toiseen, ja kokoajan on sellainen tunne, että ei tää nyt vielä hyvä ole.



Koska kissakakara-kääpiöhäärä koheltaa kaiken valveillaoloaikansa niin kovaa, ei meillä edes tuikkukynttilöitä enää uskalla polttaa ellei itse ole samassa huoneessa. Siksi tuikkukippokokoelma keittiöstä on kadonnut ja siirsin sieltä valkoisen kynttiläalustan olkkariin telkkarin oikealle puolelle. Sen päälle sijoitin ainokaiset Iittalani, eli vihreän Kivi-lyhdyn ja kirkkaan Kastehelmen. Niiden kaverina on väliaikaisesti kirkas Ikean tuikkukippo, kunhan kekkaan jostain yhden Iittalan lisää :) Näin saan nauttia kynttilänvalosta iltaisin telkkaria katsoessani, vaikka tuo pikkuinen kissakaveri valveilla olisikin.


Lisää kynttilänvaloa olohuoneeseen tuo enovainaani perintölyhty, Sagaformin pallon muotoinen lyhty, jonne tuikku jää niin hienosti ja kissaturvallisesti sisälle, että siitä on tullut yksi mun lempiesineistäni täällä. Sen kanssa ei edes kääpiöhäärä voi erehdyksessä tuikata itseään tuleen :D
Led-tuikut tietenkin ratkaisisivat kaikki ongelmani, mutta pidän enemmän oikeista tuikuista. Ehkä sitten talvemmalla, kun tykkään poltella kynttilöitä enemmänkin, ostan ledejäkin.




Se niistä koristeista, siirrytään käytännön esineisiin.

TV-tasolla, telkkarin vasemmalla puolella on kaunis valkoinen kori, joka sisältää  kissojen leluja. Tämä oli oikein hyvä paikka niille, kunnes Viljami saapui taloon. Taavi ja Viivi osaavat käydä noukkimassa korista haluamansa lelun oma-aloitteisesti, mutta Viljami tietenkin ensitöikseen töni koko korin kumolleen lattialle ja sirotteli kaikki lelut levälleen pitkin kämppää. Sitten se survoi itsensä koriin nukkumaan ;D

Minä ehdin jo ajatella, että ei tämä toimi, mutta ihme on tapahtunut! Viljamikin on jo oppinut käyttämään koria suhteellisen sivistyneesti pudottamatta sitä kokonaan lattialle! Ei se tyhmä selvästikään ole, vaikka täystuho muuten onkin. Se ottaa selvästi oppia Viivistä ja Taavista. Tietysti se välillä innostuu liikaa ja taas löytyy koko komeus keskeltä lattiaa, mutta mitäs me pienistä :)


Olohuoneen pöydän alatasokin on jo saanut asukkaita. Aluksi siellä oli sivistyneesti pyöreä kori, joka sisältää kosmetiikkatuotteita, joita mä tykkään käyttää iltaisin telkkaria katsoessani.Sen vierssä sitten oli kaukosäätimet kauniisti rivissä. Sitten tuli Viljami, joka pudotteli kaukosäätimet lattialle, joten mun oli pakko keksiä jotain. Laitoin ne sitten vanhaan leipäkoriin, ja tämä onkin itseasiassa minusta sekä kauniimpi että käytännöllisempi ratkaisu kuin rivi irrallisia kaukoja. Tietenkin alatasolle on myös ilmaantunut muutamia lehtiä, mutta niistä mä tuskin koskaan pääsen. Siksihän sen alatason olkkarin pöytään halusinkin, jotta nää kaikki krääsät eivät ajelehdi itse pöydällä alituiseen.



Vielä täällä sipisteltävää riittää, mutta nyt näillä mennään. Mä olen vaan tuohon TV-tasoon niin ylettömän tyytyväinen, etten sanotuksi saa. Se muutti koko olkkarin ilmeen niin paljon raikkaammaksi ja kauniimmaksi, ettei päivää kulu, jolloin en pikkuisen sitä itsekseni ihastele :)

Minä toivotan kaikille oikein kivaa torstai-iltaa ja kirpeän syksyistä ja kaunista viikonloppua!



12 kommenttia:

  1. Raikasta ja selkeää. Mistä olet löytänyt noiden kynttiläkippojen alla olevan valkoisen alustan - just tuollaista olen etsinyt kissojen (->kissojen ;)) ja koirien kanssa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tarja :) Ja nyt voit päästää kissat ja koirat vapaaksi etsintähommista ja suunnata Ikeaan ;D Alusta on nimittäin sieltä peräisin, Ideal kynttilänalusta koossa 25 x 25 cm.

      http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/10239647/

      Poista
    2. Kiitos tiedosta, niinpä on taas asiaa tehdä Ikean reissu :)

      Poista
    3. Eipä kestä :) Eiku sitten Ikeaan vaan! Sieltä tosin saattaa tarttua mukaan yhtä ja toista muutakin mukavaa, sillä on vähän semmoinen vaikutus monesti ihmisiin... ;D

      Poista
  2. Ompas kaunis tuo Sagaformin lyhty. Eka kerta vierailen täällä, kivoja juttuja sinulla. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti Kati! Tuolla Sagaformin lyhdyllä on mulle paljon tunnearvoakin ja tollanen pallomainen muotoilu viehättää muutenkin :)

      Kiva kun löysit tänne ja tule toki toistekin lukemaan mun horinoitani! Tartteekin lähtee kunnolla sinun blogiisi tutustumaan :)

      Poista
  3. Kääpiöhäärä sopii hyvin kuviotyynyjen maailmaan...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tsih ;) Kääpiöhäärä sopii (ainakin omasta mielestään) moneen muuhunkin maailmaan; tiskariin, lavuaariin ja pyykinpesukoneeseenkin haluaisi sopia, mutta mä en päästä. Olen tietenkin inhottava ja veemäinen akka, mutta kun toi pyykkikone niin kovin herkillä on nykyisin aina, en halua kissaa rumpuun rikkomaan sitä... :D

      Poista
  4. Osaavatko kissat viedä lelunsa takaisinkin? :) Linkitin teidät toiseen blogiini Muistikirjaan, toivottavasti se sopii :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah! Eivät osaa kyllä viedä lelujaan takaisin koriin! Jos sen oppisivat, mä varmaan pyörtyisin vähintään =D Valitettavasti mä joudun korkeimman omakätisesti lelut lattioilta noukkimaan ja aina niitä löytyy sohvan ja sängyn alta ja ties mistä nurkista silti :) Viimeksi tänä aamuna mun mieheni työkengästä löytyi pallo, tosin vasta sen jälkeen kun mies oli pistänyt kengät jalkaansa ja astunut pallon littanaksi... ;D

      Ja hei, ihanaa että linkitit blogini Muistikirjaan, kiitos <3 Täytyykin lähteä tutustumaan siihenkin :) Sulolle rapsutukset <3

      Poista
  5. No kyllä se on hieno se tv taso :)) Tykkään :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ai älä! Ja on muuten ihmeitä tekevä vaikutus olkkarin yleisilmeeseen :)

      Poista

Jätä viestiä käynnistäsi! Huomaa, että yli 6 päivää vanhoihin teksteihin on päällä kommenttien valvonta, jotta huomaan ne varmasti :)