lauantai 20. syyskuuta 2014

Melkein aatelinen

KURRRRRRR!!

Se on kyyhkystä ja tarkottaa "Moi mä oon kissa!"

On se oikeesti kissaakin, mut mamma ei osaa kissaa. Se sano, et mä en muka osaa naukua ja että osaan vaan kujertaa kuin kyyhkynen. Mut osaan mä sanoo myös MIU ja MIUUUU. Jos ne ei muka oo kissaa, niin mä en tiedä mikä on! Sitä paitsi mä oon vasta lapsi. Eihän ihmisetkään pieninä osaa kunnolla puhuu, ni ei me kissatkaan kaikkee osata heti. Kun musta tulee oikein iso kissa, mä osaan sanoo MAU! Ettäs tiiätte!



Mun nimi on Viljami, mut rakkaalla lapsella on kuulemma monta nimeä. Mulla niitä vasta riittääkin! Mamma sanoo et mä oon Pusutin, kun tykkään pussailla ja nuolla ja pestä sitä. Sit se sanoo et mä oon Raaputin, ku tykkään vähän kynsiä sitä jos se ei muuten hoksaa alkaa leikkii mun kanssa.

Sit mamma sanoo välillä Viljamiinus. Törkeetä! Mikäs MIINUS mä muka oon?!? Mut yks mamman kaveri sano että mä oon Sir William! Se kuulostaaki heti paljon paremmalta!
Mä oon melkein aatelinen :)




Mamma sanoo et mä oon kaamee riiviö ja ylivilkas. No, tykkään mä leikkiä ja koheltaa, mut miksen tykkäis? Sitä paitsi lapsihan on terve kun se leikkii. Nii!
Taavi ja Viivi on ihan kivoja leikkikavereita, mut aika  laiskoja vaan. Ei ne jaksa juoksennella ja vaania ja touhuta kamalan kauaa. Höh. Mut onneks on noi ihmiset olemassa. Ne leikkii mun kanssa myös. Mamma heiluttelee semmosta punasta ärsyttävää pistettä joka ilta ja mä jahtaan sitä ihan hulluna :D



Sit mamma sanoo et mä oon yliutelias. Oikeesti oon vaan hyvin kiinnostunut kaikesta maailmassa.  Ihan kaikesta. Ei kai se huono juttu oo?

Ja mä oon sitä paitsi tosi rohkea kissa! En pelkää ees imuria. Vähänkö nauratti eilen kun imuri pörähti päälle, ja Viivi ja Taavi porhalsi litteenä ku letut sängyn alle piiloon! Ihme nössöjä :D Minä poika katoin vaan, et se imuri on kiva leikkikaveri ja hyppäsin sen selkään! Eihän se paha oo, vaikka möriseekin aika kovaa :)


Sit mä oon ylisöpö. Sanoo kuulemma aika moni. Se on tietenkin täysin totta. Ja ylisöpöistä poikalapsista kasvaa ylikomeita aikuisia kissoja, eiks niin?

Sit mä oon muka pikkuhippunen. Se ehkä on vielä totta, mutta mä kasvan kokoajan ja opin uusia juttuja ja kissatapoja. Mä treenaan loikkia ja hyppyjä joka päivä ja oon jo tosi ketterä sanoo mamma. Sit Viivi opetti mulle miten pitää peseytyä kunnolla. Huolellisesti, niin se sano. Ja kun perusasiat on kunnossa, eli hyvä ruoka, leikki ja paljon unta, niin mä kasvan niin kovaa vauhtii että koht saatte ettiä pikkuhippuja jostain ihan muualta ku täältä!



NMNniiiiiuuu!
Se on kissaa ja tarkottaa että kyl mä sen oikein komeen MAUn vielä opettelen!



Kivaa viikonloppua kaikille ;D

19 kommenttia:

  1. Niiiiin suloinen pikkuinen <3 !! Viimeinen kuva on erityisen ihana, sillä rakastan eläinten tassuja (koirien, mutta erityisesti kissojen) ja tassukuvia : ).

    VastaaPoista
  2. Hihi :) Hauskasti taas kirjoitit <3. Mukavaa lauantaita <3

    VastaaPoista
  3. Olen kyllä niin in love tuohon pikku aateliseen, että parempi olla kertomatta meidän Viirulle♥♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihihi.... ;D Voi kiitos paljon Ladyseni ja ei kerrota Viirulle ;) Vaik mä oon kyl aika lätkässä Viiruun... <3

      Poista
  4. On kyllä niin ylisöpö kaveri kuin olla ja voi. Ihan sydän sulaa, kun noita kasvoja katsoo <3 Saas nähdä, miten tuon maukumisen kanssa käy. Minun tytöt on 3,5 vuotta eikä ne vieläkään osaa kissamaisesti naukua, kaikkia muita ihmeääniä kyllä päästelevät :D

    Rapsutuksia aatelisherralle ja talon vanhemmille karvapalloille. Happy Caturday! :)

    -Rita-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kaunis Ritaseni <3 Maukumista mäkin mietin, kun ei Taavi ja Viivikään ole oppineet maukumaan. Viivi viukuu ja Taavi määkii kuin lammas ;D
      No, katsotaan miten meidän kujertavan kyyhkysen käy :)

      Poista
  5. Onpa suuret ja komeat korvat Ville-viikarilla! :)) Hauskasti hän myös haastelee jo noinkin nuorella iällä! ;D

    En muistanut onnitellakaan perheenlisäyksen johdosta, mutta näin jälkikäteen: PALJON ONNEA!!! Suloinen on, todellakin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, kiitos Jaanaseni :) Hauska tyyppi se on ja korvien mä luulen olevan isot siksi, kun sillä on pää vielä niin pieni muuten. Olettaisin, että korvatkin muuttuvat ns. normikokoisiksi, jahka kakaralla muukin kuuppa kasvaa ;)

      Kuule, laitan sulle mailia kunhan seuraavaksi taas pääsen koneelle, mut viikonloppuna en kerinnyt ja tänäänkään en ehdi. Meillä hajos pesukone ja mulla menee tää ilta nyrkkipyykätessä.... Grrrrhhhhhh :(

      Poista
    2. Voi äiti armias auta, pesukoneen hajoaminen on velä pahempaa kuin jos tiskari hajoaisi. Vilpitön osanottoni, murisisin minäkin tuollaiselle. Miksi, oi miksi kodinkoneet ei voi olla ikuisia! :)

      Poista
    3. Älä Jaana muuta sano! Pesukonekin toimii nyt P:n rukkauksien jälkeen jotenkuten, mutta alkaa kyllästyttämään nää ainaiset rypyt rakkaudessa sen kanssa... Tosiaankin mieluummin valitsisin tiskarin hajoamisen kuin pyykinpesukoneen! Käsin tiskaaminen on ärsyttävää mutta ei sentään niin kohtuuttoman hankalaa ja aikaavievää kuin pyykkien nyrkkipyykkääminen. Grrrrrrr....

      Poista
  6. Tuli Viiville ja Taaville huvitusta kerrakseen! Kun ei jaksa itse riekkua niin onhan se hauska katsella kun poika koheltaa. Ovatko jo murinat jäänet pois? Nukkumiskuva on ihana...varmaan taju kankaalla kovan leikimisen jälkeen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kissus! Joo, on tuon katselemisessa ihmettelemistä ja naureskelemista meillä kaikilla ;D

      Murinat on muristu ja sähinät sähisty, mitä nyt Viivi välillä kouluttaa penskaa tavoille ja joutuu sille ärähtämään :D Ja oikein arvasit, tuolla on tapana sammahtaa ihan yhtäkkiä koheltamisen jälkeen!

      Poista
  7. Mikä juttu ja mikä kissa :) ihania molemmat!!

    VastaaPoista
  8. Hän on kyllä ihan mielettömän söpö :) kissat on niin ihania!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos SJ!! Viljami lähettää sulle kyyhkysen kujerruksen kiitokseksi <3

      Poista

Jätä viestiä käynnistäsi! Huomaa, että yli 6 päivää vanhoihin teksteihin on päällä kommenttien valvonta, jotta huomaan ne varmasti :)