tiistai 19. elokuuta 2014

ABC

Eli elämäni aakkoset :)

Tämä haaste kierteli pitkin blogimaailmaa viime talvena ja keväänä. Minä innostuin siitä kun luin Ruutin ihanan postauksen blogista Way of Passing Time. Se jäi mieleeni hautumaan ja sitten Jaba Ihanainen palanen unelmaa -blogista haastoi minut mukaan.

Olen (taas vaihteeksi) tosi myöhässä tämän haasteen kanssa, mutta nyt se on vihdoin valmis, ja kuvineen päivineen! Olen tykännyt hirveästi lukea tätä muiden blogeista, se kertoo taas ihmisestä blogin takana pikkuhippusen lisää sellaista, mitä en ennen tiennyt. Toivottavasti teillekin tulee edes jokunen yllätys minusta tästä postauksesta ;)

A = auringonlasku. Minä rakastan kaikkea kaunista maailmassa ja eräs ehdottomasti kauneimmista asioista on auringonlaskut. Ne ovat minusta aina kauniita, sekä haalean tavanomaisina että värikylläisinä ja muhkean maalauksellisina. Ja mikä parasta, ne ovat täysin ilmaisia ;) Olit sitten rikas tai köyhä, menestynyt tai syrjäytynyt, nuori tai vanha, laiha tai lihava, aina löytyy jostain sellainen rako, josta näet auringonlaskun <3

  

B = blogit ja bloggus. Aloitin tässä blogimaailmassa aktiivisena lukijana ja kommentoijana. Sitten perustin tämän oman blogini. Blogeista, etenkin sisustus ja lifestyle-sellaisista on tullut osa jokapäiväistä elämääni. Ja omasta blogistani on muodostunut minulle hyvin rakas ja tärkeä harrastus. Tämä harrastus on ollut sitäpaitsi erinomaisen  kehittävä: olen oppinut hurjan paljon tietotekniikasta ja etenkin saanut paljon konkreettista apua ja olen lukuisten yritysten ja erehdysten kautta saanut lisää uskallusta kokeilla. Olen myös saanut ilokseni huomata, että kaikessa raadollisuudessaankin tämä blogimaailma pitää sisällään aivan upeita ihmisiä ja persoonia, vilpitöntä auttavaisuutta ja hurjasti kannustusta ja ymmärrystä vastoinkäymisten suhteen. 

C = Criminal Minds, CSI, eli mun lempparisarjoja telkkarissa. Miten niin rikos kiinnostaa?? ;D

D = Dara ja Daralandia. Eli minä itse, sillä nimimerkillä, jonka omakseni olen kokenut jo vuosikausia ja tämä rakas blogini  ;) 

E = elämä. Tarvitseeko tätä perustella? Jotain mikä näyttää kaiken; kaunistelematta sekä kaunistellen, rumasti ja raadollisesti sekä herkästi että uskomattoman upeasti... Ja ne kaikki elämän värit <3 

F frendit, sekä telkkarisarja että kaikki tosielämän sellaiset :) Rakastan teitä ystäväni <3 
Finland, Suomi, kotimaa jota rakastan <3

G = Galaksin Kaunein! Eli mun ihana ja kaunis puhelimeni, jolla paitsi puhun ja tekstaan, otan myös valokuvia ja surffailen netissä. Lisäksi se toimii minulle sekä herätyskellona että taskulamppuna. Ja on vieläpä ulkonäöltäänkin tosi ihana ja valkoinen ;D
H = hiljaisuus. "Niin kaunis on hiljaisuus" on oikeasti totta. Olen työni puolesta paljon melussa joten vapaa-aikana korostuu hiljaisuuden merkitys. Aika huimaa on myöskin huomata, miten se, minkä me hiljaisuudeksi miellämme, vain harvoin on todella hiljaista. Minun hiljaisuuteeni sisältyy puiden humina tuulessa ja jään narina kun se sulaa, yksinäinen käen kukunta lammen takaa ja paljon sellaisia ihan pieniä ääniä, joita en edes rekiseröi. Niin kaunis on hiljaisuus...

I = ilo. Sitä kannattaa yrittää etsiä jokaisesta päivästä. Vaikka välillä maailma murjookin, kannattaa yrittää löytää sieltä jostain sotkun keskekeltä se pieninkin ilon pilkahdus!

J = joutenolo!! Voiko ihanampaa ollakaan?

K = koti, kissat, kesä... Minkä valitsisin? Kuvakollaasiin valitsin kodin, sillä on se vaan rakas, vaikka onkin vanha ja ränsistynyt ja vain vuokralla. Sinne on silti aina hyvä palata :) 

  

L = lumi. Tuo valkeus talvisin, joka on vain niin kaunista ja maailmanlaajuisesti jopa suht harvinaista herkkua. 

M = mökki. Siellä mun sieluni lepää <3

N = naiset! Eli juuri me, siskot!! Minussa asuu aina pieni feministi. En väheksy miehiä, mutta arvostan naisia tosi korkealle. Ja minua viehättää kaikki se mikä naiseuteen liittyy. Naisten historia on pitkälti myös minun historiaani. Olen onnellinen siitä, että sain syntyä juuri naiseksi, juuri tässä maassa ja juuri tähän aikaan.

O = onnellisuus. Happiness is not a destination, it' s a way of life. Kuulostaako jo kliseeltä? Mutta se on totta!

P = Pohjois-Karjala, tai minun mieheni P... Kuvaan valitsin sen edellisen ;)Q = Queen. Hieno, hieno bändi ja ennenkaikkea sen valovoimainen ja valitettavasti edesmennyt laulaja Freddie Mercury <3

R = RAKKAUS! Rakkaus on kaunis sana ja se on kaunis tunne. Se kätkee sisäänsä niin paljon, aina syvästä ystävyydestä arkipäiväisyyteen saakka. Rakkaus kyllä kestää ja säilyy, mutta yhtä asiaa se minusrta vaatii; TAHTOA RAKASTAA. Rakkaus ei ole itsestäänselvyys eikä se ole helppoa aina. Ja rakkautta on monenlaista. On niin monta tapaa rakastaa eikä yksikään niistä täsmälleen sellainen, josta voi lukea erilaisista rakkauden oppaista. Rakkauskaan ei aina istu stereotypioihin ;)

S = suru. Tunne jota kukaan ei haluaisi, mutta joka kuuluu elämään. Ja sen pitääkin kuulua. Kuinka tunnistaisimme ilon, jollemme tietäisi mitään surusta? Kuinka osaisimme arvostaa sitä, mikä on hyvää, jollemme olisi joutuneet kohtaamaan jotain huonoa ja jopa surullista? Suru on myös koskettanut minua kun isäni kuoli. Silloin kävin läpi koko tunneskaalan aina vihasta hyväksymiseen. Enää en kärsi tai mittaamattomasti ikävöi, mutta tuon surun kohdattuani, osaan nähdä arvon siinä, että se auttaa minua arvostamaan iloa ja onnea entisestä enemmän.

T = Taavi, Taavetti. Ei lisättävää. 

  

U = uni. Äärimmäisen tärkeä asia jokaiselle. Eikä sen arvoa välttämättä huomaa edes, ennen kuin sen menettää. Itse en onneksi ole kauheasti joutunut unettomuudesta kärsimään. 

= Viivi, Viivetti, ViivyVaavu. Ei lisättävää.

  

W = WWW eli World  Wide Web, eli ilman sitä ei kai kukaan meistä olisi juuri täässä nyt ;D

X (ja myöskin Z) Tässä kohdassa huijaan ja käytän nuo kaksi kirjainta kerralla... Eli XZ: erinomaisen hieno ja kotimainen tuotemerkki, joka ei ole mua vielä ole pettänyt.

Y = Yö. Yksi mun lempibändeistäni, alkaen sieltä Varieteesta 1980-luvun aamuhämäristä aina nykypäivään asti. Myös vuorokaudenaikana yö on minusta kiehtova.

Å = Åke Lindman. Yksi suurista elokuvataivaalla :)

Ä = ÄITI, tietenkin <3

Ö = Öttiäinen, hellittelynimi jolla silloin tällöin kutsun kissojani ;)

Tämä haaste on jo kiertänyt niin monta blogia, etten jaksa lähteä arpomaan, kuka sitä vielä ei mahdollisesti olisi tehnyt. Haastankin siis mukaan jokaisen, joka ei vielä tätä ole tehnyt ja haluaisi sen tehdä :D Olkaapa hyvät!

Kivaa kuluvaa viikkoa kaikille :) 

16 kommenttia:

 1. Tämä on kyllä kiva haaste - ja taas löytyi uusiakin puolia sinusta. Ja löytyi niitä yhteisiäkin, kuten esim. Pohjois-Karjala, rakkaus - se tahtominen, Viivi (meidän Viiru oli alunperin Viivi, kunnes huomattiin, ettei se tyttö olekaan) - ja tietenkin Galaxin kaunein;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä kyllä tuntuu olevan yhteistäkin aika paljon. Sellainen tunne tosin on tullut aiemminkin kun sun kanssa näin blogimaailmassa on rupatellut :)

   Poista
 2. Tällaisia haasteita/postauksia on kiva lukea. Kiitos kun paljastit taas jotain uutta itsestäsi <3
  Mukavaa viikkoa myös sinulle!

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Kiva oli muuten kirjoittaakin, vaikka työläämpää kuin alunperin kuvittelin ;) Tai no mä luulin, että tällaisen tekee nopsaan jossain vartissa, mutta ei se sitten ihan niin nopeaa ollutkaan :D Jo pelkästään näiden aakkosiin liittyvien juttujen keksimiseen meni huomattavasti enemmän aikaa.

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Mistähän johtuu, että tämäkään ei nyt yllättänyt yhtään? =D

   Poista
 5. Kiva kuulla sinusta! <3 <3 Ihania vastauksia olet kirjoittanut Dara <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti murmeli <3 Nyt oon taas vähän vähemmän ehtinyt tän P:n läppärin ääreen istahtamaan, joten postaustahti on jäänyt aika vaisuksi...

   Poista
 6. Ihan mahtavaa oli pysähtyä lukemaan näitä aakkosia. Sinä olet kyllä hana <3
  Taidan yrittää napata haasteen, kiva haaste. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hana <3 <3 Pitkästä aikaa! Nappaa vaan tästä haaste itsellesikin! Mä voin kuvitella, miten persoonallisia ja hurmaavia juttuja sä keksisitkään!

   Poista

Jätä viestiä käynnistäsi! Huomaa, että yli 6 päivää vanhoihin teksteihin on päällä kommenttien valvonta, jotta huomaan ne varmasti :)