sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Vuosikooste 2013, osa 2

Nyt jatkuu perjantaina aloitettu vuoden 2013 yhteenveto. Tästä voi lukea ensimmäisen osan, jos se meni ohitse joltain :)

SYYSKUU

Syyskuusta päällimmäisenä mieleeni on jäänyt tietynlainen blogilamaannus. Se purkautui blogiin heti alkukuusta luovuttajafiiliksinä, jotka kyllä teidän ihanien lukijoiden piristävien kommenttien myötä katosivat yhtä nopeasti kuin olivat tulleetkin. Vielä kerran kiitos teille, että olette siellä ja ymmärrätte <3

Jälkeenpäin olen miettinyt, että kyse taisi olla jostain muustakin kuin lamaannuksesta, vaikka kyllä silloin syyskuussa kaikki vaan jotenkin väsyttikin ihan kauheasti. Mutta tuntuu, että ehkä silloin myös se hurja alkuinnostus bloggaamisestakin hälveni ja elämään alkoi mahtua muutakin kuin blogit, siis oma ja muiden ;) En missään vaiheessa ole lakannut tykkäämästä oman blogin pitämisestä, en sitä sano, mutta toisinaan tuntuu, ettei jaksa. Syyskuussa, kun niitä tunteita alkoi tulla enemmän kuin ennen, tunsin hirveän huonoa omatuntoa niistä, mutta sittemmin olen opetellut suhtautumaan niihin armollisemmin. Joillekin bloggaaminen on jo työksi verrattavissa, edes jollain tasolla. Minulle ei ole. Mulle tämä on ihan puhtaasti pelkkä harrastus ja sellaisena sen haluan pitääkin. Ja harrastuksen pitää olla hauskaa, mä olen liian vanha alkamaan stressaamaan harrastuksistani. Siksi en enää aio lamaantua ja masentua, jos ei huvita postata. Mä postaan silloin kun hyvältä tuntuu. Onneksi toistaiseksi on vielä edes suht säännöllisesti hyvältä tuntunut ;D

Kotirintamalla syyskuussa ei tapahtunut oikeastaan mitään. Aika kului lähinnä ikkunaremonttia vartoessa. Blogin puolella kissat sentään kävivät esittäytymässä kunnollisesti ;D (klik ja klik)


LOKAKUU

Jos syyskuussa ei mitään tapahtunutkaan, niin lokakuussa tapahtui sitten senkin edestä! Lokakuu on jäänyt mieleeni yhtenä vuoden 2013 kivoimmista ja tapahtumarikkaimmista kuukausista.

Kuu alkoi mökkimaisemissa syksyn upeaa ruskaa tuijotellessa (ja kuvatessa). Se lomaviikko tuli kyllä niin tarpeeseen ja irrotti arjesta tosi mukavalla tavalla. Kotiin palattuamme sain vihdoin käsiini Galaksin kauneinpani, eli uuden puhelimen! Ja mikä parasta, puolen kuun paikkeilla alkoi ja valmistui vihdoin se keväästä asti odotettu ikkunaremontti. Loppukuu menikin meikäläisellä lähinnä valkoisten ikkunapuitteiden ihanuutta ihmetellessä ;D


MARRASKUU

Marraskuu kulki varsin alavireisissä tunnelmissa, sillä ennen puolta kuuta alkanut flussa kiusasi mua yli kaksi viikkoa. Blogin puolella sipistelin lähinnä keittiötä talvisempiin tunnelmiin ja sain kosmetiikkavarastooni täydennyksiä, joista yksikään ei ollut repsahdus ;D

Joulun odotustakin alkoi olla mielessä ja melkein kaikissa muissa blogeissa alkoi joulukoristeluita jo näkymään, mutta itse en vielä jaksanut innostua niin paljoa. Ylipäätään olen joulun suhteen joka vuosi vähän myöhännäisherännäinen ja koristelen sen vähän, mitä ylipäätään koristelen vasta kun kaikilla muilla on koti ollut joulukunnossa jo pitkään ;)


JOULUKUU

Joulukuun alku sujui työkiireissä. Itsenäisyyspäivän tienoilla vihdoin sain ekoja joulukoristeita ikkunoihin ja seuraavana viikonloppuna loputkin. Joulukuun 20. päivä alkoikin ihana joululoma, joka kesti loppiaiseen saakka. Päällimmäisenä joulukuusta onkin mieleen jäänyt loma ja jouluisat tunnelmat sekä kotona että mutsilassa... :) Muuten ei valittamista, paitsi että tuntuu, ettei mun vuorikausirytmi ole uomittunut töissä käyntiä ajatellen kunnolla vieläkään. Ihan liian myöhään menee iltaisin vieläkin valvoessa ja aamulla sitten tietty nukuttaisi niin maan perhanasti kun kello soi ;)

Itse joulun aika oli kuitenkin ihanan rentoa ja rauhallista oleilua, vailla stressiä ja kiirettä! Ihanat muistot <3


Sellainen oli vuosi 2013 Daralandiassa! Yleisarvosana menee reilusti plussan puolelle ja parempi vuosi oli kuin 2012 minusta :) Toivottavasti tästä vuodesta tulee vieläkin parempi! Yritetään ainakin ;)

Mukavaa sunnuntai-iltaa kaikille, hyvää yötä ja reipasta tulevaa viikkoa!


4 kommenttia:

 1. Kiva, että sulla oli hyvä vuosi! Ja tämä vuosi onkin sitten ensimmäinen kokonainen Daralandiassa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä :) Jännä nähdä sitten vuoden päästä, mitä tänä vuonna elämässä ja blogissa tapahtui :)

   Poista
  2. Tosi kiva tuommoinen muistelo-postaus. Se on kuin pieni elämäkerta, josta huomaa, ettei se aika vaan hujahtanut eikä mitään tapahtunut. Tapahtuihan tuota kaikenlaista, huomaan. Ter karvakaver!

   Poista
  3. Mutsi, oot ihan oikeessa! Helposti sitä ajattelisi, että eihän sitä elämässä mitään tapahtunut, vaikka tapahtuikin vaikka mitä mukavaa :)

   Poista

Jätä viestiä käynnistäsi! Huomaa, että yli 6 päivää vanhoihin teksteihin on päällä kommenttien valvonta, jotta huomaan ne varmasti :)