perjantai 17. tammikuuta 2014

10 kuvaa kesään - tammikuu 2014

Puolivälissä ollaan matkalla kesään! Ja mä en olisi edes hoksannut sitä, ellen olisi sattunut lukemaan siitä LittleB:n postauksesta ;)

Onpa aika kumma tunne; koko ajan on ollut sellainen fiilis, että kesäänhän on vielä ihan hirmuisen pitkä aika, ja yhtäkkiä ollaankin jo puolivälissä menossa! Kesä tuntuu harpanneen kertaheitolla monta askelta lähemmäs. Vielä kummallisemman tästä fiiliksestä tekee se, että vasta nyt saatiin oikeasti talvi ja lunta ja pakkasta tänne pääkaupunkiseudullekin. Mä olen vilpittömän innoissani talvesta nyt ja samaan aikaan kesäkään ei enää ole yhtään mahdottoman matkan päässä.


Tässä on tammikuun kuva, otettu tänään, 17.1. eli ihan juuri sinä mun "oikeana" kuvauspäivämääränä. Kerrankin kaikki meni kuvaamisen kannalta ihan putkeen! Sain kuvan otettua oikeana päivänä, kun pääsin töistä lähtemään jo hyvissä ajoin. Maa on valkeana lumesta (vihdoin ja viimein) ja kirpakka pakkasaurinkokin vielä paistoi taivaalla :)  
Ai että mä niin nautin tästä lumesta ja pakkasesta! Vasta nyt, kaiken sen vesisateen ja kuran jälkeen,  tuntuu oikeasti talvelta :D

Lumista viikonloppua kaikille <3

Edit: Muutin tunnisteita niin, että tämä kesäkuvasarja sai oman tunnisteensa.
Ja tässä vielä kollaasi haasteen edellisistä kuvista :)

 


4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Vitsit, älä muuta viserrä!! Vihdoin tuli se talvi!!

   Poista
 2. Kiva kun tuli lunta, mutta näitä paukkupakkasia en olisi niinkään kaivannut ;) Meillä pakkanen jo parikympissä, pirtsakkaa pakkasviikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sais kyllä vähän leudontua pakkanen, vaikka sellaseen -10 tms.

   Poista

Jätä viestiä käynnistäsi! Huomaa, että yli 6 päivää vanhoihin teksteihin on päällä kommenttien valvonta, jotta huomaan ne varmasti :)