maanantai 29. kesäkuuta 2015

Yhdeksän kuvaa kesään...

Muistinpas kesäkuunkin kuvan! Ainakin melkein. Muistin nimittäin ottaa kuvan ihan ajallaan, mutta mökkeily vei ajatukset niin pois kotioloista, etten muistanut postata kuvaa tänne blogiin ajallaan. Mutta tää nyt ei ole enää mitään uutta meikäläisen touhuissa.

Tässä siis kesäkuun kuva, joka on otettu perjantaina 12.6. illalla, ennen mökille lähtöä:


Näin jälkeenpäin ajatellen en ole kauhean tyytyväinen tähän kadunpätkään kuvauskohteena. Se tuntuu olevan aina varjossa juuri tuolta kohtaa, josta kuvat otin, ja kuvista tuli turhan usein kovin hämäriä. Syksyllä ja talvella valo tuntui olevan tuossa valokuvaamisen kannalta parempi, nyt keväällä on puolestaan ollut sen kanssa ongelmia joka kuukausi. Ihan sama mihin vuorokauden aikaan ja millaisella säällä kuvaa yrittää ottaa, lopputulos tuntuu aina pimeältä :(

Marraskuun kuvahan multa jäi kokonaan ottamatta, joten kuvia tuli vain yhdeksän. Tässä ne nyt kuitenkin ovat, joka ainoa:

Syyskuu, lokakuu ja joulukuu 2014:
  
Tammikuu, helmikuu ja maaliskuu 2015:

Huhtikuu, toukokuu ja kesäkuu 2015:

Mukavaa viikkoa kaikille! 2 kommenttia:

  1. Niin se vaan on, että kevät ja syksy ovat suosikkejani. Niin kuvissa kuin ehkä myös vuodenajoissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi Mamma N! Minä tykkään kesästä eniten, mutta jokaisessa vuodenajassa on oma kauneutensa. Täällä Suomessa asuessa on hienoa oikeasti nähdä jokainen vuodenaika kukkeimmillaan. Rasittavinta täällä etelässä on minusta myöhäinen syksy ja talvi. Kun on vaan niin harmaata, ja kun lunta tulee, se tuntuu ihmeeltä... Yleensä on vaan harmaata vesi- ja räntäsadetta ja loskaa. Mutta onneksi nyt on kesä!!

      Poista

Jätä viestiä käynnistäsi! Huomaa, että yli 6 päivää vanhoihin teksteihin on päällä kommenttien valvonta, jotta huomaan ne varmasti :)