tiistai 1. huhtikuuta 2014

Purnukkavuoren pienennystä - maaliskuu 2014

Hauskaa huhtikuuta! Taas on aika katsastaa kosmetiikkavarastojeni tilanne maaliskuun osalta. Nyt purnukkavuori oikeasti jopa pieneni hieman, kolmella tuotteella nimittäin. Loppuun kului viisi tuotetta ja varastoa täydentämään puolestaan saapui kaksi.

(Vasemman puoleinen kuva: Soap Factory)

Kotimaisen yrittäjän, Soap Factoryn käsintehty palasaippua Ally tuli tiensä päähän. Siinäpä kerrassaan herkullisen suklainen saippua! Se on sievä, pesee pehmeästi ja tuoksuu ihanasti suklaalta. Mä tykkäsin kovasti ja ehdottomasti voisin ostaa uudelleenkin :)

Loppuun kului myös Garnierin dödö. Siitä, kuten nyt dödöistä yleensäkään, mulla ei kummoista sanottavaa ole. Ihan kiva ja piti haisut loitolla.

Dermosilin Extra -voide loppui myös. Tämä on tosi rasvaista ja paksua tavaraa, oikea korppukantapäiden suosikkivoide. Tuote on tuoksuton, joten sopii myös tuoksuille herkistyneille.
Yves Rocherin Karhunvatukka -suihkugeeli oli myös oikein mukava tuote. Ei ihan niin ihana, kuin saman sarjan vadelmainen versio, mutta sekä minä että P tykättiin kyllä tästäkin.

Kuukauden kuningattaren tittelin maaliskuussa nappasi Lushin kerrassaan loistelias käsivoide Helping Hands. Se on todellakin nimensä veroinen, varsin rasvainen ja äärimmäisen hyvin käsien ihoa kosteuttava voide. Loistava tuote iltaisin ennen nukkumaan menoa käytettäväksi! Voin suositella sitä lämpimästi talven kuivattamille käsille, ja kärsin ikävästä jo nyt, vaikka viimeiset nokareet haikein mielin käsiini siitä hieraisin vasta pari päivää sitten ;)


Jaa, ja sitten ne uudet tuotteet? TBS:n suihkugeeli (taas vaihteeksi) ja Nivean dödö tuon loppuneen Garnierin tilalle. Dödö ei ollut repsahdus ja suihkugeelikin tuli sikäli tarpeeseen, että edellinen TBS:n suihkugeeli vetelee viimeisiään. Ei harmita, vaikka kai toi pikkuisen repsahduksen piikkiin meneekin ;D
Kivaa Aprillipäivän iltaa kaikille! Olettekos huijanneet taikka tulleet huijatuiksi?3 kommenttia:

  1. Jei, jäit kuitenkin plussan puolelle! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, se on aina positiivista ;) Mun kyllä pitäis varmaan varata aika sun "Kuinka kulutan kosmetiikkaa" -kurssille, niin alkaisi ehkä pienenemään pikkuisen nopeemmin nää varastot... ;D

      Poista

Jätä viestiä käynnistäsi! Huomaa, että yli 6 päivää vanhoihin teksteihin on päällä kommenttien valvonta, jotta huomaan ne varmasti :)