tiistai 18. helmikuuta 2014

10 kuvaa kesään - helmikuu 2014

Ollaan jo tämän sarjan kuudennessa kuvassa. Ja kovin harmaaksi ja jotenkin vetisen oloiseksi jäi tämä helmikuun kuva... Kovat pakkaset ovat muisto vain ja lumisateet muuttuneet rännäksi tai vedeksi täällä eteläisessä Suomessa ainakin.

Vielä on sentään lunta kuvassa. Se on otettu sunnuntaina 16.2.2014, ja sen jälkeen on lumikin ehtinyt sulaa jo jonkin verran tuosta. No, maaliskuun kuvassa ei varmaan luntaole jäljellä enää ollenkaan! Eipä silti, että mua kevään tulo kiukuttaisi, mutta aurinkoisempia kuvauspäiviä olisin kaipaillut. Kaiholla muistelen vieläkin sitä tammikuun kuvaa, kun aurinko paistoi ja ihana, tuore pakkaslumi koristi maisemaa...

Loppuun vielä kollaasi sarjan edellisistä kuukausista syyskuusta alkaen, päättyen tammikuuhun, jonka kuva oikeassa reunassa muita suurempana.

Nyt mä lähden viettämään tylsää tiistai-iltaa pyykinpesun, tiskin ja ruuanlaiton merkeissä. Pöh. Toivottavasti teillä sentään on tiedossa jotain virkeämpää... ;)
Onneksi sentään oon saanut muutaman uuden lukijan tässä viime aikoina! Olette erittäin lämpimästi tervetulleita!!! Teistä saa kummasti lisävirtaa kotihommiin tälle iltaa :D


4 kommenttia:

 1. Ankeeta on :/ Joko hetkeksi kunnon aurinkoiset pakkas- ja lumikelit päälle tai sitten kohti kevätkelejä. Eihän tätä harmautta jaksa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon ihan samaa mieltä! Talvi on ollut nyt niin lyhyt, että mieluusti mä ottaisin vaikka oikein kunnon talvea lumineen ja pakkasineenkin vielä pari-kolme viikkoa ja sitten kyllä sopisi jo kevät alkaa kolkuttelemaan...

   Poista
 2. Yleensähän helmikuussa on oikein kunnon paukkupakkaset (ainakin meillä) niin kyl täälläkin on isot tiet asfaltin harmaat :(

  Ja yksi tiedoitus: Dara hana tervetulloo tervetuloa välkommen: uudet sivuni on AUKI!!!

  Klikkaamalla nimeni kohdalta sinne pitäisi päästä, tai googlettamalla design mertanen löytyy ainakin (se eka sivu siinä). Totta tämä takaisintulo on (vihdoin) :)))
  Sivustoni on uusi nettisivuni samalla, blogiräpellys löytyy kohdasta viimeisimmät artikkelit alta (oikea yläkulma).
  Kivaa päivää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aaaahhh!!! Ihana mikä uutinen hanaseni!!! Kävin jo törttöilemässä siun sivulla :D

   Poista

Jätä viestiä käynnistäsi! Huomaa, että yli 6 päivää vanhoihin teksteihin on päällä kommenttien valvonta, jotta huomaan ne varmasti :)