torstai 25. huhtikuuta 2013

Tunnustuksia ja haaste

Taas mulle on pukannut haaste ja pari tunnustusta! Visit että on hienoa! Mä luulin, että se olkkaripostaus karmaisevine kuvineen viimeistään karkoittaisi kaikki lukijat, vaan toisin kävi ;D Lukijoitakin oon saanut lisää sen jälkeen ja kävijöiden määrä on noussut hurjasti! Ihanaa, olette kaikki tosi tervetulleita ja ette arvaakaan miten teistä ja teidän kommenteistanne nautin! KIITOS!!!

Sain tällä viikolla sekä ihanan tunnustuksen että erinomaisen kivan haasteen.

Ihanat Love Beauty of Life -blogista sekä Soili Design Mertanen Koti -blogista muistivat mua niin sydäntälämmittävällä tunnustuksella, ettei oo tosikaan <3 Kiitos teille molemmille!!Lisäksi sain Irinalta White & Fresh -blogista tosi kivan haasteen ilmiantaa blogi!Tosi kiva idea minusta tällainen, että oikein kehotetaan mainostamaan blogeja, jotta pienet blogit saisivat lisää näkyvyyttä ja kaikki löytäisivät lisää ihania blogeja luettavakseen! Kannattaa ehdottomasti käydä lukemassa Irinan postaus tästä (klik) ja varsinkin tutustua kunnolla sen saamiin kommentteihin! Sieltä nimittäin löytyy paaaljoon ihania blogeja bongattavaksi! Itsekin tein sieltä jo heti löytöjä ;)

Minäpäs fiksuna tyttönä päätin yhdistää saamani tunnustuksen ja haasteen :) Eli ilmiannan tässä nyt viisi ihanaa blogia, joille jokaiselle annan samalla I Love Your Blog -tunnustuksen! Kas tässä:

Casa Volmarissa moderni-ilmeistä ja raikasta kotia sisustaa Jen.

Kohta kotona on Neelan kaunis blogi, jossa sisustetaan yksiötä, leivotaan ja tehdään vähän käsitöitäkin.

Kotikolmiossa Anna sisustaa ja tuunailee kaikenmaailman purkkeja, purnukoita ja muutakin. Touhua rennolla asenteella riittää tässä ihanassa ja hauskassa blogissa.

Sitruunahappoa on Sofian raikas blogi, jossa vanhaa ja äärettömän kaunista kerrostalokotia sisustetaan rauhallisella, yksinkertaisella ja pohjoista kauneutta kunnioittavalla tyylillä.

Valoisaa vaaleaa kuvaa jo nimenä hyvin Jonskun hurmaavaa, vaaleaa ja ilmavaa rivitalokotia, josta hänen yhtä valoisa, vaalea ja hurmaava bloginsakin kertoo.


Tässä siis muutama minun lemppariblogeistani ilmiannettuna ja tunnustettuna! Missäs ovat sinun?
Eli pistäkäähän ihania blogeja ilmiantaen! Linkkaa tämän postauksen kommentteihin oma blogisi, kaverisi blogi, muuten vaan mielestäsi mainitsemisen arvoinen blogi, ihan miten vaan! Autetaan toinen toisiamme mukavien blogien metsästyksessä!!

Aurinkoista päivän jatkoa! Ainaskin täällä paistaa niin ihanasti, että oikein silmiä ja mieltä häikäisee :D14 kommenttia:

 1. Ihana kuvaus :) Kiitos tunnustuksesta <3 Täytyykin miettiä, mitä blogeja voisin vuorostani ilmiantaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä kestä! Sä oot kuule sellainen tehopakkaus, että oksat pois ;D

   Poista
 2. oi ihanaa, kiitos dara tunnustuksesta! <3 otan haasteen mielihyvin vastaan, mutta en ihan heti tänään lähde vielä sitä toteuttamaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi ihanasta blogista! Olet tunnustuksen täysin ansainnut. Onneksi hokasin sun kommentin siitä Irinan postauksesta ja löysin sun blogin!

   Poista
 3. I love your blog :)
  Kiitos blogivinkeistä, lähdinkin tästä blogilenkille :)

  Kivaa iltaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. And I love yours!
   Onnea bongauksiin blogilenkilläsi ja ihanaa iltaa <3

   Poista
 4. Voi kiitos tunnustuksesta. Nämä lämmittävät aina mieltä. :) Palaanpa tänne piakoin blogilinkkien kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa Jen! Linkkejä kehiin vaan!! Ja tervetuloa lukijaksi <3

   Poista

Jätä viestiä käynnistäsi! Huomaa, että yli 6 päivää vanhoihin teksteihin on päällä kommenttien valvonta, jotta huomaan ne varmasti :)