keskiviikko 6. elokuuta 2014

Uusi TV-taso

Siinä se nyt on, uusi, ihana ja valkoinen TV-taso.Minähän olen tästä haaveillut jo blogini aamuhämäristä alkaen. Olen suunnitellut sen hankkimista jo yli vuoden, mutta aina on jotain mennyt edelle. Ja joka kerta olen ollut niin pettynyt, kun en sitä saanutkaan ostettua.

Nyt helpottaa. Enää ei tarvitse vain haikailla ja suunnitella! Nyt se on tuossa ihan valmiina, ja ah, niin ihanana! Mitä enemmän sitä katselen, sitä kauniimmalta se silmissäni näyttää. Enää ei tarvitse ahdistella sitä kirjahyllyrumilusta, enää ei tarvitse odottaa jotain parempaa! Yksi pieni unelma on nyt toteutunut <3Pistetään vielä muistin virkistykseksi ja kontrastiksi ennen- ja jälkeen-kuvat tästä seinänpätkästä:

Ennen:

Ja nyt:


Ai, että onkin virkistynyt ilme! :)21 kommenttia:

 1. Kivan näköinen taso. Me ollaan mietitty välillä, että vaihdettaisiin tasoa, mutta tuntuu ettei miehelle vaan mikään kelpaa :D. Toi nykyinen on kyllä sopivan kokoinen, mutta haluaisin jonkun uudemman vähän samantyylisen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun miehelle onneksi kelpasi ihan se, minkä mä valitsin ;D Se oli lähinnä statistin ja kokoojan osassa tässä projektissa. Tosin eipä siltä sen suurempia mielipiteitä irti saanut, vaikka kysellä yritinkin ;)

   Poista
 2. Kyllä - nimenomaan virkistynyt ilme - ja taso on kaunis! Minä olen juossut tyttären kanssa huonekalukaupoissa etsimässä hänen asuntoonsa kalusteita - ja olisin löytänyt tänne meille vaikka mitä ihanuuksia. Ihan väärissä väreissä, mikä olisi tarkoittanut sitä, että kaikki muukin olisi pitänyt uusia. No, ehkä minä jokin kaunis päivä uusinkin;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lady! Löytyikö tytärellesi kivoja kalusteita?

   Poista
 3. Raikas ja kauniin yksinkertainen, tykkään!

  VastaaPoista
 4. Todella kiva! Ja mikä parannus! Taisi olla aikamoinen urakka tavaroiden uudelleen sijoittamisen suhteen? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Blondiseni! Joo, olihan tuossa tavaroiden sijoittelussa aika homma. Tosin helpotti huomattavasti, kun olin jo aiemmin pistänyt roskikseen ja kiertoon aikalailla tavaraa :)

   Poista
 5. Onnea :) Kyllä se valtavasti muuttaa!

  VastaaPoista
 6. Tuosta se lähtee, askel kerrallaan kohti valkoisuutta ja avaruutta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä, Irina! Enää tässä ei olkkarissa kauheasti askelia ole jäljelläkään, niin alkaa jo nöyttämään ihan kivalta :)

   Poista
 7. Oi onnea uudesta tasosta! Se on hieno. <3

  VastaaPoista
 8. Tosiaan ennen ja nyt -kuvien perusteella freesimpi ilme. :) Muutos parempaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Vivi Vinna! Freesimmältä täällä kyllä nyt tosiaan näyttää :)

   Poista
 9. Vau! On kyllä aivan erilainen ilme, mutta todella raikas ja kaunis <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maikki! Juu, ei tule ikävä tuota kirjahyllykokonaisuutta ;D

   Poista
 10. Hieno!!! Tyylikäs!!! Onnittelut!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jaanaseni! On se vaan nätti minustakin :)

   Poista

Jätä viestiä käynnistäsi! Huomaa, että yli 6 päivää vanhoihin teksteihin on päällä kommenttien valvonta, jotta huomaan ne varmasti :)