perjantai 29. elokuuta 2014

Seliseliseli...

Joku teistä ehkä muistaa sen mun kosmetiikan vähennysprojektini. Multa itseltäni se taisi tässä taannoin unohtua ;) Tarkoitus oli käyttää pois omistamaansa kosmetiikkaa ja ostaa uutta vasta kun sellaista oikeasti tarvitaan. Joo, no ei se nyt ihan niin tietty voi mennäkään: kosmetiikkahamsterius asettaa tiettyjä rajoitteita. Mutta pysyisi nyt edes siinä, että ostaa vähemmän lisää kuin pois kuluttaa. Eikä muuten onnistunut sekään tässä kuussa...

Mä olen suorastaan rohmunnut uusia purkkeja ja purnukoita nyt elokuun aikana! Yhtään heräteostosta en tehnyt, vaan jokainen lipsahduskin on suunnitellusti lipsahdettu. Nyt sitten seuraa seliselittelyä sekä niistä lipsahduksista että niistä vähemmän sellaisista. Saas nähdä kuinka hienosti onnistun keks... ( öh siis) perustelemaan jokaiselle hankinnalle pätevän syyn... ;D


Kun viimeinenkin suihkutuotteeni, eli Lushin Joy Of Jelly loppui viime kuussa, olinkin jo kipeästi uutta suihkugeeliä vailla. Pitkään vetkuttelin sen ostamisen kanssa, koska kaikissa kaupoissa joissa kävin, tuntui vaan olevan niitä tavallisia ja tylsääkin tylsempiä suihkugeelejä. Musta on selvästi tullut vaativa ihan päivittäisten tuotteidenkin suhteen ;) Lopulta, kun olin jo yli viikon käyttänyt P:n suihkusaippuaa ja tuoksunut mieheltä, oli oma saippua pakko ostaa. Päädyin sitten kotimaisen Lemon Juice & Glyserinen uutuustuotteeseen, ihanan raikkaaseen ja pehmeään Avokado ja sitruuna -suihkusaippuaan. Myös XZ:n hoitsikan ja Nivean dödön ostin tarpeeseen loppuneiden tilalle.


Mutsilta sitten sain Lumenen meikkivoiteen, josta hän ei itse tykännytkään. Mulle kyllä kelpaa. Itseasiassa mulla ei meikkivoidetta ollut ollenkaan, joten tarpeeseenkin tämä tuli :)

Sitten se Dermosil-tilaus, jota alunperin suunnittelin jo heinäkuuksi. Nyt sen sitten tein vihdoin ja viimein, ja voi jestas mitä ihania herkkuja mä tilasinkaan! Ihan hykerryttää ajatuskin :D


Varsinainen suunnitelmahan mulla oli tilata Dermosililta se suihkugeeli, jota tarvitsin. Sitten tilauksen teko venyi ja vanui, kunnes lopulta ehdin jo ostaa tuon Lemon Juicen suihkusaippuan. No, eipä se paljon menoa haitannut! Mähän tilasin Dermolta suihkugeelin kun kerran olin niin päättänyt :D Itseasiassa lopulta niitä tulikin sitten kaksi, mutta toinen oli maksuton bonustuote.

Porkkana-suihkugeeli mua on houkuttanut jo pidemmän aikaa, aina siitä saakka kun siitä näytteen sain kokeilla. Rajoitetun ajan myynnissä oleva Summer-suihkugeeli oli muutenkin must-have-listalla. Lopulta kävi sitten niin, että vakivalikoimassa olevan Porkkanan pistin tilaukseen ja valitsin tuon Summerin bonustuotteeksi. Mutta pakkohan mun oli saada ne molemmat, kun kerran toisen sai vielä ilmaiseksi... ;D Ja pullotkin ovat sitäpaitsi supersuloisia! Nih!
Nyt meillä ei sitten suihkusaippuita varmaan seuraavaan pariin vuoteen tarvitakaan... :D


Ikäänkuin saippuoiden tarve tähän olisi jäänyt. Ehei! Meiltähän oli jo aiemmin loppuneet sekä kylppäristä että keittiöstä nestesaippuat. Huomasin, että niin ihania kuin palasaippuat ovatkin, tarvitaan meillä nestemäisiäkin. Varsinkin ruuanlaiton yhteydessä, esim. taikinan käsittelyn jälkeen, huomasin nestesaippuan asemesta käyttäväni mieluummin käsitiskiainetta kuin palasaippuaa. Kun on kädet sotkussa ja ruuanjäänteissä, ei paljon huvita koskea saippuaan jos sitä voi nopeasti pumpata sopivan määrän kämmenelleen.


Keittiöön valitsin tällä kertaa uuden tuotteen, rajoitetun ajan myynnissä olevan Living-sarjan keittiösaippuan. Tämän valitsin lähinnä kauniin ja maanläheisen pullonsa takia. Mielelläni sitä täytän toisella saippualla sitten, kun tämä on loppuun kulunut. Kylppäriin valikoitui ihana Tyrni-nestesaippua, jossa on hurmaava tuoksu ja pullokaan ei lainkaan hassumpi :)


Tarvittinhan sitä sitten voiteitakin! Jalkavoiteeni on ihan näillä näppäimillä loppumassa, joten tarttin uuden. Valitsin vanhan suosikkini, Primo yövoiteen käsille ja jaloille. Siitä omia kokemuksiani löytyy täältä.  Lisäksi meille yhteiseksi tilasin Extra-voiteen, joka on ihan loistava rutikuivan ihon pelastaja. Mulla ongelmaksi asti kuivuvat jalkapohjat ja P on työnsä vuoksi jatkuvassa altistuksessa ihoa kuivattavien liuottimien kanssa. Tämä on siis todellakin tarpeen molemmille.

Lopuksi vielä  P:n tilaamat tuotteet: Black Pepper miestensarjan suihkugeeli ja dödö. sekä iso läjä tuotenäytteitä, jotka tulivat paketin mukana :) Näitä en laske mukaan sen enempää lisää tulleisiin tuotteisiini kuin sitten myöskään niiden loppuessa loppuneisiin tuotteisiin. P:n tuotteet eivät ole mun ongelmani eikä P:llä edes ole minkäänlaista ongelmaa kosmetiikkansa suhteen. Tuotenäytteet tulevat kyllä käytettyä sekä mulla että ystävilläni, joille niitä aion myös jakaa :)



Tässä vaiheessa voisin vähän kehaista Dermosilia muutenkin, vaikka tämä postaus ei mikään maksettu mainospostaus olekaan. Mulla on pitkä historia Dermosilin kanssa ja suosikkeja ja luottotuotteita on kertynyt monia. Toki joukkoon mahtuu myös pari pettymystä, mutta yleisesti ottaen Dermosilin tuotteissa on minusta erinomainen hinta-laatu-suhde. Tuotevalikoima on hyvin monipuolinen ja mukana ovat myös hajustamattomat (ja allergia- ja astmaliiton suosittelemat) perustuotteet vahvasti edustettuna :) Itse tykkään tuoksuista ja niitäkin Dermosililta löytyy runsaasti.

Erityisen maininnan ansaitsevat sekä tilaus- että bonusjärjestelmä. Nykyisin enää ei ole minimitilaussummaa, mutta yli 50€ tilauksista ei peritä postimaksua. Lisäksi jokaisesta tilaamastaan tuotteesta saa bonusta, jotka ovat voimassa vuoden. Bonukset voi toki käyttää myös saman tien, jos vain tilauksen loppusumma siihen riittää. Bonustuotteita on valikoimassa aina lukuisia eriarvoisia joista valita. Tämä mun tilaukseni sisälsi näiden esittelemieni lisäksi vielä muutaman tuotteen mutsillekin ja koko tilauksesta sain siis tuon Summer-suihkugeelin bonustuotteeksi ja säästöönkin jäi vielä pisteita :)

Nonni, nyt on selittelyt selitelty ja aika lakata selittämästä ;D Aurinkoista viikonloppua kaikille!



6 kommenttia:

  1. Voi herranen aika - enpä taida uskaltaa ollenkaan Dermosilin kuvastoa katsastaa - se odottaa työpaikan kahvihuoneessa ja joka kerran saa käydä taistelua itsensä kanssa;)
    Viimeisimmässä blogipostauksessa kirjoittelin juuri syödyistä sanoista ja rikotuista lupauksista - mutta näihin voidepurkkeihin asti en päässyt!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon kanssa huomannut, että parempi olla edes vilkuilematta sitä kuvastoa, jollei sitten suunnitellutkin tilaavansa ja kunnolla :D No, onneksi tilaan harvoin, kun sitten kun tilaan, päästän säännönmukaisesti homman karkaamaan lapasesta ainakin pikkuisen...

      Poista
  2. Itse olen toistaiseksi välttynyt koko Dermosililta ;) lähipiirissä sitä ei ole ollut saatavilla ja toistaiseksi varmaan hyvä niin, niin ihanilta purkit näyttävät! Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihhih.... :D Kysy vaan rohkeasti suosituksia, jos joskus haluat lopettaa Dermolta välttymisen ;)

      Poista
  3. Toi Lemon Juice & Glycerine vaikuttaa aika mielenkiintoiselta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on minusta kiva! Kokeile ihmeessä, Ei maksa paljoa ja taatusti löytyy ihan siitä sun lähimmästä kaupasta ;)

      Poista

Jätä viestiä käynnistäsi! Huomaa, että yli 6 päivää vanhoihin teksteihin on päällä kommenttien valvonta, jotta huomaan ne varmasti :)