perjantai 8. elokuuta 2014

Purnukkavuoren pienennystä - heinäkuu 2014

Huh, miten helle meitä hellii. Mun puolesta saisi tosin alkaa hellimään jo pikkuisen vähemmän. Älkää käsittäkö väärin, minä rakastan kesää ja lämpöä, mutta yli kuukausi putkeen tällaista kuumuutta alkaa ottamaan jo voimille. Ärsyttää kun hiki virtaa viisi minuuttia suihkun jälkeen ja kotihommatkin jäävät puolitiehen, kun päivällä ei jaksa oikein mitään tehdä. No, pian on nämäkin helteet muisto vain ja syksy on tuloillaan...

Kosmetiikan kuluttamisen saralla kesäkuu oli todellinen huippukuukausi. Vaikken heinäkuussa ihan yhtä hyvään tulokseen päässytkään, en voi silti valittaa. Oikein hyvin meni nimittäin heinäkuukin! Loppuun kului kuusi tuotetta ja yksi tuli tilalle, sekin tuikitarpeellinen jokapäivän tuote :)

Kuvat: erittäinhienosuomalainen  ja xz 

Heinäkuussa loppuun kului kaksi suomalaista hiustuotetta: Erittäin Hieno Suomalainen Koivushampoo ja XZ Xylitol & Hunaja tehohoito. Näistä molemmista mulla oli otettuna oikein hyvät valokuvat, jotka katosivat kuolleen läppärin mukana. Piti sitten etsiä valmistajien omat tuotekuvat tilalle. Kuvien onnettomasta kohtalosta huolimatta tuotteet itsessään olivat oikein mukavia.

Koivushampoo oli tosi hyvä, samaan aikaan pehmeästi, mutta hyvin pesevä. Sopi erinomaisen hyvin mun helteen rasvoittamille hiuksilleni :) XZ Xylitol hiusnaamiolta sen sijaan olisin odottanut pikkuisen enemmän tehoja. Ei se toki huono ollut, mutta ei juuri sen hoitavampikaan kuin tavallinen hoitsikka pitkällä vaikutusajalla. Tämän tuotteen valmistus tosin taitaa olla lopetettu, ja suunnittelenkin kokeilevani seuraavaksi jotain toista XZ:n tehohoitoa.


Loppuun kului myös Dermosilin miedosti hajustettu Ihonhoitovoide minikoossa sekä Pepsodentin hammastahna. Dermosilin Ihonhoitovoide on yksi mun luottotuotteistani, tosin sinä hajustamattomana versiona. Hammastahnasta puolestaan en keksi mitään sanottavaa. Ihan jees, ei mitään ihmeellistä.


Pirkan Sitrus nestesaippua, jota käytin keittiössä, loppui myös vihdoin. Tämä oli oikein mukava tuote, hyvä perussaippua kevyellä sitruksen tuoksulla. Se poisti jopa ruokienkin hajuja käsistä mukavasti, vaikkei tosin Dermosilin Keittiösaippuaa voitanutkaan. Sitä sitten seuraavaksi keittiökäyttöön... ;)


Kuukauden kuningatar painikin sitten heinäkuussa ihan omassa sarjassaan muihin loppuneisiin tuotteisiin verrattuna. Lushin The Joy of Jelly -suihkuhyytelö oli aivan ihastuttava! Se tuoksui hurmaavan naiselliselta ja raikkaalta ja pesi kropan pehmeästi ihoa kuivattamatta. Olomuodoltaan se oli minusta hauska, sellainen hytkyvä, hyllyvä ja alati hyppysistä karkaileva vetkula ;D Yhden negatiivisen puolen keksin: nimittäin ne pirulaiset ovat lopettaneet tämän tuotteen valmistuksen! Grrrrhhhh.... No, onneksi Lushilta löytyy vielä kaksi muutakin jellyä, joista toinen (Whoosh) on vielä tätäkin parempi minusta :)

Loppuun vielä kuva siitä ainokaisesta heinäkuussa ostetusta tuotteesta: Rainbown hammastahna loppuneen Pepsodentin tilalle. Jospa mä sen suunnittelemani Dermosil-tilauksen saisin sitten nyt elokuussa tehtyä, kun heinäkuussa unohtui ;)

Mukavaa viikonloppua kaikille!6 kommenttia:

 1. Hyvä saavutus! Kokonaispurnukkavuori varmasti pieneni ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pieneneehän se vuori tuote kerrallaan. En mää vaan tiedä näkyykö se paljaalle silmälle vielä missään... ;D

   Poista
 2. Niin, no miltäs se jäljellä oleva kosmetiikkakokoelma näyttää? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei oo hajuakaan miltä se näyttää ;D Pitäiskin varmaan tehdä päivityspostaus siitä taas, niin pääsisi kärryille itsekin kokonaistilanteesta. Vertailukuvina voisi käyttää niitä viime syksynä tekemäni postauksen kuvia :)

   Poista
 3. Noi Lushin jellyt on ihania! Kaipailen kovasti lisää niitä, mutta Lushin Kitcheniinkään niitä ei tunnu tulevan, vaikka aina kurkin sivua sillä silmällä. Oletko löytänyt mitään vanhoja ihanuuksia Kitchenin puolelta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On siellä Kitchenin puolella jotain houkutuksia ollut, mutta ei mitään erityisen superhoukuttelevaa ole mun silmiin satunut.Tosin aika harvakseltaan oon sinne kurkkinutkaan ;)

   Poista

Jätä viestiä käynnistäsi! Huomaa, että yli 6 päivää vanhoihin teksteihin on päällä kommenttien valvonta, jotta huomaan ne varmasti :)