tiistai 20. tammikuuta 2015

Vuosikooste 2014, osa 2

Vuosikooste jatkukoon! Yritän parhaani mukaan pitää yllä positiivisen pohjavireen tässäkin postauksessa, vaikka ns. "lama-aikaa" kuvailenkin ;)


HEINÄKUU:


Heinäkuu alkoi hyvin. Helteet saapuivat vihdoin Suomeen ja niistä riemua riitti ainakin aluksi, kunnes sitten joskus elokuun puolella alkoi jo tuskastuttamaan ;) Heinäkuusta mulla puolet meni mutsilassa kukkavahtina ollessa, ja auringon paistaessa oli kivaa kuvata mutsin terdeä ja sisätilojakin oikein sydämensä kyllyydestä :)

Kissatkin nauttivat kesästä, auringon asemesta ne tosin ottivat enimmäkseen varjoa. Ne tykkäsivät oleilla terassilla, josta löytyi paitsi varjopaikkoja, myöskin ainakin jonkinlainen tuulenvire viilentämään noiden karvaturjakkeiden oloa. Yöksi ne eivät millään olisi halunneet tulla sisään, koska silloin ilma oli ulkona viileämpi kuin sisällä. Moneen kertaan nähtiin illanhämärissä Dara vastaan Taavi ja Viivi -juoksukilpailu pitkin poikin mutsilan pientä terdeä, kun mä jahtasin otuksia takaisin sisään... ;D

Heinäkuussa blogi koki positiivisia muodonmuutoksia, joista näkyvin oli aivan varmasti uusi, ihana banneri! Uuden bannerin tarinan voi käydä lukemassa täältä. Kiitos vaan Maikille vielä kerran! Olen aivan rakastunut tähän banneriin vieläkin <3 <3

Kuu ei loppunut ihan niin ihanasti kuin alkoi. Loppukuusta mun läppärini alkoi kiukkuamaan, ja minä tein sen virheen, että suhtauduin sen kiukutteluihin liian huolettomasti. En toki olisi voinut pelastaa itse läppäriä mitenkään, vaikka miten ajoissa olisin toiminut, mutta olisin sentään voinut tallentaa ne yli tuhat valokuvaa sen muistista ulkoiselle kovalevylle tai vaikka nettiin jonnekin. No, kun on tyhmä pää, siitä kärsii koko ruumis, tai lähinnä sielu tässä tapauksessa ;)


ELOKUU:


Elokuussa läppärini hajoaminen ei vielä blogissa merkittävästi tuntunut. Jaksoin innostua vielä bloggaamisesta ja sain käyttää P:n läppäriä päivittäin. Jälkimmäinen seikka ei tosin ole syypää loppuvuoden alavireisyyteen, sillä edelleen saan P:n läppärin taatusti käyttööni jos sitä sanon tarvitsevani.

Muutamien vanhojen kuvien kaivuuoperaation lisäksi esittelin blogissani heti alkukuusta uuden TV-tason! Se tuli meille itseasiassa jo kesäkuussa, mutta esittelykunnossa se oli vasta elokuussa kesälomien vuoksi. Se oli suuri hetki Daralandiassa: eräs harras toive ja suuri suunnitelma, joka oli kytenyt jo blogin aamuhämäristä saakka, toteutui vihdoin :)

Elokuun lopussa vietin vielä Viivin ja mutsin kanssa tyttöjen viikonlopun mutsilassa. Siltä reissulta jäi muistoksi paljon kuvia sukulaisistani sekä muutamia todella ihania kuvia Hyvinkään kauniista maisemista :)


SYYSKUU:


Syyskuukin sujui vielä suht hyvin blogin puolella. Esittelin muutaman meille jo ennen syyskuuta tulleen seikan. Lähes uudenveroinen, käytetty keraaminenen hella sai oman postauksensa, kuten myöskin Dermosilin tilauksen muassa muuttunut tiskipiste.

Kuitenkin, sekä blogissa että instagramissa huomion ja voiton vei tuo ihastuttava uusi perheenjäsenemme, melkein aatelinen, eli kissanpentu nimeltään Viljami. Se on luonteeltaan ylisöpö, yliutelias ja hyyyvin sosiaalinen, joten sen metkuista ette pääse eroon ;D


LOKAKUU: 


Lokakuussa alkoi alavireisyys jo selkeämmin näkyä. Alkukuu vielä menetteli meikäläisen sipistellessä olkkarin sisustuksen parissa ja esitellessä mutsilan terassin syysasua. Sitten kuun puolivälissä Galaksin kaunein hajosi, ja se suisti mut melkein pohjamutiin. Ei maittanut bloggaaminen eikä oikein mikään muukaan. Enää en edes käynyt netissä useana päivänä putkeen...


MARRASKUU:


Marraskuussa olinkin sitten aivan aallonpohjukassa. En tainnut koko kuussa töiden lisäksi juuri muuta fiksua tehdä kuin siivota ja sisustaa partsin uuteen uskoon. Blogiin sain aikaiseksi peräti kaksi postausta koko kuussa! Huh, ei ollut yhtään kiva kuukausi.


JOULUKUU:


Joulukuussa vireettömyys jatkui koko alkukuun, kunnes kuun puolivälin tienoilla punainen väri palasi Daralandiaan tuoden joulufiiliksen mukanaan. Joululoman aikaan pääsin myös palaamaan takaisin Instagramin ihmeelliseen maailmaan P:n ja äitini puhelimien turvin :) Se nosti myös tunnelmiani kovasti, ja nyt kun oma rakas Galaksin kauneinpanikin on taas kunnossa, alkaa fiilikset jo olemaan huomattavasti loppuvuotta paremmat!

Joululoma oli tietenkin ihana kokonaisuudessaan. Viikon vietimme mutsilassa ja toisen kotosalla, ja talvi lumineen ja pakkasineen saapui kuin tilauksesta juuri jouluksi tänne Etelä-Suomeenkin. Viljami kasvoi kohisemalla ja Taavi ja Viivikin testailivat pakkasenkestävyyttään mutsilan terassilla ;D Kun vielä saatiin uusi imurikin, oli päätös vuodelle oikein mukava :)


Niin se vierähti vuosi 2014 Daralandiassa. Loppuvuoden  alakulon takia siitä jäi vähän huono jälkimaku, mutta tämän vuosikoosteen tekeminen paransi sitä aika paljon. Tämän avulla vasta oikeastaan muistin, miten kiva alkuvuosi olikaan. Ja no, voiko vuosi nyt ihan paska olla, jos siitä sentään puolet sujui hyvin?

Parempaa vuotta 2015 toivon kuitenkin sekä itselleni, että myös teille siellä jossain! <3

12 kommenttia:

  1. Vastasin vihdoin joskus hamassa menneisyydessä minulle jättämääsi haasteeseen;)
    Ja myös minulta simahti läppäri juuri ennen joulua...suurin osa kuvista säilyi, sillä olin ehtinyt ottaa varmuuskopiot - mutta harmittaa nekin, mitkä menetin!
    Kivaa viikkoa sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No jopas sullakin oli epäonnea loppuvuodesta! Onneksi sentään olit mua viisaampi ja olit edes joistain kuvista ottanut varmuuskopiot :) Mukavaa viikonloppua!

      Poista
  2. Voi vitsi nämä vuosikoosteet on kivoja lukea :) Palautuu mieleen paljon vuoden ajalta. Parempaa fiilistä tähän vuoteen sinulle <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon kanssa tykännyt lukea näitä, ja tykkäsin kirjoittaakin :) Kiitos paljon Tsinnia ja sinullekin toivon oikein ihanaa vuotta 2015 <3

      Poista
  3. Ihanat kisulit sinulla! Löysin Lady of the Messin kautta kivaan blogiisi ja tykästyin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kaunis Matkatar! Tosi ihanaa kuulla, että tykästyit kissoihini ja blogiini <3 Olet kuule erittäin lämpimästi tervetullut seuraamaan mun horinoitani <3

      Poista
  4. Mun korviin (silmiin) ainakin kuulosti (näytti) siltä, että vuoden loppua kohdenhan sun tilanne jälleen koheni eikä koko vuosipuolikas sentään ihan katalasti mennyt. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmmhh... Noin kun tarkemmin ajattelee, niin olet muuten oikeassa! (Taas kerran ja kuinkas muutenkaan... ;D) Ehkä se masennuskausi vaan jäi niin katalana mieleen kummittelemaan, että se tahri koko loppuvuoden ja melkein sen alunkin...

      Poista
  5. Parempaa uutta vuotta siis! Jostain syystä marraskuu oli alavireinen täälläkin. Ei juuri aurinko paistanut ja nyt puhun säästä. Matalapaine vaikuttaa myös minuun.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Marraskuut osaa kyllä olla aika matalia monesti. Jos ei muuten, niin kyllä pelkästään se pimeys ja harmaus masentaa vähäsen aina. Toivon sulle, Mamma N, ja koko perheellesi ja aivan erityisesti Sulolle, oiiikeiin kissamaista ja kivaa vuotta! Namua odotellessa... :D

      Poista
  6. Aikojen kuluttua muistat tuosta vuodesta vain sen mahtavan kokemuksen: jäiden lähdön... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Wau! Toivottavasti näin käy :) Siinä muuten ihana muisto <3

      Poista

Jätä viestiä käynnistäsi! Huomaa, että yli 6 päivää vanhoihin teksteihin on päällä kommenttien valvonta, jotta huomaan ne varmasti :)