perjantai 23. tammikuuta 2015

10 kuvaa kesään... eiku...

... 9 kuvaa kesään. Tai jos tsekataan ihan rauhassa montako niitä nyt tulee... ;D No, kymmentä ei tule ainakaan, ellen sitten jossain kuussa intoudu ottamaan kahta kuvaa.

Tämä haaste alkoi mulla syyskuussa hieman myöhässä. Ja sen jälkeen ei sitten mitään kuulunutkaan, joten nyt olen huomattavasti enemmän kuin hieman myöhässä. Mutta hei, yhtä lukuunottamatta kaikki kuvat on kuitenkin otettu, ja ne julkaistaan nyt!

Lokakuussa ehdin ottaa haastekuvan perjantaina, 17.10.2014. Ehdin sen jopa Instagramissakin julkaista. Mutta ennenkuin ehdin siirtää sen koneelle, Galaksin kaunein hajosi. Kuvat olivat sattumoisin menneet puhelimen muistiin, eivät siis muistikortille. Siinä Galaksin kauneimman hajoamisesta johtuvassa masennuksen alhossa en sitten jaksanut pähkäillä kuvien kaivamista puhelimen uumenista ja päätin antaa vain olla. Mutta nyt armas puhelimeni on jälleen kunnossa kuvineen päivineen, joten tässä se lokakuun kuva nyt tulee:


Marraskuussa masennus valtasi mut melkein kokonaan enkä edes harkinnut haasteen jatkamista ja kuvan ottamista. En tainnut edes muistaa koko asiaa. Tosin miltä tuo kuva nyt sitten olisi näyttänytkään? Sama maisema, mutta sateisena, märkänä, harmaana ja rumana. Syksyn ruska oli jo lakastunut pois eikä lumisateitakaan vielä näkynyt missään. Joten en usko, että jälkipolvet paljoakaan menettävät marraskuun kuvan puuttumisesta ;)

Joulukuussa sitten tuleva joululoma piristi mieltäni ja eräänä aamuna, kun tiesin pääseväni ajoissa töistä kotiin, nappasin pokkarin käsilaukkuuni mukaan. Töistä kotiuduttuani sitten matkan varrella räpsin muutaman kuvan haasteeseen valitsemastani tienpätkästä. En tuolloin vielä tiennyt, tulenko kuvaa siitä koskaan julkaisemaan, mutta ilmeisesti jonkinlainen, ainakin aikomuksen puolikas vielä mielessä kyti. Ja nyt on tullut julkaisun aika. Satavarma en joulukuun kuvan kuvauspäivämäärästä ole, mutta muistaakseni se on otettu 16.12.2014:


Ja nyt, tammikuussa Galaksin kaunein vihdoin korjautui ja siinä samalla korjautui mun masennuksen alhonikin :D Joten tammikuun kuva onkin otettu omalla rakkaalla puhelimellani <3
Hetkisen kuitenkin pohdin, että kannattaako haastetta enää tässä vaiheessa jatkaa ylipäätään, mutta päätin lopulta kuitenkin jatkaa. Nyt siis päästiin ajantasalle tätä haastetta ja kuvaan, joka on otettu 14.1.2015:Ei taas mennyt tämäkään juttu kaikkien taiteen, tai edes hyvän bloggaamisen, sääntöjen mukaan, mutta väliäkös tuolla! Eipä Daralandiassa muutenkaan hommat suju niinkuin niissä hienoissa blogeissa =D Ja helmikuussa sitten jatketaan, ja nyt koitetaan viedä haasteen toteutus kunniakkaasti finaaliin saakka :)

Virkistävää viikonloppua kaikille!

2 kommenttia:

  1. Voi sinua Daranen, marraskuu on ollut sulle tuhma ja julma, laittanut mielen matalaksi :( Ei mene tasan marraskuun antimet, minä rakastan marraskuuta, voisin aina vaan elellä marraskuuta. No nyt on tämä ihana tammikuu, täällä on ainakin aika paljo ollut pakkasta ja aurinko paistaa kuin etelänmerillä. Untuvatakki on hankkinut hintaansa, ei ihan vielä ole bikinikelit. :D

    Kivaa ja aurinkoista viikonloppua hanaDara <3

    VastaaPoista
  2. Soili <3 Hana <3<3 Joo, marraskuu oli ilkeä, no yleensäkin se on, mutta viime vuonna erityisesti... Sä voisit kyllä vähän jutella sille marraskuulle, että voisi olla niinku vähäsen nätimpi ja pirteempi täälläkin... ;D

    Nyt on kyllä muuten ollut ihan kiva talvi. Lunta on täällä etelässäkin ja lisääkin sataa tämän tästä :) Saatiin valkoinen joulu ja valkoisuus ei ole vielä kertaakaan ehtinyt täysin sulaa pois. Joskus näyttää vähän heikolta, mut sitten se heittää uuden lumisateen kuin tilauksesta päiviä valkaisemaan <3

    VastaaPoista

Jätä viestiä käynnistäsi! Huomaa, että yli 6 päivää vanhoihin teksteihin on päällä kommenttien valvonta, jotta huomaan ne varmasti :)