torstai 15. tammikuuta 2015

Vuosikooste 2014, osa 1

Taas on tullut aika muistella menneitä ja pistää vuosi 2014 pakettiin. Viime vuonna aloitin omassa blogissani tämän, mielestäni tosi kivan ja muistia eheyttävän tavan. Muistia se eheyttää siten, että kuukausi kuukaudelta menneeseen vuoteen palaaminen antaa jotenkin kattavamman perspektiivin kuin muuten vain ajatteleminen. Minulla loppuvuosi oli tosi alavireinen, suorastaan lamaantunut. Se näkyi selvästi tässä blogissakin. Mutta hyvä on silti muistaa sitä alkuvuottakin, jolloin vielä virtaa riitti eikä tekniikkakaan takkuillut.

Joten jakautukoon nyt tämäkin postaus suosiolla kahteen osaan. Käsitellään ensin tämä vuoden 2014 parempi puolisko. Seuraavassa postauksessa sitten jotain siitä huonommasta. Ja hei; vuosi 2014 oli ylipäätään ensimmäinen mun kokonainen blogivuoteni :)


TAMMIKUU:Tammikuussa en blogissa juuri muuta tehnyt kuin muistellut edellistä vuotta tavalla jos toisellakin. Sen lisäksi ei paljon jälkipolville jäänyt. Oikeat lumet satoivat Etelä-Suomeenkin vihdoin tammikuussa ja mä ostin elämäni ensimmäisen Kastehelmen, sen tuikkukipon...


HELMIKUU:


Helmikuussa vierailin mutsilassa ja shoppailin ahkerasti ja oikein luvan kanssa. On se aina erityisen kivaa shoppailla ihan niin että on itselleen antanut luvan siihen. Ja tietenkin kisut oli meidän mukana :)

MAALISKUU:


Maaliskuu oli tuolien kuukausi Daralandiassa. Ensin maalattiin vanhan nojatuolin puitteet valkoisiksi, sitten ostettiin uusi porrasjakkara ja vanha isäni perintöä oleva pinnatuoli löysi vihdoin tiensä meille. Pinnatuolia ei muuten ole vielä maalattu, eikä näillä näkymin edes maalata. Se on just hyvä tuollaisenaan, kauniisti ikääntyneenä ja puunsyyt kuultaen :) Se sai loppuvuodesta kaverikseen uuden-vanhan työpöydänkin, josta lisää myöhemmin.


HUHTIKUU:Huhtikuussa sitten tapahtuikin paljon. Blogini täytti vuoden ja meille tuli vihdoin uusi olkkarin pöytä! Nautin pöydästäni vieläkin ja vanhaa ei ole tullut kertaakaan ikävä ;D

Lisäksi kävimme pääsiaisen aikaan viikon mittaisella kevätlomalla Pohjois-Karjalassa mökillä. Se oli niin ihana viikko, että kaiholla sitä vieläkin muistelen! Saimme nauttia aurinkoisista säistä ja jäiden sulamisesta. Ja saimme olla vaan, ihanasti joutilaina, täysin irti arjesta.


TOUKOKUU:


Toukokuussa kuvailin arkeani yhdellä kuvalla, nautin kukoistavasta keväästä ja sain kiitosta työpanoksestani sekä esimieheltäni että asiakkailtani. Lähestyvä kesäloma poltteli jo jalkapohjissa ja elämä maistui muutenkin hyvältä. Erinomainen päätös kivalle keväälle :) 


KESÄKUU:

Kesäkuusta päällimmäisenä mieleen on jäänyt loma mökkimaisemissa. Siellä saimme "nauttia" varsin viileistä säistä, ihastella maailman kauneinta sumua järvellä, lumoutua auringonlaskuista ja viettää juhannusta aurinkoisessa ja jopa ihan lämpimässäkin säässä :)

Yleisesti ottaen kelit olivat todella kylmät vuodenaikaan nähden tuolloin kesäkuussa. Me ei sentään lunta niskaamme saatu, vaikka muualla Suomessa olivat ihmiset päässeet sitäkin ihmettä todistamaan ;D

Vuoden 2014 ensimmäinen puolikas oli kaiken kaikkiaan tosi kivaa aikaa. Hyvä oli sekin muistaa nyt, sillä muuten se tuntuu jääneen mun ajatuksissani loppuvuoden harmien jalkoihin. Mutta niihin loppuvuoden harmeihin palataan vasta viikonloppuna. Nyt nautitaan hetki hyvistä muistoista <3

Mukavaa torstai-iltaa kaikille! 

4 kommenttia:

 1. Nää vuosikoosteet on kivoja, mutten oo itse jaksanut alkaa kahlaamaan kuva-arkistojani läpi. Melko työlästä varmasti tällaisen postauksen kasaaminen.
  Voi, kun ois jo kesä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Työlästä ja aikaa vievää tuo tosiaan oli. Viime vuodesta oppineena, otin nyt suosiolla kollaaseihin blogissani aiemmin julkaistuja kuvia ja silti pelkästään kuvien miettimiseen ja kollaasien tekemiseen meni aikaa useampi tunti! Viime vuonnahan kaivelin arkistoistani parhaani mukaan ennen julkaisemattomia kuvia ja käytin niitä Photoscapen käsittelyssä ennen kollaasien tekoa, ja siinä olikin sellainen savotta, että oksat pois ;D Nyt selvisin sentään sikäli helpommalla, että valitsemiani kuvia ei paljoa tarvinnut muokata enää, kun se oli jo valmiiksi aikanaan tehty :)

   No, vaivasta huolimatta tämän vuosikoosteen tekeminen oli mulle varsin terveellistä, sillä muuten olisin saattanut pitää viime vuotta huonompana, kuin se todellisuudessa olikaan. Kiva, että tykkäsit lukea Annaseni <3

   Poista
 2. Ihania kuvia, kivoja tapahtumia ja mukavia muistoja. Perfect!

  VastaaPoista
 3. Kiitos paljon kissus! Alkuvuosi oli kyllä tosi onnistunut, niin kuvien kannalta kuin muutenkin :)

  VastaaPoista

Jätä viestiä käynnistäsi! Huomaa, että yli 6 päivää vanhoihin teksteihin on päällä kommenttien valvonta, jotta huomaan ne varmasti :)