torstai 12. kesäkuuta 2014

Verkotettu...

Partsi nimittäin. Muistatteko, kun täällä kerroin suunnitelmistani laittaa parvekkeelle uusi verkko kissojen suojaksi? No, nyt se on tehty. Tai tehtiin jo yli viikko sitten. Mä niin suunnittelin, että siivoan partsin ihan kunnolla, laitan sen oikein kauniiksi, hankin kukkia ja kaikkea. Ja sitten otan valokuvia teidän iloksenne siitä nättinä, kesäisenä ja verkotettuna.

Sanonta kertoo, että hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Ei vaan päde Daralandiassa. Hyvin suunniteltu on täällä tasan hyvin suunniteltu, ei yhtään enempää. Suunnitelmien toteutus on kokonaan eri juttu. Joskus se tapahtuu nopeammin, joskus hitaammin ja toisinaan ei tapahdu ollenkaan. Nyt ollaan vaiheessa hitaammin ja kaikista upeista suunnitelmistani toteutettu on tasan yksi: se partsin verkotus. Jos siis odotitte ihania kokonaiskuvia parvekkeestamme, olen pahoillani. Luvassa on vain yksityiskohtia, kissoja ja eräs jumalaisen kaunis gerbera.


Siinä on Viivi parvekkeen kaiteella istumassa. Ja parveke ilman verkkoa. Alla on sitten Taavi, parvekkeen kaiteella istumassa ja partsi verkotettuna.


Verkko on tuollaista tukevaa puutarhaverkkoa. Edellinen oli ohuempaa kanaverkkoa, mutta sehän löpsähti toissa talvena aika nopeasti, kun pari kertaa sai niskaansa talon katolta tippuvia lumia. Jospa tämä nyt kestäisi vähän paremmin Suomen hurjia luonnonvoimia ;) Ei kuitenkaan ihan joka vuosi huvittaisi olla verkkoa vaihtamassakaan. Ei se niin helppoa ja nopeaa sentään ole ;D

Partsin kaide näyttää näissä kuvissa aika kauhealta. Se pitäisi pestä ja maalata. Kunhan vaan saisi aikaiseksi. Taas yksi homma lisää mun ennästäänkin haasteellisen parvekeprojektiini... Jos tässä huonosti käy, ehtii vielä syksy tulemaan ennenkuin mä saan aikaiseksi yhtään mitään, ja kukas sitä talvea vasten sitten enää viittii... ;DEi tämä verkko tietenkään mikään kauneuden huipentuma ole, mutta kissataloudessa lasittamattomalla parvekkeella on oikeastaan välttämätön. Ja aika kivasti se taustaansa maastoutuu suht läheltäkin katsottuna. Tuonne ulos jos tien viereen menee seisomaan ja katsoo meidän parveketta, ei verkkoa edes huomaa, ellei tiedä sen olevan siinä.

Jaa, se jumalaisen kaunis gerbera? Se on ihan se sama, joka kukoisti jo tässä postauksessa. Kun en muuta koristetta tuonne partsille keksinyt, siirsin gerberan sinne. Oikeastaan vahingossa laitoin sen hetkeksi parvekkeen kaiteelle ja ihastuin, miten iltapäivän aurinko nappasi sen terälehtiin ja pisti sen oikein hehkumaan. Galaksin kaunein sattui olemaan kädessä, joten eikun kuvaamaan :)


Gerbera on kyllä aivan uskomaton kukka! Tämän sain yli kaksi viikkoa sitten ja vieläkin se porskuttaa! Leikkokukka, joka on jumalaisen kaunis ja erinomaisen kestävä. Ystäväni J:n todella osuvaa kuvausta lainatakseni: "Uljas ja majesteettinen, silti samalla päivänkakkaramaisen rento."
Mä taidan olla rakastunut <3 <3Kaunista torstaita kaikille!


16 kommenttia:

 1. Ihanat kisut. <3 Ja gerberasi on kyllä kaunis. Kivaa päivää!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jemina! Sekä omastani, että kisujen ja gerberan puolesta :)

   Poista
 2. Päivänkakkaramaisen rento, hauskasti sanottu! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös olekin? Mutta sellainen se on :) Nyt vasta on alkanut nuupahtamaan, kun vissiin suutahti partsilla ollessaan parista viileästä yöstä...

   Poista
 3. Kaunis gerbera ja suloiset kisut <3 Nyt on kisuilla turvallisempaa. On se hyvä että jollakin muullakin on toteutus hieman hidasta. Meillä ollaan eletty rempan keskellä jo tovi, mutta tähän alkaa jo tottua ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marru! Joo, toteutus on täällä tosi hidasta ;) Siinä kun toisilla tosiaan hyvin suunniteltu on puoliksi tehty, meillä se puoliksi tehtykin on vielä kaukana valmiista :D

   Poista
 4. Kissaihanuuksia! Ja kissataloudessa ulkonäköseikat ovat sivuasia;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin, kissataloudessa ei aina voi ajatella ulkonäköseikkoja, ja ainakin jos liikaa ajattelee, kissat kyllä palauttaa tehokkaasti takaisin maan pinnalle ;D

   Kissaihanuudet kiittävät ihanaa Ladya <3

   Poista
 5. Oih, gerbera on kyllä yksi kauneimmista kukista :). Onhan tuo paljon turvallisempaa, kun on verkko partsilla ja näin ei tarvitse joka kerta olla vahtimassa jos kisut menevät partsille <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri näin! Nyt voi pitää rauhassa partsin ovea aukikin, jotta ilma kiertää, eikä tarvitse pelätä, että katit lehahtaa jonkun linnun perässä kaiteelta suoraan pihalle ;)

   Mukavaa viikonloppua <3

   Poista
 6. No pääsevät ainakin Viivi ja Taavi nauttimaan kesästä partsilla...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin pääsevät! Ja tänään pääsevät nauttimaan kesästä mökille :)

   Poista
 7. Kisut ovat kyllä niin söpöjä!!! Turvallisempi olotila, kun tietää että kisut ovat partsin puolella. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin on nyt verkon kanssa turvallisempi fiilis! Taavi varsinkin on sellainen hötkylä, että ihan hirvitti ilman verkkoa, vaikka sen vieressä itse aina olikin vahtimassa...

   Poista
 8. Hyvät hyssykät, vieläkö se sama gerbera on hengissä?!?! Ja noin freesinä vielä. Loistoyksilö!

  Meillä mikään kukka ei elä kolmea päivää kauempaa, nääs kun meikäläisellä on tämä käänteinen viherpeukalo :)

  Kiva kun kissat on suojattu, kesän hyvä työ onkin sitten tehty.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaana, nyt vasta rupesi gerbera nuupahtamaan. Otti kai nokkiinsa kunjoutui pari yötä partsilla palelemaan ;D

   Haaahh! Toi oli aika lohdullisesti sanottu; kesän hyvä työ tehty. Nyt sitä voiki sit vaan relata loppukesän ;)

   Poista

Jätä viestiä käynnistäsi! Huomaa, että yli 6 päivää vanhoihin teksteihin on päällä kommenttien valvonta, jotta huomaan ne varmasti :)