keskiviikko 11. kesäkuuta 2014

Purnukkavuoren pienennystä - toukokuu 2014

Huh hellettä! Aivotkin sulaa. Ainakaan ei ajatus tunnu kulkevan millään.

Mä meinasin melkein unohtaa postata toukokuun aikana loppuneista kosmetiikkatuotteista. Ei sinänsä mikään ihme, toukokuussa kun ei varsinaisesti niiden määrällä päästy juhlimaan. Toisaalta kesäkuun saldo näyttää jo nyt paremmalta ;)

Kuva Lush Wiki

Toukokuussa loppui Lushin nyt jo lopetettu Lust-saippua. Tämä oli kaunis, tummahko vaaleanpunainen (kuvassa saippua on vaaleampi kuin oma palaseni oli) saippua, jonka tuoksu oli aikamoisen voimakas. Muita tuotteita tällä samalla tuoksulla Lushilta vielä saa, mutta minä en tuoksuun niin ihastunut, että sitä lisää kaipaisin. Pesuominaisuuksiltaan tää saippua oli ihan mukava, mutta tuoksun voimakkuus häiritsi minua vähäsen. Tuoksu ei ole paha tai huono millään tavalla, mutta ainakin omassa saippuapalassani se vain oli liian voimakas mun nenälleni.


Nivean Dry Comfort dödö loppui myös. Tästä tykkäsin. Oikein kiva dödö miellyttävän miedolla niveamaisella tuoksulla. Pitää hyvin haisut poissa, ei ärsytä ihoa ja kuivuu nopeasti kainaloiden iholle. Erityisesti pidän siitä, että läpinäkyvän pullon ansiosta pysyy kokoajan perillä siitä, paljonko dödöä on jäljellä. Vielä kun Niveakin kääntäisi nää dödöpullonsa sellaisiksi ylösalaisin-versioiksi, niin voisin rankata Nivean dödöt markettien parhaimmistoon. Ainut huono puoli mitä nimittäin keksin, on se, että pulloa täytyy pyöreän korkkinsa takia loppuvaiheessa säilyttää ylösalaisin jossain erillisessä astiassa, jotta saa loppusisällön valumaan korkin juureen. Mä ostelen yleensä mitä vaan dödöä mikä on tarjouksessa. Ja silti säännöllisesti palaan aina tähän.


Kuukauden kuningatar -tittelin nappasi toukokuussa Methodin ihana Waterfall -nestesaippua. Pullo kuin kastepisara, saippua sen sisällä kuin Sininen Laguuni ja tuoksu kuin vesiputouksen kohina. Parabeeniton ja pehmeästi pesevä. Ahhh...


Kuumaa keskiviikkoa kaikille :D


1 kommentti:

Jätä viestiä käynnistäsi! Huomaa, että yli 6 päivää vanhoihin teksteihin on päällä kommenttien valvonta, jotta huomaan ne varmasti :)