maanantai 26. toukokuuta 2014

Arki yhdellä kuvalla 5/5

Eilinen oli oikeastaan aika mukava päivä. Sääli, että jälkipolville siitä ei juuri kuvia jäänyt. Kävin päivällä äänestämässä ja sen jälkeen pienellä kävelyllä. Bongasin paljon suorastaan silmiä huikaisevan keltaisia voikukkia, mutta enpä tajunnut ottaa kuvia niistä. Ihastelin kukkivaa pihlajaa, enkä luonnollisestikaan muistanut ottaa kuvaa siitäkään. Illalla vielä katselin Viiviä istumassa partsilla ilta-auringon kajossa, ja tietenkään en muistanut sitäkään hetkeä ikuistaa. Sen sijaan näistä lohduttomista lukemista muistin vielä ennen puoltayötä ottaakin pari kuvaa:


Niinhän siinä sitten kävi, että veli Venäjä vei maailmanmestaruuden. No, ei mahda mitään eikä hoppee oo häppee. Monelle Leijonalle oli tämä hopea ensimmäinen arvokisamitali :)

Koska lauantaina Tsekinrökityshuumassa unohdin täysin haastaa ketään mukaan, heitän nyt haasteen kahteen osoitteeseen. Arkeaan kuvaamaan kutsun vielä Birgitin Bikken pilttuusta ja Marrun Varvikosta.

Kaunista viikkoa kaikille!

4 kommenttia:

 1. Kiitoksia haasteesta! Ei se auta kuin alkaa haasteen kimppuun. Henkilökohtaisessa fbssa olenkin tämän tehnyt, mutten vielä missään blogin puolella.
  Kaunista viikkoa myös sinulle! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olepa hyvä vaan! Kivaa nähdä sun arkikuvia :)

   Poista
 2. Nimenomaan, hopee ei oo häpee :) Upeasti pelasivat ♥!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ne hyvin pelasivat! Veli venäläinen oli vaan vahvempi nyt, paitsi pelissä niin ilmeisesti myös vähän muussakin... Ihme juttuja paljastunut tuomaroinnista ja Suomen harjoitusvuoron peruuntumisesta jne...

   Poista

Jätä viestiä käynnistäsi! Huomaa, että yli 6 päivää vanhoihin teksteihin on päällä kommenttien valvonta, jotta huomaan ne varmasti :)