keskiviikko 21. toukokuuta 2014

Arki yhdellä kuvalla 1/5

Kivaa keskiviikkoa kaikille!

Sain taannoin Irinalta arkikuvahaasteen, jossa on tarkoitus viitenä perättäisenä päivänä kuvata päiväänsä yhdellä valokuvalla. Joka päivä mukaan pitäisi haastaa myös yksi uusi bloggaaja. Tämä haaste on jo pitkään kiertänyt paitsi blogistaniaa myöskin Facebookia, joten en uskalla luvata, että onnistun joka päiväksi löytämään uuden haastettavan, mutta yritetään :)

Tänään kävin kävelyllä metsässä. Pilvisestä säästä huolimatta onnistuin välttymään sateelta :) Kiva oli myös ottaa kuvia ja havaita, kuinka vielä löytyy mahtavia metsämaisemia ihan täältä Helsingin kupeestakin.


Ensimmäiseksi arkikuvia haluaisin nähdä blogissa nimeltä Kotiporstua! Kannattaa muuten ehdottomasti käydä tutustumassa kyseiseen blogiin, mä tykästyin kovasti heti ensivierailullani!4 kommenttia:

 1. Ihanan vihreä kuva :))!! Arki on ihmisen parasta aikaaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on muuten hyvin sanottu: arki on ihmisen parasta aikaa. Juuri noinhan sen pitäisi mennä! Aika usein sitä itse huomaa, miten ajattelee nauttivansa elämästä vain vapaa-ajalla ja lomilla. Voi mitä suurta typeryyttä ja hukkaanheitettyä arvokasta aikaa tuollainen ajatus onkaan. Arkeahan sitä pääosin eletään, joten just senhän sitä pitäisi ollakin parasta aikaa :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos paljon <3 Oli kyllä nätti maisemakin, vaikka pilvistä olikin :)

   Poista

Jätä viestiä käynnistäsi! Huomaa, että yli 6 päivää vanhoihin teksteihin on päällä kommenttien valvonta, jotta huomaan ne varmasti :)