perjantai 23. toukokuuta 2014

Arki yhdellä kuvalla 3/5

Hyvä päivä. Tapahtui jotain tavallisuudesta poikkeavaa, jotain todella ilahduttavaa :)

Kiitos hyvin tehdystä työstä:

Tiimi, jossa olen kuluneen vuoden työskennellyt, sai kiitosta. Lähin esimiehemme oli sitä mieltä, että olemme olleet erittäin osaavia, tavoitteellisia ja luovia työssämme. Olimme onnistuneet suunnitelmissamme ja tavoitteissamme poikkeuksellisen hienosti vaihteleviin työolosuhteisiin nähden. Siitä kiitoksena saimme jokainen tämän työtiimin jäsen pomoltamme lahjaksi kahvipaketin, teetä sekä Stocmannin lahjakortin.

Tällaista ei tosiaan joka päivä mulle tapahdu, ei joka vuosi eikä edes joka vuosikymmen ;) Saan sillointällöin kiitosta työstäni asiakkailta, mutta tämä on ensimmäinen kerta, kun saan tällä tavoin konkreettisen, ylimääräisen bonuksen pomoltani. Taas huomaan, miten hirveän tärkeää on saada kiitosta, kun sen ansaitsee. Siitä saa niin paljon iloa ja jaksamista taas uusiin juttuihin!

Ihanaa viikonloppua kaikille! Ja kiittäkää tänä viikonloppuna läheisiänne hyvistä asioista!
(Mulla on kotioloissa mennyt liian pitkään lähinnä marmatuksen puolella. Nyt otankin vaarin omasta neuvostani ja annan vaihteeksi kiitosta <3)


Edit: Melkein lahopäänä unohdin haastaa! Mutta teen sen nyt heti :) Tänään haastan arkikuviaan jakamaan Jossun Maailman parhaasta paikasta!

16 kommenttia:

 1. Olipas kiva tapa kiittää - ja valitettavan harvinainen! Kiitos muistutuksesta♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä ihanaa saada kiitosta, ja hyvin, hyvin harvinaista herkkua kyllä :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Voi kyllä! Olin ihan hämmentynyt, kun en todellakaan yhtään osannut moista odottaa.

   Poista
 3. Voi miten mahtava juttu! Tuollaisesta tulee niin mahtava fiilis!:) Itse ratkaisin tänään asian minuuteissa, johon pomo luuli minulla menevän tunteja. Sain kehuja ja se kyllä tuntui tosi kivalta! Mahtavaa vkonloppua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se vaan on tosi mukavaa saada kiitosta työstään, ihan esimiestasoltakin :) Mukavaa loppuviikkoa sulle <3

   Poista
 4. Ihana lähiesimies sulla! Kiitos haasteesta, en varmaan ihan joka päivä postaa, mutta yritänpä kuitenkin arkeani blogiin kuvata :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se kyllä tosi kiva. Ja hei, ihanaa että tartuit haasteeseen!

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Kiitos Irmastiina! Tää on kyllä yksi parhaista esimiehistä, mitä mulla on ollut :)

   Poista
 6. Ihana yllätys! Kyllä tuollaisia pitäisi aina välillä saada, piristävät mieltä ;) Ihanaa ja aurinkoista viikonloppua sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ruut! Kyllä ihmeellisesti piristää tällainen :) Kivaa loppuviikkoa sinulle :)

   Poista
 7. Ihania juttuja! Mahtavaa ja tärkeää saada kiitosta ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jelena! Olet ihan oikeassa; on se tärkeää ihan jo oman työssä jaksamisenkin kannalta saada kiitosta silloin kun sen ansaitsee. Kun kuitenkin kritiikkiäkin tulee takuuvarmasti kun sen ansaitsee, niin hyvä saada myös positiivista palautetta :)

   Poista

Jätä viestiä käynnistäsi! Huomaa, että yli 6 päivää vanhoihin teksteihin on päällä kommenttien valvonta, jotta huomaan ne varmasti :)