perjantai 16. elokuuta 2013

Parasta kotona osa 1.

Mitä tehdä, kun kaikki on kesken? Kämppä kuin hullunmylly, kodinkunnostusprojekti jäänyt jälkeen ja uudistussuunnitelmat toteuttamatta.

Masentuminen on toki yksi vaihtoehto, mutta ei onneksi ainut eikä edes paras mahdollinen.
Ainahan voisi siivota - joojoo, ehkä huomenna...
Voisi lähteä shoppailemaan - että niinku millähän rahalla? 
Tai voi miettiä, mikä kotona nyt on kauneinta - LOISTAVA IDEA!!

Tämä loistava idea ei alunperin ole ihan omani, vaan kimmokkeen siihen sain jo keväällä lumoavan Loven  Beauty of Life-blogista.  En tuolloin heti tiennyt, kuinka omassa blogissa idean toteuttaisin ja sitten se jäi unholaan muiden mietteiden alle. Ja hyvä että jäikin! Tää on nimittäin parasta piristystä tässä muuten kodin laiton kannalta niin jämähtäneessä tilanteessa!
Joten tässä tulee Daralandian kaunottaret, kaikki se, mistä minä tykkään kotona eniten :)

HATTIVATTI

Keittiön kaunistus on OBH Nordican Style Vac -rikkaimuri, jonka minä ristin Hattivatiksi jo kaupassa sen nähdessäni. Siinä on persoonallinen pyöreä muotoilu ja raikas valkoinen väri. Se sopii erinomaisesti mun käytännöllistä & kaunista -filosofiaani.
Sanokaa Hattis vaan ;)


KELTAINEN PURKKI

Tässä keltaisessa purkissa säilytän kauhoja, kapustoja ja lastoja, joita ruokaa laittaessa tarvitsee. Purkin sain äidiltäni tuparilahjaksi kun ensimmäistä kertaa pois vanhempien helmoista muutin. Ikää sillä alkaa olemaan siis jo 20 vuotta, ja silti mä vaan tykkään siitä edelleen. Vaikka se nykyisen keittiön värimaailmaan ei oikein sovikaan, en ole siitä raaskinut luopuakaan. Keltainen on kaunista! KYNTTILÄRASIA

Tällainen rasia löytyy jo monesta kodista. Enkä kyllä ihmettele laisinkaan, kaunishan se on! Minä tykkään sen yksinkertaisesta ja selkeästä ulkonäöstä. Se edustaa hyvin minun ihannettani siitä, että koriste-esineelläkin on selvä käyttötarkoitus ja tehtävä.  

  LYHTYTämän lyhdyn sain vuosia sitten työkavereiltani lopettaessani silloisessa työpaikassa. Kokonsa puolesta se sopisi hyvin vaikka partsille, ja ajoittain se siellä onkin. Pääasiassa pidän sitä kuitenkin sisätiloissa, sillä en halua että se jää lasittamattomalla parvekkeellamme täysin säiden armoille. Se on sisälläkin ihanan tunnelmallinen sisustuselementti, varsinkin illan hämärtyessä, kun kynttilän sytyttää :)


Opinpahan muuten tämän postauksen kuvia ottaessani taas erään elämän kurjista tosiasioista. Kun lyhdyssä polttaa kynttilää, lyhdyn sisälle kertyy nokea, joka ei välttämättä kovin selvästi ulospäin näy.  Joten kun alkaa pyyhkimään pölyjä lyhdyn sisäosista, ei valkea mikrokuituliina ole paras mahdollinen valinta siihen puuhaan. Käytön jälkeen se nimittäin näyttää tältä:


Hahhaa, se siitä mikrokuituliinasta sitten. Saa tomittaa loppuelämänsä partsinpesurätin virkaa ;D

Leppoisaa viikonloppua kaikille!
 

14 kommenttia:

 1. Kiva postaus! Toi hattivatti saa kyllä aina hymyn huulille :) Mukavaa viikonloppua sinnekin!

  VastaaPoista
 2. Mä oon miettinyt, että teen postauksen kodin häpeäpilkuista, mutta tää olikin paljon positiivisempi. Oikea hyvän mielen postaus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä lukisin kyllä mielelläni sun kodin häpeäpilkuistakin... Muuten en usko että teillä sellaisia onkaan ;D Ihan hyvä idea sekin minusta. Mut hei, sähän voit tehdä molemmat, sekä häpeäpilkut että sen mikä on parasta :)

   (Daralandian häpeäpilkuista saisi aikaan helposti vaikka kymmenosaisen jatkokertomuksen, mut mä en ole varma olisko mulla yhtään lukijaa jäljellä enää sellaisen jälkeen... =D)

   Poista
 3. Olipa mukava postaus. Tuollainen hattivatti olisi kyllä kätevä. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Marru! Hattis on kyllä kätsä kapistus :)

   Poista
 4. Mahtava postaus ! Hattivatti näyttää kivalta ja kätevältä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Voin suositella Hattista (ts. niitä sen lajitovereita) lämpimästi jos tarvetta pienelle rikkaimurille on :)
   Ei se varmasti mitään Ergorapidoa tms. päihitä, mutta kivasti se leivänmurut sun muun pikkunöyhdän nappaa.

   Poista
 5. JEEE! Kiva, että sait inspiksen!! Lumoava Love..hihihiehehahahh!! Sä oot yks <3 <3

  Ihania juttuja teiltä löytyy ja kiva, että löytää sen positiviisen puolen tästä hetkestä!!

  Ihanaa päivää!

  VastaaPoista
 6. ihana hassu Hattivatti oot :)positiivinen postaus!

  VastaaPoista

Jätä viestiä käynnistäsi! Huomaa, että yli 6 päivää vanhoihin teksteihin on päällä kommenttien valvonta, jotta huomaan ne varmasti :)