torstai 11. heinäkuuta 2013

Räps räps

Iltaa!
Uutta pokkaria ollaan testailtu ahkerasti, mutta vieläkään en ole oppinut käyttämään kaikkia sen mahdollisuuksia. Tosin ihan kivoilta näyttää kuvat tähän mennessä :)

Me ollaan vieläkin äitini kotona kukkavahtina äidin itsensä lomaillessa mökillä Pohjois-Karjalassa. Täällä on kiva olla, koska on oma sauna ja kaunis terassi. Muutenkin äidin kämppä on minusta kaunis ja viihtyisä. Nyt pistän iloksenne uudella kameralla viimeisen viikon aikana otettuja räpsyjä :)

Terassi on vaan niin ihana!!


Täällä on ihan tuossa lähimetsikössä ollut muutamana iltana varsinainen varisten (vai onko se variksien?) torikokous meneillään. Lähimäntyihin on kerääntynyt valehtelematta satoja variksia hetkiseksi raakkumaan, sitten ne ovat tehneet porukalla pari kaarrosta taivaalla ja lähteneet sitten vähin äänin muualle. Lintuja on ollut niin paljon, että paikoin on tullut oikein pelottava olo terassilla istuessa, kun mieleen on niin elävästi muistunut Alfred Hithchcockin elokuva Linnut. Hrrrhhhhh.....


Joku osaa ainakin ottaa rennosti, varisten kokouksista huolimatta...

Meniks perille? :DVielä muutama räpsy lähimaastosta:


Hyvää yötä! Ja huomenta teille, jotka bongasitte tän postauksen vasta aamusta :)


10 kommenttia:

 1. Ja päivää meille, jotka huomasimme vieläkin myöhemmin ;)

  Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haa, hyvä huomio! Pistetään samantein sitten iltapäivää ja iltaakin kaikille niille, jotka hokaavat vasta myöhemmin ;D

   Poista
 2. ihania kuvia tunnelmasta toiseen, kamerallasi saa tosi hyviä kuvia, kisulle rapsutuksia ja kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Hienoja kuvia! :) Kuvaaminen on kivaa. Mukavaa viikonloppua!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jemina! Kuvaaminen on kyllä mustakin kivaa, vaikka aika vaikeata... Mutta kai siinäkin paremmaksi oppii kunhan vaan kuvailee.

   Poista
 4. uuuh, sä voit kohta alkaa kuvaamaan ammatikseks ;);)

  haliittttt

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ilman muuta! Jätänkin päivätyöni samointein ja ryhdyn freelancer valokuvaajaksi pokkarini kanssa ;D Maine ja kunnia taattu =DD Muah!

   Halit sinnekin!

   Poista
 5. Kuvaaminen on kyllä mukavaa puuhaa!!! Kivoja kuvia olet räpsinyt! Kyllä tuollaisella terassilla kelpaa viettää aikaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Suffeliini! Juu, terassilla on varsinkin nyt viikonloppuna tullut aika paljon aikaa auringossa istuksien vietettyä ;)

   Poista

Jätä viestiä käynnistäsi! Huomaa, että yli 6 päivää vanhoihin teksteihin on päällä kommenttien valvonta, jotta huomaan ne varmasti :)