lauantai 6. heinäkuuta 2013

Pokkari

On toi mun P toisinaan aika pulu mieheksi <3 Eilen se töistä tullessaan ojensi mulle pienehkön vihreän laatikon, joka sisälsi erään kaipaamani teknisen vempeleen!


Kyllä! Ihan uusi pokkari! Miesparka oli kai kyllästynyt kuuntelemaan mun vinkumisia kännykkäkuvien surkeasta laadusta ja yllätti mut näin ihanalla tavalla ;)
Olin kyllä jo etukäteen päättänyt hankkia pokkarin, koska tarvitsen kameran, jota voi kuskata mukana helposti, ja no, viimeiset pari viikkoa ovat osoittaneet sen, ettei mun kännykän kamera vaan kelpaa mitenkään pidemmän päälle. Toivon ettei mun tartte enää ikinä julkaista blogissa tämän tasoisia kuvia, kuin mitä viime postauksissa on tullut!

Uusi pokkari on siis enemmän kuin tervetullut! Ja hienoltakin se vaikuttaa vanhaan verrattuna; megapixeleitä siinä on tuplamäärä ja parempi zoomi. Lisäksi löytyy jos jonkinlaista herkkua, jollaisia vanhassa pokkarissa ei ollut. Uskon että tällä kelpaa kuvata, kun kerran vanhallakin tuo onnistui suht siedettävästi :)

Sääli etten voinut ottaa tämän postauksen kuvia uudella pokkarillani, vaan vielä kerran piti tyytyä kännykkään. En keksinyt keinoa, kuinka kuvata kohdetta sillä itsellään ;D

Mutta siinä se nyt on! Pokkari edestä, pokkari takaa, pokkari istuu, pokkari makaa...


Mulla kuluukin loput viikonlopusta varmaan tiiviisti pokkari kourassa! Pitää opetella käyttämään sitä kunnolla, tutustua kaikkiin sen herkkuihin ja tietenkin treenata kuvaamista. Onneksi ollaan mutsin kotona kukkavahtina jälleen kerran, täällä riittää nättejä maisemia ihan lähistöllä kuvattavaksi!

Kuvauksellista viikonloppua ihanaisille lukijoilleni!

T: Yks onnellinen Dara ;D


PS: Nyt voi sitten Daralandiankin päivitykset tilata suoraan omaan sähköpostiin! Sivupalkista, heti tunnisteiden alta löytyy kohta, josta pitäisi onnistua :)

Kiitos Tuiskulle vaan vinkistä!! <3 <3 

8 kommenttia:

 1. Onnea uudesta yhteistyökumppanista :)
  Nyt täällä jo innolla odotetaan, millaisia kuvia saat räpsittyä.

  Aurinkoista sunnuntaita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anna! Toistaiseksi oon ollut tyytyväinen uuteen yhteistyökumppaniin, vaikka vielä tässä treenaamista riittää ;)
   Mukavaa viikon alkua sinne päin!

   Poista
 2. Onnee! Näyttää sutjakalta ja taskuun sopivalta. Japanilainen...?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti mamma! Se on suunnilleen saman kokoinen kuin se vanha pokkarikin, hieman kapeampi vain. Ja japsi se taitaapi olla :)

   Poista
 3. Onnea uudesta "perheen jäsenestä" kyllä nuo nykyiset kamerat on aika vempeleitä :) Hyvin tulee päivitykset sähköpostiin, en vaan eilen ehtinyt tulla kommentoimaan, lämmintä viikkoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuiskuseni <3 Kiva, että sähköpostitilaus skulaa hyvin, ja kiitti että vinkkasit siitä mulle!
   Aurinkoista viikkoa sinullekin :)

   Poista
 4. NICE :)!! Aivan mieletön ylläri P:ltä!! Kyl ne miehetki kai välil osaa ;))!! hihiih!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Osaa ne joskus kyllä yllättää aikas kivasti ;) Ei ne ihan toivottomia tapauksia sentään ole =D

   Poista

Jätä viestiä käynnistäsi! Huomaa, että yli 6 päivää vanhoihin teksteihin on päällä kommenttien valvonta, jotta huomaan ne varmasti :)