maanantai 22. heinäkuuta 2013

Mutsila

Mukavaa maanantai päivää!

Minulla on kaksi tärkeää paikkaa oman kotini lisäksi. Toinen on mökki, eli se sukuni lomapaikka Pohjois-Karjalassa. Toinen on mun äitini koti. Olen miettinyt millä nimellä äitini kotia kutsuisin täällä blogissa. Siellä kuitenkin vietän suht paljon aikaani ja siitä myös postailen tänne, tietenkin äitini luvalla. Lapsuudenkoti se ei ole, sillä äiti muutti sinne vasta pari vuotta sitten. Mutta tärkeä paikka se mulle silti on, jotain enemmän kuin vain jonkun kaverin koti...
Joten keksin: sehän on MUTSILA!! Siis mun mutsin koti + mulle tärkeä paikka = mutsila! Hah, olinpas taas niin fiksu ;D

Mutsin terdeltä olen jo paljonkin kuvia julkaissut täällä blogissa. Uusille lukijoille tiedoksi, niitä löytyy täältä, täältä ja täältä. Nyt siis, äitini luvalla, julkaisen kuvia myös hänen kodistaan sisältä. Äiti ei halua yleiskuvia kodistaan esille, mutta joitain kuvia, lähinnä yksityiskohtia sain luvan julkaista.

Meillä ei äidin kanssa ole ihan samanlainen sisustusmaku; hän kaipaa enemmän värejä, minä taas halajan valkeaan ajattomuuteen. Varmaan siksikin olen mutsilta saanut paljon hänen käytettyjä, lähinnä mustavalkoisia/harmaita tekstiilejään. Hieman eriävistä sisustusmielipiteistä huolimatta, mutsila on minusta hyvin kodikas ja viihtyisä. Ja tässä valittuja paloja siitä!

Ulko-ovella tervehtii heti kaksi kissaa:

Eteisen ohitamme, ja esittelemme sen, mikä P:lle etenkin on tärkeä, eli sauna! On ihanaa kun on oma sauna! Siis meillähän ei sitä ole, mutta mutsilassa on ja on tosi kiva, kun voi vaan laittaa saunan lämpiimään, eikä tartte odotella, että koska se oma saunavuoro on...

Sitten vuorossa on WC. Ja tästä mä olen niiiiin kade! Ainakin on riittävästi säilytystilaa: lavuaarin ja tason alla on allaskaappi ja sen vieressä viisi vetolaatikkoa kummallakin puolella. Yläpuolella peilin vieressä taas on korkeampi seinäkaappi molemmin puolin peiliä. Ja tämän lisäksi saunan yhteydessä olevassa kylppärissä on omat säilytystilansa!

Seuraavaksi siirrymme keittiöön. Sieltäkin löytyy monta mukavaa yksityiskohtaa, joista minun henkilökohtainen suosikkini on kyllä tuo kissan näköinen munakello! Jos joku teistä lukijoista muuten tietää, mistä sellaisia saisi, niin kertokaa ihmeessä! Huolisin semmoisen omaankin kotiin mielelläni ;)


Viimeisenä esittelyvuorossa on muutama yksityiskohta olkkarista. Sieltä sekä mutsin että minun suosikkejani ovat aasialaisvaikutteinen asetelma sekä kirpparilta ostettu Päivittelijä-niminen patsas lasiovellisen senkin päällä. Myös valaisimet ovat minusta kauniita.


Ylähyllyllä vielä lisää patsaita; kissoja vaihteeksi... Ai miten niin mun mutsilla on jonkin sortin kissapatsasfetissi? ;D


Kivaa viikkoa kaikille :)10 kommenttia:

 1. Kivoja yksityiskohtia jokaisessa huoneessa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Suffeliini! Mä olen samaa mieltä :) Moni juttu mua viehättää mutsilassa, vaikka en omaan kotiin ehkä osaisikaan ihan kuvitella ;)

   Poista
 2. Kivoja kuveja ja uudella kameralla ;) ?? Oox oppinut käyttämään??

  Ihanan sateinen kesä...blöö!! Onneksi on ollut suurimmaksi osaksi kauniiit ilmat!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kameran käyttyöä vielä opetellaan ;) Tää postaus oli kyllä hyvää harjoitusta sisäkuvien ottamista varten, niitä kun en uudella pokkarilla vielä ollutkaan kuvaillut.

   Poista
 3. Mutsila on kodikas <3 paikka, hyviä kuvia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuisku! On se kodikas ja kiva! Ja niin on mutsikin ;)

   Poista
 4. Olipas kiva katsella kuvia äitisi kodista :) Jotenkin osasin odottaa siistiä tiptop-kotia ja kisuja.
  Niin.. vai siis siekö siellä puunailet, hihii ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kyllä sillä aika tiptop koti yleensä on. Ja ihan itte se yleensä puunaa, vaikka pakkohan munkin jotain oli tehdä kun se ei kotonakaan ollut ;) Saattaisi olla kyllä hiukka eri näköistä jos mä siellä vakituiseen puunaisin ;D

   Poista

Jätä viestiä käynnistäsi! Huomaa, että yli 6 päivää vanhoihin teksteihin on päällä kommenttien valvonta, jotta huomaan ne varmasti :)