sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Porrasjakkara

Huomenta!

Nyt ei tartte meikäläisen enää kurotella tai huutaa miestä avuksi, kun tartten jotain jostain korkealta paikalta! Eikä tartte enää huojua naama valkoisena henkeään kaupalla vanhan ja lenkkaavan jakkaran päällä. Käytiin torstai-iltana Ikeassa ostamassa uusi, hieno ja valkoinen porrasjakkara :)


Sijoitin porrasjakkaran keittiöön, tuohon kissojen ruokailupaikan viereen. Se sopii siihen muuten just hyvin ja tuo kivasti ryhtiä kokonaisuuteen. Enää ei kattimattokaan (siis se kissojen ruoka-alusta) näytä niin yksinäiseltä yrittäjältä...

Olen muuten aika ylpeä itsestäni nyt ;) Yleensä Ikeassa käydessä multa homma karkaa lapasesta ja mukaan lähtee yhtä sun toista sellaistakin, mitä en ollut suunnitellut ostavani. Tällä kerralla ei suunnitellun porrasjakkaran lisäksi muuta käteen tarttunut kuin kaksi nättiä patalappua! Kannattaa näköjään käydä ostoksilla arkipäivänä kahdeksan aikaan illalla; ei tule niin hirveitä himoja kierrellä joka paikkaa ja hypistellä kaikkea, kun seuraavan aamun aikainen herätys ja höyhensaaret jo pyörivät päällimmäisenä mielessä ;D


Sutjakkata sunnuntaita kaikille :)


14 kommenttia:

 1. Nonni, hienot on ja hyvä sinä. Ikeassa on niin helpoo sortua vaikka ja mihin :).

  Kivaa sunnuntaita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos S! Ikeassa sortuminen on kyllä aivan liiankiin helppoa, mutta tosiaan kantsii mennä arki-iltana suht myöhään ostoksille, niin ei kauheammin hotsita jäädä kiertelemään ;D Vielä kaikesta valittava nälkäinen mies kaveriksi, niin alkaa nautinto shoppailusta karata sitä tahtia, että ihan mielellään ittekin etsii vain välttämättömät jutut ja lähtee kotiin. Toki kiukutteleva eskarilainen varmaan vetäisi vertoja sille valittavalle miehelle tosi hyvin ;D

   Poista
 2. Muistakkin sitten, että seisot porrasjakkaralla....minä meinaan kerran unohdin ja kolinkolin olin rähmälläni lattialla..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hui hirvitys! Kiitos varoituksesta vaan, tarttee yrittää pitää mielessä se, että onkin vähän korkeammalla kuin normisti ;D Edellisen porrasjakkaran kanssa sitä ei tosin ollut vaikeaa muistaa, se kun alkoi olemaan jo niin huojuvaista sorttia, että pelotti seistä sillä ;)

   Poista
 3. Mun on pitänyt hankkia tommonen jakkara jo pitkään, mutta edelleenkään mulla ei sellaista ole :)

  VastaaPoista
 4. Tosi hieno :).

  Mä tarttisin jonkun jakkaran, kun osa keittiön hyllyistä on niin korkealla ja keittiönpöydän jakkaroille en kyllä uskalla nousta. Voisi kokeilla itsekin tehdä jakkaran tai sitten kyselen mun isältä jos hän voisi tehdä. Isä kyseli jo jouluna mitä hän voisi tehdä mulle lahjaksi, mutta silloin ei tullut mitään mieleen. Saa vaan nähdä koska tulee käytyä kotiseudulla, että saisi sen sitten tänne kotiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta sehän voisi olla kiva idea isällesi, mitä hän voisi sulle tehdä! Ehdota ihmeessä hänelle, varmaan tykkää, kun kerran haluaisi sulle jotain omin käsin tehdä :)

   Poista
 5. Sehän on siistin näköinen. Olisi tarvetta meilläkin tuollaiselle. Pidetään mielessä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se kiva :) Suosittelen jos porrasjakkaralle tarvetta olisi. Kyllä toi tukevammalta tuntuu kuin keittiön tuolilla kiipeily.

   Poista

Jätä viestiä käynnistäsi! Huomaa, että yli 6 päivää vanhoihin teksteihin on päällä kommenttien valvonta, jotta huomaan ne varmasti :)